The_F

31

Laatste reacties

Prima zakelijke overwinning. Je zag aan alles dat het heilig vuur wel een beetje ontbrak, Sparta had dat gelukkig ook niet. 2-0 winnen, geen moment in de problemen en energie sparen voor donderdag. Je hoeft niet altijd helemaal tot het gaatje te gaan, daar heb je later weer profijt van.
Wedstrijd was vorige week al uitverkocht. Wat mij betreft mooi moment om die lasershow eens te doen voor de wedstrijd!
Yes, 100% doen! Fakkels zijn een aflopende zaak; de boetes (lege vakken!) wegen niet meer op tegen de extra sfeer. Dit is een perfecte vervanger!
Wie zegt dat er verder geen straf wordt uitgedeeld? Denk dat dat nog wel gaat komen!
Klopt. Afgelopen jaren totaal geen jeugd doorgebroken. Behalve dan Köcku, Bijlow, Geertruida, Malacia, Hartman :D
Ja daar lijkt het wel op als je de speeldata ziet. Weet niet helemaal of het dan uitmaakt of je 16:30 speelt of 18:45, maar goed.
Nou lekker is dat, buiten de doordeweekse wedstrijd tegen Volendam, is er geen enkele (!) avondwedstrijd in de Kuip in de eerste seizoenshelft. Er wordt 3x op zaterdag thuis gespeeld, steeds om 16:30 uur. Dat is al een ongelukkig tijdstip (denk aan alle mensen die zelf sporten op zaterdag), waarom moet Feyenoord steeds op dat tijdstip spelen?
Als je dit zo ziet, moeten we er extra van genieten! De afgelopen 7 jaar is historisch gezien best goed geweest, het kan zo maar weer even duren.... Blijft jammer dat die bekerfinale van 2020 nooit is gespeeld. Had mooi in dit rijtje gepast.
Jongens jongens, wij zijn toch de club van geen woorden maar daden? Al deze berichten die vooruitlopen op een kampioenschap…..laten we het nou eerst maar eens binnenhalen en dan praten over dit soort mooie dingen. Dat past bij ons dna!
Zoveel kapers op de kust, en dan toch zal het bedrag waarschijnlijk een teleurstelling zijn. Na de 25 mln voor Sinisterra, zou Kokcu toch minimaal 50 moeten opleveren. Beste speler eredivisie, constant ook nog eens. Sini was niet constant. Maar toch vrees ik een 30 mln oid, en dat zou toch een domper zijn. Natuurlijk heeft Orrie zelf ook wat te zeggen over waar hij naar toe wil, maar Fey moet zich niet laten afschepen met een fooi…
Met de meeste cijfers wel eens, behalve die van Köckü eigenlijk. Die had voor zijn doen toch wel erg veel balverlies met verkeerde passes. Hij compenseerde dat weer met zijn inzet en werklust, maar ik vond hem niet de beste speler. Conclusie: ik moet die cijfers de volgende keer ook maar zelfs eens invullen ;-)
Eerste keer dat (ik mij kan herinneren dat) een trainer van Feyenoord dit zegt. Heel goed!
CL is veel ruimer dan EL. Dat mag toch duidelijk zijn? En je spelers worden meer waard, dus je kunt ze voor hogere bedragen verkopen. Ik denk dan dus niet meteen aan dat je tientallen miljoenen voor spelers kunt uitgeven, maar afgelopen seizoen zag je al bedragen van tussen de 4 en 8 mln. Bij CL zit je dan net een segment hoger dan koploper KKD. Maar we zijn het eens hoor, voor de breedte prima! En voor je het weet heb j een Wieffer te pakken, dat is natuurlijk helemaal goud!
Leuk hoor, maar als je stiekem denkt aan het halen van CL komend jaar en de budgetten wat ruimer zijn....dan is vdBelt leuk voor de breedte. Maar je verwacht toch net een niveau'tje hoger. Types Hancko, Trauner. Voetballers die al meer gearriveerd zijn. Maar goed, voorlopig is dat nog dromen. GWMD!
Zoals scheidsrechter aangeeft: arm langs het lichaam en dan bal er tegenaan is geen hands. Gewoon prima beslissing.
Prima. Niet de meest sprankelende scheidsrechter, maar doet ook nooit echt gekke dingen. We moeten het dus gewoon van onszelf hebben, goed spelen en dan komen die punten vanzelf.
ff data aanpassen, zit er allemaal een dag naast.
Beetje een Calimero-artikel dit. Zoals Wieb zegt, je kan van iedereen wel zo'n lijstje maken. Feyenoord heeft ook vaak voordeel gehad, zoals de rode kaart afgelopen week tegen NEC. Het lijstje met 'niet gemaakte kansen' is veel belangrijker voor het kampioenschap dan dit :-)
Ik denk dat het beide waar is. Vanuit de overheid zal er genormaliseerd moeten worden. Maar dat gaat niet zonder ander gedrag van bepaalde supporters. Het is namelijk wel zo dat er in Nederland meer debielen onder de supporters zijn, omdat er jarenlang een verkeerde aanpak is geweest. Die dus fakkels het stadion in smokkelen (zie je in Engeland nauwelijks), die zich agressief gedragen, etc. Supporterscultuur is iets dat gemaakt is door de jaren heen. (Vergelijk met de VS waar een enorme sportcultuur heer...
Erg leuk om een keer te zien en te horen zo! Vraag me wel af of ze dit ook zouden publiceren als de wedstrijd enorm uit de hand was gelopen…:-)
Eens met beide reacties. Denk dat hij echt een neusje voor de goal heeft, maar als je de voorzetten ziet die er steeds worden gegeven....(of juist helemaal geen voorzetten) dan kan je er Lewandowski neerzetten, maar ga je niet scoren.
Leuk, dit gaat gewoon sfeerverhogend werken! Ben benieuwd.
Leuk, dan kan je dus bij avondwedstrijden het stadion even helemaal donker maken. Ik weet dat sommige mensen niks moeten hebben van lichtshows enzo, maar volgens mij kan dat enorm sfeerverhogend werken!
Toch wel triest hoor. Iedereen weet dat de Kuip niet tot in de eeuwigheid kan blijven bestaan. Dan zijn er straks 2 opties: 1) een nieuw stadion ergens aan de rand van Rotterdam. Dan krijg je dus net als in 020 een stadion op een bedrijventerrein, ontdaan van al het gevoel van een stadion middenin een woonwijk. Je ziet wat het met de sfeer doet. Of 2) een nieuw stadion op de plek van de huidige Kuip, waarbij je dus een paar jaar ergens anders moet spelen. Maar ja, waar dan? Niet te doen. Jammer van alle...