Pietert

12

Laatste reacties

enig idee wanneer die kaarten vrijgegeven worden?
FR Middelburg is er bij :)
haha inderdaad, ik probeerde het ook weer eens: "u bent nr 8.012 in de wachtrij..."
dank, is bekend (waar is #@$*& dat wachtwoord van hun accounts ook al weer...). lost alleen probleem van enkel verspreide plaatsen beschikbaar (we zitten graag bij elkaar) nog niet echt op helaas. Het leek in de afgelopen jaren toch iets gemakkelijker te gaan. vroeg me af of de site was 'geoptimaliseerd' of dat het gewoon een kwestie van (nog) meer vraag is. anyway, voorlopig blijft het kwestie van gewoon enorm blijven proberen (en de f5 knop afslijten).
Ben benieuwd of het geen mission impossible wordt om kaarten te bemachtigen. Zelfs als legioen-lid blijkt het al erg lastig om aan kaarten voor thuiswedstrijden in eredivisie te komen. Losse verkoop niet (of op site erg onduidelijk), de ticketexchange werkt verre van optimaal, zeker als je meer dan een kaart voor plekken naast elkaar zoekt. Wat niet gek is met 2 puberzoons die met hun vader Feyenoordfan zijn.
@FTM: staat Gustav Isaksen (niet onverdienstelijke rechtsbuiten Midtjylland) nog op de Feyenoord radar?
Nou, onderhoudskosten worden normaal gesproken door verhuurders al doorberekend aan de huurder...in de huurprijs. Een deel van de huuropbrengst wordt dan doorgaans gereserveerd voor o.a. periodiek (groot) onderhoud. Van dit uitgangspunt kan zijn afgeweken in de huurovereenkomst tussen de BVO en het Stadion (bijv. lage huurprijs voor de BVO, in ruil neemt die (een deel van) het onderhoud voor zijn rekening). Geen idee of hier zo'n afspraak is gemaakt. wel lijt et erop dat er niet is gereserveerd voor onde...
ik ook :( en het was nog maar 18:30 ofzo. wel steeds vakken te zien, maar vervolgens geen stoeltjes kunnen selecteren. Site liep niet lekker. Teveel kameraden tegelijk denk ik. nou ja, dan maar supporteren vanuit Middelburg :)