wimpiefr

15

Laatste reacties

Tja, hij past wel bij Ajax de ten Hag. Wat een verhaal en waarom? 1 wat voegt het toe? 2 waarom over Feyenoord praten en niet over zijn eigen club/prestaties? 3 Waarom niet over de prestaties van zijn oude club praten? 4 waarom zit de frustratie zo hoog, of is dat onderdeel van 3 😁 😁 🤣?
Weer even gekeken, fantastisch seizoen in een wedstrijd samengevat. Een team een met het publiek. PSV was goed maar niet beter in die zin. Maar dit team de instelling enz enz, jammer dat Slot gaat maar er moet er een zijn die dit met te Kloese ook kan. Ik hoop volgend seizoen weer 2x winst op dit Amsterdamse clubje... dan zal het suc6 publiek daar ook wel afgehaakt zijn.
Kampioen worden en CL spelen plus een goeie trainer/speelstijl doet ook wat maar dan nog.... nee van Geel niet. Stonden graag op de voorgrond te Kloese word daarvoor gevraagd.
We zijn 2 weekjes verder..... en???
Totdat je terug komt in Nederland, hier zijn ze er als de kippen bij....
Als ze dat wel willen mogen ze volgend jaar terug komen met een zak geld extra!
Bedragen zijn ook 20% van hun werkelijke waarde, dus als ze daar mee komen...... Niet eens op antwoorden lijkt me. Wij komen van zuid Wij zijn de beter dan de beste... :-)
LOPEZ!? die komt nog zat aan spelen toe, Hartman moet in de CL alles geven en is nog jong, rust om te herstellen ipv in een seizoen opbranden. Daarnaast is Lopez ook nog jong dus laat die ook maar marktwaarde ontwikkelen. Ben wel een Lopez fan al zie ik liever Hartman, zeker als kind van de club en boegbeeld/voorbeeld voor de jeugd!
Mooi! Dit soort parels hebben we nodig, Santi Leo maar ook Mats, en zo zitten er volgens mij nog 2 a 3 op de bank. Slot heeft gelijk dat hij die niet pats boem allemaal een debuut laat maken. Dat zie je aan Beelen, de dure aankopen moeten opstaan en het pad vrij maken met overwinningen! Laat het maar zien !!
Man man wat een reacties, vorig seizoen was het in het begin ook niet wat. Als het straks draait komt het goed, de wil en onverzettelijkheid is er wel en de balans in het team ook. Komt echt goed!
Och ja toch wel natuurlijk.... was ff abuis, ben je al een paar jaar lid ☺️
De Feyenoorder is toch niet hetzelfde als de FSV?!