Richardvanw

57

Laatste reacties

Eeuuh ja!
Als ze Dan toch shoppen bij Slavia Praag: haal Dan Zafeiris, dat is de speler die de reden is waarom Slavia maar zeer beperkte moeite heeft gedaan om contract v Lingr te verlengen. Tevens is Zafeiris de reden waarom Lingr zijn basisplek langzaam verloor in 2e seizoenshelft. Lingr is niveau Guus Til..en Dan is Til waarschijnlijk Nog beter.
Eeuuh niet helemaal waar: Slavia zelf heeft ook weinig moeite gedaan om te verlengen omdat ze in January een betere speler voor positie van CAM hebben gehaald: Zafeiris. Die is een klasse beter Dan Lingr en most 8-10 milj. Verwacht ik. Kunnen ze beter die halen.
Joh!!! Ik zeg het zelf notabene in mijn eigen reactie... Deze gozer is echt matig, Kan niet eens een basisplek veroveren bij Slavia
Ja. Ben Jij niet die clown die serieus reageert op een overduidelijk geintje?
Nou ..ik Ben deze gozerd Nog nooit tegengekomen in dat gezellige koffietentje in de wijk Troja in Praag...maar ik heb hem vaak genoeg in actie gezien hier in de Tsjechische competitie en hij kan niet eens een basisplek veroveren bij Slavia en is nauwelijks onderscheidend in Tsjechie...Zou gekke aankoop zijn die ons niets beter maakt Als ze Dan toch in Tsjechie willen shoppen: Ga Dan voor Adam Karabec v Sparta Praag,zeer Groot talent voor die speelt als links buiten of Aanvallende middenvelder. En die...
Sporting vraagt meer dan 25 milj voor St Juste dus dat is totaal geen optie.
Mogelijk kan altijd maar lijkt me sterk. Brenet en Vitik lijkt me veel meer realistisch.
Het zijn 2 totaal verschillende voetballers. In sommige aspecten is Luts beter dan Timber, en in sommige aspecten is Timber beter. Maar een ieder die even het sentiment tov die 020'ers aan de kant zet begrijpt volgens mij best waarom Timber een wat hogere transferwaarde heeft voor buitenlandse clubs: - Al 2 jaar Internationaal - Al een EK en WK gespeeld - Champions League voetbal gespeeld Heeft volgens mij ook weinig te maken met bij welke club hij speelt. Zo simpel is het.
Dat lijkt mij ook aannemelijker.
Dan mogen ze wel opschieten want die neuzen hebben blijkbaar Erlic ook op het oog.
Hij zou nu zeker nog niet Trauner eruit spelen, zou meer als backup zijn, Maar zijn potentieel is gigantisch, hij lijkt vwb speelstijl en sterkste kwaliteiten echt bizar veel op De Ligt. Maar dan wel zonder dat gebruikelijke foutje hopelijk.
haha....Ik heb hem nog nooit hier in onze mooie Wijk, Troja, gezien. Laat staan in dat leuke koffie tentje.
Mooie stap voor Luts en prima bedrag. Vitik halen voor 10 miljoen, Kan zowel RCV alsmede RB.
Hij zei ook dat 25 miljoen voor Kokcu niet genoeg was. Onderdeel vh onderhandelingsspel natuurlijk, Lijkt me vrij aannemelijk dat ze akkoord gaan met 30 miljoen met wat bonussen.
We kunnen er allemaal heel ingewikkeld over doen, maar als RB Leipzig 30 miljoen bied voor Geertruida is hij gewoon weg. Als Benfica 45 miljoen gaat bieden voor Giménez is hij gewoon weg. Dat is 75 miljoen en daar kunnen wij echt wel 2 goede vervangers voor halen. Nederlandse clubs zitten nou eenmaal niet aan de bovenkant van de Internationale voetbal "voedelketen". En volgend jaar zijn Hancko en Hartman de volgende die voor 40 en 25 miljoen weggaan. Scouting en jeugdopleiding is op orde e...
BRON?
NOGMAALS: Zaterdag 13 Mei heb ik Schuiteman samen met die kale hoofdscout bij Sparta Praag gezien op de hoofdtribune, EN in de foyer van de skyboxen.
Ja echt 100% Die kan er echt helemaal NIKS van op de LCV positie :)
Je weet het ook nog goed te herinneren :) Over dat verhaal met zijn auto: die heb ik toen die ochtend inderdaad gewoon zien rijden toen hij blijkbaar al in het vliegtuig zat naar Rotterdam. Waarschijnlijk zat er iemand in van de club of de dealer, of wat dan ook. Maar ik was er toen inderdaad 100% zeker van dat het onzin was dat hij al richting Rotterdam was. Verder had ik het naderhand ook VOKOMEN fout dat hij niet goed zou zijn als CV...Dat hoor ik nog steeds dag en nacht van familie leden en vri...
Sorry hoor het het is/was geen gelul: Je kunt neem ik aan gewoon dingen controleren enzo via Google: Ik woon in de wijk Troja, waar redelijk wat dure apartementen en huizen staan. Pliskova die heeft daar een apartement in het complex achter mij. Er is daar letterlijk 1 leuk koffie tentje en daar kwam zij altijd, en mijn vriendin en ik dus ook. Wat is daar zo ongeloofwaardig aan dan? En het is ook gewoon een feit dat Pliskova daar 2x zat toen mijn vriendin daar was(1x met mij) en dat Pliskova aangaf...
whahaha, ik kan het niemand kwalijk nemen als ze dat zeggen. Ik geef alleen aan dat Schuiteman hier 2x is geweest in Mei en rond medio Mei was hij samen met die kale hoofdscout.
Yessssssss. En tot op de dag van vandaag gelooft NIEMAND van mijn Feyenoord vrienden dat die vriendin van Hancko daadwerkelijk meermaals in dat leuke koffietentje in de wijk Troja in Praag zat te vertellen dat ze absoluut geen zin had om te gaan verhuizen 2mnd nadat de geboorte van hun 1e kind :) Maar het was echt zo, of mijn vriendin heeft mij voorgelogen want mijn Tsjechisch is niet goed genoeg.