Sinisterrallures

118

Laatste reacties

Die deed het veel beter... Vangelis ook. Zelfs in Rotterdam...
Heb ik het nieuws dat Schuiteman niet meer in het scouting team zit, gemist?
Ik heb Santiago ook nog niet zien schitteren in Europa. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat deze beide mannen stappen gaan maken in Europa.
Antwoord: nee. Dat leren die idioten nooit.
En dan maar hopen dat er voor het WK geen bekerfinale is met Ajax. Want dan kun je het weer opnieuw laten vervangen.
Ik zou in de eerste plaats de F-side bedanken...
Geen vuurwerk afsteken, niet op de trappen gaan zitten en we zijn al een heel eind.
Ik had een Hongaarse oom, in 56 gevlucht en getrouwd met de zus van mn moeder.. Kwam uit Gyõr. Jozef was onze gezamenlijke held, mooie herinneringen aan.
Die is weg c
Vorig jaar is er ook flink geïnvesteerd in het vrouwenteam en is de boel flink in elkaar gestort. Ik hoop dat ze die seizoen weer kunnen aanhaken maar dat zal echt niet makkelijk worden.
Het gerucht gaat dat hij onlangs met n hand in het gips? / verband? het Erasmus uit zag lopen.
Wat ik wel/niet mag zeggen, bepaal ik echt zelf. Ik laat mij in mijn meninkjes niet beïnvloeden door wat anderen vinden. Ik geef ze gewoon. Daar zijn sommigen het dan mee eens, en anderen dan weer niet. Prima, toch?
Maar hij is van glas... En dat mag je best zeggen. Toch?
Da's een mooie open deur die je hier in trapt. Aangezien dat de enige 2 namen zijn die je nog hoort, is dat nl ook de mening van Feyenoord, blijkt.
En hij vergat ca 85 min per wedstrijd te verdedigen. Maar dat vergat jij ook...
Dat wordt dus "nice in Nice"...
Jouw mening. Niet de mijne. En door.
Want hij is geen kampioen geworden?
Als Nieuwkoop begint met zn mannetje te dekken, en bijv gewoon Noa Lang voor zich houdt zodat die niet makkelijk de 1-0 in de wedstrijd om de JC schaal kan maken, gaan we er al op vooruit. Pedersen doet alles behalve verdedigen. Ik ben dat nu echt zat.
"Mensen halen een nieuwkomer liever neer dan dat ze hem aanmoedigen". Piep-piep hallo!
Dat zou een mooie stap voor beiden zijn.
Nee. Als je mijn verhaal góed volgt, is een Franse home grown speler annex jeugdinternational, afkomstig van een van de topclubs, vrijwel net zo veel waard als een speler van Feyenoord... ook als hij er 3 interlands op heeft zitten. Dat staat er. En niks anders.
Klopt, wil je nl een Fransman halen, moet je lappen. Iets wat zeker voor n speler van bijv Olympique Lyon (want daar heb je het over) geldt. Dat was toen ze voor Geertruida niet meer dan 20 miljoen wilden neertellen. Dat is dus nu al 30 miljoen + 2,5 miljoen aan bonussen geworden. Bijna hetzelfde als Leipzig voor de Franse jeugdinternational Lukeba (want over hem ging het) over had. Feyenoord vraagt dus inmiddels transfersommen die op het niveau van Lyon liggen; een hele goede zaak. Nu nog goed prest...