Vagnerluv

Vagnerluv

15

Laatste reacties

Kijken wie het straks beter doet, Lingr die via de scouting kwam, of Stengs vanuit het oude jongens krentenbrood circuit van Slot/DtK en waarschijnlijk gehaald is op basis van het verleden..
Ondanks dat het dramatisch was afgelopen wedstrijden gaat het langzaam wel wat beter. Timber veel beter in deze rol, laten staan en beetje vertrouwen. Wieffer op de weg terug. Stengs als back up houden - had je nooit zo ver voor moeten gaan. Geen basis materiaal, te langzaam en geen inzet. Minteh brengt ook veel meer, over 90 minuten bindt hij veel meer verdedigers aan zich. Wellicht paixao op 10, kan met z’n spring kracht goed in 16 komen. Het feit dat we soms midden in de wedstrijd...
Gewoon 3e halen en wellenreuther als 1e, als Justin terug komt als 2e doelman op de bank voor de continuïteit .. Volgend jaar verder kijken.. soms moet je accepteren wat de cijfers je vertellen.
Ik snap het ook niet echt.. het ontloopt elkaar allemaal niet heel veel. Hooguit dat pedersen meer dribbels inzet (2x aantal van Nieuwkoop vorig jaar, beide ca. 50% success). Ik zou gelet op zn snelheid en het feit dat hij al 2 jaar in dit systeem mee loopt gewoon vasthouden aan Geert/Pedersen + backup op de rechtsback positie. Pedersen 22/23: - 60 voorzetten vorig seizoen met 26% success. - 85% pass completion - 0.14 xA per 90 minuten - 2.33 clearances per 90 minuten Nieuwkoop 22/23: - ...
Eens, Orkun, Geertruida, Hartman.. De eredivisie aankopen komen meestal niet uit de verf.. Toornstra en Kuijt waren de uitzondering..
Tweede helft veel beter toen hij in z’n oude rol terecht kwam, afpakken, er tussen zitten en doorschakelen.. Ik maak me eerder zorgen om timber ..
Ik vind het onbegrijpelijk dat we breken met het success van de afgelopen 2/3 seizoenen.. waarom weer terug naar een grotere Nederlandse kern met zerrouki, vd belt, stengs, timber, dilrosun, hoevaak heeft dat ons nu echt verder geholpen? Waarom niet het vertrouwen houden in scouting uit het buitenland Ausners - sterkhouder geworden Senesi - sterkhouder Sinistera - geweldige individuele actie Hancko - vanaf dag 1 sterkhouder Trauner - vanaf dag 1 sterkhouder Paixao - brengt altijd gevaar en creat...
Waar is eigenlijk die CV uit de jeugd die we tijdje aan NAC hadden verhuurd. Maakte een solide indruk destijds bij NAC .. zou nu niet gek zijn als back up of evt. Als tijdelijke oplossing.
Ik hoop wel dat ze met Slot de afspraak maken dat als deze speler op zijn wens komt voor zoveel geld.. dat Slot dan volgend jaar ook verder gaat..
Ik zou eerder gaan kijken of Raskin niet haalbaar is, qua leeftijd interessanter. Zerrouki steekt m.i. niet veel boven Wieffer uit (buiten natuurlijk ervaring). Toen gisteren Wieffer erin kwam zag je dat alles wat beter begon te draaien (met natuurlijk was uitvallen van Utrecht omdat we zo hoog gingen staan).
Wat ik niet snap is dat het zo moeilijk lijkt om een normale buitenspeler te vinden. Ali kwam tenminste weer een beetje in z'n oude spel. Maar Paixao komt er niet langs, Dilrosun kapt altijd terug, Idrissi mist explosiviteit, Bij Walemark is het nog zeer wisselvallig. Bij Utrecht loopt dan zo'n Booth die toch een paar keer z'n man voorbij komt en in het midden de vrije spelers vindt.. transfervrij overgekomen van Bayern Muenchen II... De Goal komt uiteindelijk ook weer voort uit een voorzet van l...
Ok zou eerder Bangura ophalen en gewoon vastleggen voor de toekomst. Geen aanpassingsprobleem en heeft zich laten zien op de Nederlandse velden.
Transferbudget is niet gelijk salarisbudget. Ik kan me voorstellen dat er nog wel geld in het transferbudget zit maar dat met het vertrek van Toornstra ook wat meer ruimte in de salarishuishouding is ontstaan. Dit zou natuurlijk in het beste geval kunnen betekenen dat we speler kunnen toevoegen die normaal gesproken niet binnen de begroting zou passen (hogere transfersom + hoger salaris). Of misschien kunnen we nu wel een speler halen voor een relatief lage transfersom (ervaren speler met korte contr...
Lekker naar het buitenland laten gaan.. bij Utrecht knalt hij er 3 in tegen ons..
Ik erger me mateloos aan Geertruida in de eind fases waarbij nog wat te halen valt.. geen strakke inspeel pass, nooit bij iemand in de loop, vooral veel sjokken en uiteindelijk balletje breed.. dit was vandaag niet de eerste keer helaas.
Hij heeft in ieder geval wel een mooie trap.. hopelijk wat mooie goals van buiten de 16!
Ik kan wel leven met die nieuwe constructies. Door te huren met optie met koop kunnen we veel duurdere spelers aantrekken. Dit betekend wel dat dit niet nog een x een tussenjaar mag zijn. Dit seizoen moeten we minimaal Europees de nodige inkomsten zeker stellen en hopelijk ook voor volgend jaar al een goede uitgangspositie bereiken. Als Szymanski het goed doet en je wilt hem vast houden ben je 10 miljoen kwijt. Deze gozer zal ook niet minder kosten. Wordt je dit jaar uitgeschakeld en moet je volge...
Ik hoop met je mee
8,5 miljoen + 1 miljoen bonus en een doorverkoop percentage volgens Telegraaf. Wel fors.. ik hoopte eerder op 7+1 oid
Ik hoop dat die Franse jonge (Aichouche?) nog komt. Ondanks dat ik nog nooit van hem gehoord had vind ik hem een zeer goede indruk maken en denk ik dat je daar echt nog veel waarde mee kan creëren.
Mo El Hankouri staat ook op de radar om opgepikt te worden bij Magdeburg
Misschien is het ook wel zo'n money ball aankoop.. Bij Midtjylland doen ze dat toch ook, als de statistieken goed zijn wordt hij aangetrokken, verder nergens naar kijken.
Mijn inschatting is dat hij als back-up komt en dat we nog een vast LB aantrekken. Als Back-up natuurlijk prima, vorig jaar speelde we met Hendriks als back-up voor Malacia soms viel Hall in. De vraag is dus m.i. niet of Murkin het niveau van Malacia kan aantikken, maar of Murkin het niveau van Hendriks en Hall kan aantikken en evt. kan doorgroeien.
Waar ik bang voor ben is dat het er niet uitkomt.. Bij Jahanbakhsk dachten we ook een voltreffer te hebben die onder Slot zou opbloeien. Die zou in vorm ook 15 goals gaan maken, helaas kwam de vorm nooit terug. Dilrosun moet ik ook nog maar zien, echt constant is hij volgens mij nog nooit geweest. Walemark was het talent waar alle grote clubs achteraan zaten maar die gelukkig voor Feyenoord koos. Natuurlijk heeft alles tijd nodig, maar tot nu toe ontbreekt er wel redelijk veel bij hem. Tot nu toe de ...