Bevestigd
luis-sinisterra-lufc

LUFC

Transfers

Idrissi niet bij Supercup-selectie; Sinisterra traint apart

FeyenoordTM

Feyenoord is concreet bezig met de mogelijke komst van Luis Sinisterra en Oussama Idrissi. De club lijkt uiteindelijk maar één van deze spelers toe te gaan voegen aan de selectie, terwijl beide spelers aansturen op een vertrek bij hun huidige werkgever.

Sinisterra

Luis Sinisterra wenst niet langer uit te komen voor zijn club Leeds United FC. The Whites degradeerden het afgelopen seizoen van de Premier League naar de Championship. De Colombiaans international traint ondertussen individueel in verdere afwachting van zijn toekomst. Feyenoord wil de 24-jarige linksbuiten het komende seizoen huren, wat technisch gezien nog altijd mogelijk is.

Of Leeds United daar uiteindelijk in meegaat, is afwachten. Bíj́ een vertrek wenst de club hem te verkopen, in plaats van te verhuren. Sinisterra heeft ondertussen tal van clubs voor het uitkiezen, waaronder Feyenoord, wat Bundesliga-clubs en wat clubs uit La Liga. Of de Rotterdammers uiteindelijk ook aan de salariswensen van de Colombiaan kunnen voldoen, is afwachten. 

Feyenoord en Leeds United steken in de komende uren op directieniveau de koppen bij elkaar. Daar worden de transfermogelijkheden verder besproken. Een mogelijke deal blijft daarmee springlevend.

Idrissi

Oussama Idrissi werd vrijdag door Sevilla buiten de selectie gelaten voor het eerste La Liga-duel tegen Valencia. Ook woensdag is de linksbuiten niet van de partij, wanneer zijn club het in de finale van de UEFA Supercup opneemt tegen Manchester City. De Marokkaans international is niet mee afgereisd naar Piraeus, waar het duel woensdag om 21:00 afgewerkt wordt.

Feyenoord heeft goede hoop op de huur van Idrissi, die door het financieel noodlijdende Sevilla zelf aangeboden is. De club overweegt ook diverse buitenkansjes op de markt, zoals Luis Sinisterra, en wacht het juiste moment om toe te slaan af. 

De Rotterdamse huisvesting van Idrissi, die ook in belangstelling geniet van het Damac uit Saudi-Arabië, is ondertussen al geregeld. Idrissi heeft aan Feyenoord te kennen gegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar een sportieve uitdaging. De genoemde partijen bereikten nog geen akkoord, al is dat akkoord met de Marokkaan vanzelfsprekend wel dichter bij dan een akkoord met Sinisterra.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

hoe krijg ik feyenoordTm zijn reacties te zien zonder elk artikel af te moeten?
ctrl of appeltje f op feyenoordtm
haha... control-F = zoeken op een internetpagina.... als zoekterm geef je dan feyenoordtm op.
Een opstelling met onderstaande spelers lijkt dus het beoogde. Je *** dan nog wisselen met Trauner centraal en Geertruida als back.
Je kunt als Feyenoorder bijna niet geloven dat zo iets werkelijkheid zou zijn. Er zal ook op een of andere manier wel weer roet in het eten komen.
En natuurlijk heb je 0 garantie dat zo'n aanvallend team ook gaat functioneren.

Sinisterra - Gimenez - Paixao
Ivanusec - Stengs
Wieffer
Hartman - Hancko - Geertruida - Nieukoop
Bijlow
Gezien de sterretje ben je een 'n' vergeten in de tweede zin. De censor slaat onverbiddelijk toe. 😂
FTM: Zit Luis al in het vliegtuig?
Wat denk je zelf?.....tuurlijk niet!
Nog 2 weken om minimaal 2 broodnodige toppers binnen te halen.

