Mees010

103

Laatste reacties

Ik schrok al, ik dacht dat feyenoord een wedstrijd meer had gespeeld waardoor het gat toch 10p was gebleven. Gelukkig niet zeg... maar, zullen dit soort berichten pas aan het einde van het seizoen doen als het ongelooflijk spannend is voor het kampioenschap? Scheelt weer een hartaanval.
"Feyenoord Feyenoord wat gaan we doen vandaag? Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag!", gaat het liedje, dus laten we hopen dat het waar is!!
Mi mi milambo
Ik kan niks egoïstisch in deze tekst vinden. Jij wel?
Play-offs horen bij het kopje 'degradatie'
'Ajax staat dichterbij degradatie dan bij Feyenoord' vind ik wel een mooie zin.
Wat was de einduitslag? Haha
Klinkt leuk!
Leren zij ook weer iets!
Waarom heb ik 2 minuten geleden precies hetzelfde gelezen? Ctrl c Ctrl v is handig, alleen na 1 keer is het wel duidelijk hoor
🤣🤣
Is goed!!
Klopt, alleen ik zou toch graag weer eens wat van die luka magie willen zien!
Dat zou toch eens mooi zijn
Laten we het hopen!
Eens, misschien ivanusec voor paixao?
Een moeilijke eerste helft, desondanks toch 0-1 in de blessuretijd van de 1e helft van Timber, en in de 87ste minuut nog een goal van Gimenez om de wedstrijd op slot te zetten.
Dat klopt, maar boetes voor vuurwerk enzo zijn nogal onnodig
Zo onnodig al deze boetes. Je kan toch ook een leuke wedstrijd beleven/fanatiek zijn zonder de regels te overtreden?