NdP

7

Laatste reacties

Deze kunstjes mogen NOOIT gemaakt worden bij een 1-1 stand en dat er zoveel op het spel staat voor je elftal (FEYENOORD). Mischien als je een voorsprong van minimum 4-0 voor staat en je bent tegen het einde van de wedstrijd, maar het liefst NOOIT!!!!
Een taak van een spits is scoren en het maakt niet uit hoe, maar showen hoort daar niet bij!!! Zeker niet in een belangrijke wedstrijd waar verspilling van (meer) punten het moeilijkr zou maken voor herhaling van het de titel. Het is gelukkig goed afgelopen voor Feyenoord, want met die stomme blunder had het heel anders kunnen lopen. Deze kunsjes mogen enmoeten NOOIT meer gebeuren en dat geld voor het hele team.
Een ding begreep ik niet, hoeveel voorzetten gaven de links-en rechtsbuiten richting centrum?? Volgens mij is dat een van hun taken!! Hoeveel schoten van afstand waren op doel gericht?? RKC speelde met een muur voor het doel, probeer wat anders. Het leek wel alsof vrijwel de hele ploeg de bal binnen het doel van RKC wou lopen.
Waar staat Mexico(12) en Nederland(7) op de wereldranglijst???? Chautemoc speelde in zijn carriere voor 2 buitenlandse clubs, Real Valladolid (Spanje-2000-2002, 23 wedstrijden en 3 goals) en Chicago Fire (USA-2007-2009, 62 wedstrijden en 16 goals). Voor de rest in Mexico. Santiago is pas in het begin van zijn carriere en speelt al in het buitenland en is goed bezig.
Een vraagje, waarom wordt Arnesen niet uitgenodigd om weer "zijn" functie weer in te nemen???