Ik hoop op Ivanusec, Sini en een 10.
Gaat Idrissi , Stojkivic en ivanusec worden , zo moeilijk is dat niet....
Als Stengs en Zerrouki wel snel genoeg bevonden worden, hoe langzaam moet die Chávez wel niet zijn dan? Tempo John Metgod met rollator?
Hahahaha. Viel mij ook al op dat Stengs niet extreem snel is. Ramiz oogt ook traag maar dat komt omdat hij niet zo atletisch is voor mijn gevoel.
Misschien is het Chavez nieuws wel et nieuws wat FYM klaar heeft staan maar waarvan hrt nog niet nasr buiten gebracht kan worden. Chavez is bezig zijn contract af te kopen en het naar buiten komen van de interesse van Feyenoord kan zijn club bewegen het contract niet te ontbinden om zo nog aan hem te verdienen.
Hij heeft zijn contract allang afgekocht. Is sinds juli al clubloos.
Die naam had ik meteen gedropt in dat geval, te langzaam voor Feyenoord
Te langzaam? Dat is weer een nieuwe, huidige middenveld beweegt überhaupt niet 😂
Haha dit dus. FTM heeft gelijk mbt Chavez. Maar dan wel slak Zerrouki vastleggen. I am a bit confused here..
Misschien per positie??? Snap t serieus niet
Scouting was unaniem tegen de komst van Zerrouki, lagen tal van betere opties klaar. Maar dat kwaad is nu al geschied. Laten we hem gewoon steunen, hopen dat hij er het beste van kan maken.
Oké, helaas! Vind het echt wel een versterking
Zo heel veel sneller is wieffer toch niet?
Sinistera Chávez en Ivanusec zou voor mij het ideale plaatje zijn
Stengs(ga ik me denkelijk aan ergeren)vind ik geen speler voor de rechter kant
Walemark Dilrosun Milambo en Kasanwirjo worden hopelijk verhuurd
En Petersen hooft wat mij betreft echt niet weg🤗🤗🤗
Klopt het dat Feyenoord nog interesse heeft in Chávez? Word in Mexicaanse media nu gezegd
Nee meerdere malen ontkracht door FTM , is te traag voor het spel dat slot speelt.
Te traag? Heeft de snelheid van een buitenspeler...
Maak je niet zo druk om PSV en Ajax nu lijkt het allemaal redelijk maar die gaan echt terugvallen .....komt allemaal goed!
Peter Bosz en Fred Rutten hebben één ding gemeen.
Het elftal speelt goed en mooi voetbal bij het begin, gaandeweg spelen hun elftallen altijd minder.
Je ziet t ook bij Bosz die alleen maar klaagt dat t niet goed genoeg is. Dat zie je Slot niet zomaar doen. Uiteindelijk is de kans daardoor aanwezig dat die gasten steeds beetje over hun grens gaan en dat klapt dan een keer.
Bij Sini was toch ook Marseille in ee markt. Geen CL voor hun.
1908 plaatst dit zojuist op Twitter. Interessant!

Luka Stojković is dichter bij #Feyenoord dan iedereen denkt. Later deze ochtend een update! 🇭🇷
Viel hier toch niets te lezen over Til 😄
Nee maar wel bij AD natuurlijk enzo. En je gaf zelf ook aan dat het niet geheel onlogisch zou zijn ;)
Heel jammer overigens. Til is precies de speler die je goed kunt gebruiken als Ivanusec komt en die heeft bewezen dat hij makkelijk scoort in de Nederlandse competitie.: als hij veel speelt kun je 10-15 doelpunten intekenen.
Hoop alleen dat dit de deal van Ivanusec niet in de weg zit.
Is Stojkovic onze redder in nood op het middenveld? Ik verwacht van niet. Die komt over voor 1,5 miljoen en zal vermoedelijk veel op de bank zitten...
Wordt gezien als vervanger van Bullaude dus 2e/3e optie op de 10.
Denk voor iets meer dan 1,5 miljoen. dat is zijn waarde op dit moment.
Lekker! Hij, Ivanusec en sini erbij en je hebt een topteam!
@FTM FoxSportsMX Meldt dat Chávez niet naar Rusland gaat en zegt dat Feyenoord nog altijd ene optie is, weet jij hier meer over?
Nee , volg je de site wel? Is meerdere malen al ontkracht door FTM , begrijpend lezen is heel erg moeilijk voor sommigen hier.....
Kunnen toch ontwikkelingen zijn? Is een nieuw bericht deze ochtend vanuit Mexico dus zo een gekke vraag is het niet.
Chavez is niet geschikt voor het spel dat slot speelt , is te traag en dat heeft FTM al meermaals in vorige instanties geantwoord ...
Zeg ik het nog maar een keer..heeft iemand ons huidige middenveld iets meer zien doen als wandelen? Chavez hoeft van mij niet perse te komen hoor ,maar te traag vindt ik wel een raar argument na de wedstrijd van zondag
Zou top zijn. Maar er moeten ook echt wat mensen gaan vertrekken onderhand...
Na zondag kan ik er wel een paar bedenken
Na het uitzetten van de wekker eerst een kijken of sini al terug naar de Kuip komt.. helaas. Hopen dat na een bakkie koffie de eerst push melding komt! Op naar mooi nieuws kameraden.
Goedemorgen Kameraden,

Ik snap even niet de paniek momenteel over de bezette positie's.. iedereen is bang dat ivanusec niet uit de verf zou kunnen op 10 maar draai het eens om. Zou sinisterra niet voor de eventuele 10 gehaald worden met de optie dat slot kan schuiven wanneer hij wilt in de voorhoede. Ik zelf ga hier meer vanuit dan dat ze een speler die zijn draai vind op linksbuiten puur gehaald word voor de 10 positie.
Omdat Sinisterra zoveel ervaring heeft op 10? Het lijkt me wel handig om spelers op de goede plek neer te zetten. Dat zou Wieffer ook goed doen.
Welnee. Wieffer moet even pas op de plaats maken. Vind het wel sieren dat die zelf ook aangeeft dat het niet lekker loopt en geen smoesjes heeft a la Dilrosun…
Snap de ophef ook niet. Gisteren weer Dinamo gekeken, en Ivanusec zie je dan zo vaak naar binnen trekken dat het lijkt dat hij niet op LB maar op 10 staat. Hij is redelijk snel, behendig, goeie trap. Met 2 echte buitenspelers (Idrissi/Sini en Paixao) moet dit volgensmij prima kunnen. Laat Ivsnusec maar de ruimtes in lopen of zoeken op het middenveld, kan hij prima.
Dat zou best kunnen alleen onze eerdere 10-en waren altijd degene die extreem veel vuile meters maakten zonder bal. Dat is altijd het profiel van een 10 in het spel van Slot geweest. Ivanusec lijkt me niet zo’n type.

Misschien wilt hij met een enkele 6 spelen.
Denk dat je hem daar wel in kan scholen.
En als Slot maar een enkele 6 wilt, dan is het of Zerrouki of Wieffer. De ander kan dan naar 8, maar als dat niet de gewenste creatifiteit levert, dan kan Stengs daar ook. Wieffer of Zerrouki dan maar banken
Een van de twee opstellen, niet samen en zeker niet met Timber erbij
Ivanusec heeft dus sterk de neiging om vanaf 10 de zijkant op te zoeken. Lijkt me niet een heel handige combinatie met Sinisterra.
Ik denk dat sini dan linksbuiten gaat, paixao rechts
Ivanusec op 10 stengs op 8.
Wieffer of zerrouki op 6
De rest kan je invullen
Dit lijkt me ook uitstekend. Nu nog de betreffende spelers samen op het veld zien te krijgen. :)
Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Zerrouki(Wieffer), Ivanusec, Stengs, Paixao, Gimenez, Sinisterra

Wissels: Wellenreuther, Nieuwkoop, Beelen, Lopez, Wieffer(Zerrouki), Timber, Stojkovic, Sauer, Ueda

De rest mag weg.
Ivanusec nou heel snel halen... en een goede 10
Igor rechts Ivanusec op 10 en Sini links.Snel opgelost lijkt mij
Zullen toch wel nu wat toppers mogen komen anders wordt het niks dit jaar.... PSV wordt sterker en sterker schouten ook zo goed als rond en dat 020 haalt ook de ene na de andere speler binnen
*** niet zo dom is gewoon de waarheid wat hij zegt
Ja je doet grappig maar is wel de waarheid.. betaald je scheel aan een seizoenskaart maar mag er niks van vinden? Raar mannetje
En 020 koopt zo spectaculair in?
Psv doet het aardig maar heeft schouten nog niey binnen en er kunnen maar 11 op het veld staan
Dat psc nu al drijft op de bevliegingen van lang werd gisteravond wel duidelijk..
Ja gewonnen van sturm graz, maar die poetste feyenoord vorig srizoen ook met 6-0 de kuip uit
Rangers zal weer een heel andere test worden
Wordt een eitje voor ze , PSV is een veel betere ploeg als vorig seizoen
Psv en Ajax worden door veel mensen al zwaar overschat we moeten nog beginnen.
pffff . iedereen wist vorig seizoen al dat idrissi komt
Sini moet komen al kost het je een paar mil huursom.

Sini paixao op de flanken. Ivanusec die het met stengs bedenkt. Gimenez puur richten op afmaken. De rest in dienst spelen van deze vijf.
Lijkt me sterk dat ze de totaalsom van 25 miljoen al afgetikt hebben voor Sini. Daar kan je wat mee je koop hem voor 10 met eventueel groot doorverkooppercentage iedereen blij.
Wat overigens niemand benoemd is dat Sinisterra wel een man van glas is. Een beetje de linksbuiten variant van Bijlow. Geweldig, maar flinke kans dat je hem een behoorlijk gedeelte van het seizoen zou missen. Daarnaast is linksbuiten ook de plek waar Ivanusec het beste heeft gefunctioneerd tot nu toe. Je kan hem wel op 10 neerzetten, maar bij Zagreb gingen ze toch met hem schuiven, bij VI PRO werden in de analyse ook wat zwakheden van hem als 10 benoemd en volgens het AD zijn er bij Feyenoord toch ook wat twijfels of hij wel de nummer 10 is die ze zoeken. Samenvattend: het lijkt me prima als Ivanusec en Sinisterra beide komen, maar dan zal er eentje geregeld moeten banken en zul je alsnog een 10 moeten halen, tenzij je Ivanusec op een positie neerzet waar hij blijkbaar niet optimaal functioneert.
Of je speelt zonder 10 bv met 2 achten. Cruijff speelde wel eens zonder spits, wonnen ze met 4 - 0
Enige positie die echt goed dubbelbezet is, is de spitspositie. En nu wil jij zonder spits spelen? ;-)
Gek genoeg is de waarheid hoogstwaarschijnlijk gewoon dat Idrissi over een heel seizoen betrouwbaarder is dan Sini.
Sini is als hij fit is wel beter dan idrissi, maar erg blessuregevoelig. Idrissi zou ook een prima toevoeging zijn als hij voor linksbuiten kan concurreren met Ivanusec.
Wat zijn die zwaktes op 10 van ivanusec
Weinig rendement ,is daarom vorig seizoen als halve linksbuiten gebruikt en toen kwam hij pas los.
En wij willen hem nu toch vooral halen voor de 10 positie ...logisch 🙈🙈
Precies! Als je hem haalt dan moet het voor die linksbuitenpositie zijn waar hij echt van waarde kan zijn. Dan kan hij met zijn acties naar binnen komen en bijvoorbeeld een diepgaande nummer 10 bedienen. Als je de analyse van VI leest en ziet hoe hij door het elftal heeft gezworven zie je dat hij op 10 min of meer is mislukt. Als je hem voor die positie haalt is dat de blunder van het seizoen.
Even citaat uit de analyse van VI PRO uit de analyse van Pieter Zwart waaruit blijkt dat hij jarenlang door het elftal heeft gezworven en pas afgelopen seizoen als linksbuiten in een vrije rol zijn ideale positie heeft gevonden. Dit gaat over de tijd dat hij op 10 speelde wat geen doorslaand succes was : "Hij is geen spelmaker die wacht tot de bal in zijn richting komt, om daarna een splijtende steekpass te geven. In plaats daarvan wijkt hij liever uit naar de flank, waar hij meer ruimte heeft om met de bal aan de voet te lopen. Een indirect gevolg van dit zwerven, is dat Ivanusec zijn acties (als 10) nauwelijks koppelt aan rendement."
Volgens Aad de Mos ( wie kent m niet 😂) kan Ueda prima op 10 spelen . Zou niet weten of het klopt, maar hij volgt het Belgische voetbal beter als ik
Dat zou heel goed kunnen want ik heb ook een interview met een speler van Cercle gelezen die zei dat hij een 1 van de 2 spelers achter de spits was bij Cercle. Ik denk een beetje op de manier waarop Danilo afgelopen seizoen wel eens inviel. Dan nog moet je daarnaast nog een diepgaande makkelijk scorende middenvelder hebben voor de concurrentie: Til bijvoorbeeld. Dan kan Ivanusec naar de linksbuiten positie schuiven en Stengs naar 8 waar hij bij Antwerp het goed scheen te doen. Dat lijkt me een hele logische opstelling
Helemaal gelijk heb je...kan je misschien wel doorzetten is het allemaal zo afwachtend.
Die boeren en die neussies blijven zich versterken.
Is Ajax dan zoveel sterker geworden. Heb je de verdediging gezien ?
Is Sutalo al binnen dan? En een verdediging bestaat uit vier spelers niet één.
Wel zien scoren..zeg t niet graag,maar ******....wat een goal 😂
Wij kunnen financieel niet tegen hen op en moeten ervoor zorgen dat Slot de spelers beter maakt en een hecht team vormt. Zo is het vorig jaar ook gelukt.
Precies, wij gelukkig niet, we hebben ons lesje geleerd
Uiteindelijk geven ze niet veel meer uit dan wij.
Dat is juist de reden en er voor moeten zorgen dat 1 van hun buiten de eerste 2 plekken gaat vallen. Als dat niet gebeurd en je valt er zelf buiten dan haal je ze nooit meer in!!
Niet met dit middenveld, niet vooruit te branden
Gaat er voor Sparta nog een inkomende transfers plaatsvinden?
Ervanuitgaande dat sini cl wil spelen dan zijn er 8 clubs in spanje en duitsland. Zie atletico real en barca niet komen dus dan blijft er 1 over

Duitsland ook vermoed ik. Geen idee hoe die zitten op linksbuiten (al speelde sini soms rechtsbuiten bij leeds ook dat kan ook nog) en te laat om te zoeken wie t zijn buiten bvb bayern en leipzig. Daaronder lappen ze ook niet zomaar 15-20 milj…..
Ik denk dat hij vooral 4 miljoen wil blijven verdienen en in een grote competitie wil voetballen.
Ja kan of iets minder die gok is te nemen toch
Wil zijn koek en het nog eten ook. Voor die “4” mil gewoon bij Leeds blijven, hoeven die anderen zich niet bezig mee te houden. Off Leeds met “4” mil of een ander met minder maar CL. Makkelijk toch?
Owja sociedad en union die lappen dat niet
Is Torino onlangs helemaal niet concreet geweest voor Pedersen?
Er komt dus een primeur over een krullenbol.. Wat voor krullen zijn het dan he vraag je je af…..


Zeg het maar:

-Sandler
-Sahraoui
- Til
- Nelson
- Mbuyamba
- Mijnans
-Van Gangelen
- Manhoef
- ADF Samski
- Goudmijn
- Taabouni
- Witsel
- J. Kluivert

Of is het toch? Tatith Chong
Chong getekend bij luton
Kluivert ook al van club gewisseld
Witsel zou lachen zijn
Ftm heeft al gezegd dat het geen Nederlander is, dus je kan gaan schrappen in je lijstje...
Is de kans groot dat we Sini halen? Lijkt me niet voor niets dat we het gesprek aangaan.
Wat staat er in het artikel hier boven?
Lastig, maar springlevend. Heb het meer over een percentage qua haalbaarheid.

Ik neig echt naar 80 procent haalbaar.
Hoe denk je zo’n percentage te berekenen? Ik wil daar ook wel een sommetje voor namelijk 🥲
Club waar desbetreffende speler voor uitkomt X Feyenoord( wij zijn de beste club ooit) : salaris + Champions League - Niet nederlands sprekend = precentage

dit weet iedereen toch
Mooie formule dit. Ga ik toepassen voortaan. Kans op Idrissi = sevilla x Feyenoord : 800.000 + champions league - Nederlands, maar wel met klein accent = 97%.

Die komt wel dan.
Bring back siniiiiiiiiiii we neeed uuuuu
Zal morgen weer wat actiever reageren hier, was even avondje weg 🫶
Komt er nog een space? Dacht dat ik dat las net
Kan toch genieten er relaxen is ook erg belangrijk. Dat weet ik van ervaring moet ik zeggen op naar een mooi seizoen🫡
Vertel wat heb je gegeten en gedaan dan?:)))
Hoe kunnen we nou *********** van Sinisterra naar Idrissi gaan?

Dat verschil is toch gigantisch..
Ja, als je het nieuws hier gewoon volgt is dat de chronologie
Dus de kans is groter dat Sinisterra komt dan Idrissi?
Je hebt er wel echt geloof in! Althans zo interpreteer ik het.
Ik voel vertrouwen bij ftm voor sini
Liedje al voor santi
Liedje al voor sini
Liedje al voor luts
Dat word weer veel zingen en ze zingen al veel de feyenoord supporters want wat ga we doen zondag wij gaan winnen ...
@ftm

Op telegram wordt geopperd dat er wel degelijk wat nieuws over Sini is. Krabbedam zou hebben geroepen dat hij definitief niet komt.

Moeten we het nu met Idrissi doen?
Pas als sini niet komt. Wacht rustig de berichtgeving hier af zou ik zeggen.
idrissi het is niet te hopen , pure middelmaat en daar hebben we al genoeg van
Laat maar lullen, je hoeft alleen deze site te volgen voor het juiste nieuws
Space wordt niets meer hè kerel? Dan kan ik gaan maffen.
Nee uitgeblust voor vandaag, morgen weer een dag
Begrijpelijk, hopelijk een positieve dag morgen. Zet Sinisterra op dat vliegtuig.
…………………………Bijlow
Geertruida Trauner Hancko Hartman
…………………………Wieffer
…………………Stengs Ivanusec
Paixão…………..Gimenez ……..Sinisterra

Hier word ik serieus wel erg blij van als dit de CL in kan
Moet zowiezo voor eredivisie zeer goed genoeg zijn denk dat cl lastig wordt je moet minimaal plek 3 halen maar eerst zien of ze allen komen maar klinkt heerlijk ☺️
Schaduw 11-tal

…………………Wellenreuther
Nieuwkoop Beelen Hendriks Lopez
………….…………..Zerrouki
………………vd Belt .Timber
Minteh ……………Ueda …………..Sauer
Niet verkeerd. Zal wel eerste 2 met Ueda zijn ipv Gimenez. Zou in CL Geertruida op RCV zetten en Nieuwkoop RB. Spel op CL niveau gaat wat sneller en ben bang te snel voor Trauner.
Blik bier chips primetime kommaaar spaceee
Ik zit er ergens toch dwars met sinisterra. Ik vindt het een fantastische voetballer echt fan van hem. Maar ik kan niet echt een helder plaatjes zien hoe je igor paixao en ivanušec en sinisterra allemaal blij kan houden. Ik begrijp dat we als een top club de beste spelers nodig hebben. Maar ik denk niet dat igor paixão of ivanušec op de bank willen zitten. Mocht bijvoorbeeld stojkovic het goed doen op het middenveld en sinisterra op links. Ik wil geen onrust stoken maar ik wil graag weten hoe jullie dat zien. Ben erg benieuwd en voor mij een opheldering als ik jullie feedback hoor. Wil alleen het beste voor mijn club.
Is niet zo moeilijk hoor sini links gimenez spits paixao rechts ivanusec op tien stengs op 8 wieffer of zerrouki 6 en je kan zelfs nog genoeg schuiven
Snap ik dan heb je jahanbakhsh dilrosun leo sauer en andere spelers die je dan van de hand moet doen. Plus dan heb je ook nog stengs.
Nee verhuren of hij krijgt veel minuten bij feyenoord 1. Als hij vertrouwen krijgt van slot dat hoop ik teminste.
Igor rechts Ivanusec op 10 en Sini links.Snel opgelost lijkt mij
Lijkt me duidelijk dat Feyenoord voor Sinisterra moet gaan. Is echt de veel betere voetballer. Veel creatiever. En sneller.
Rutger top gozer! Beste even wachten met die primeur inderdaad voordat je wellicht het te snel brengt of Feyenoord daarmee schaadt. Gaat dit aanstaande primeurtje over die krullenbol?
Dus er is ook nieuws over timber want dat was toch als hij weg zou gaan of is er door de mogelijke verkoop van pedersen wat geld vrij gekomen en hoeft timber helemaal niet weg
Misschien accepteert timber de rechtsback positie?
Maar die krullenbol is een middenvelder
Maar dan gaat er toch ook iemand voor weg of heb ik alles fout ftm
Hoop dat ze inzien dat er dan nog een middenvelder bij moet!
@FTM,Zijn er al meer ontwikkelingen over sinnisterra bekend?
Nu nog niet, ook niet over Idrissi. Morgen meer beweging verwacht.
Oke ben benieuwd,denkje dat we in dezer dagen een Whatshappening kunnen verwachten?
wait wat? feyenoord is geinteresseerd in Justin Kluivert?
staat op Transfermarkt. geen idee hoe veel je daar van kan verwachten maar toch.
Melder is een kind van 10.. Heeft als bron VI.nl genoemd waar niks vermeld staat over dit gerucht..
Kluivert zit ook net bij een nieuwe club. Lijkt me dan ook sterk
Deze wijsneus heeft duidelijk niet gelezen, prachtig
Ik bedoel als het even rustig is hier dat dat niet betekent dat dit slecht is
Heb het idee dat dit richting Johannes bedoeld was en niet richting jou, Tim
Oké haha ik bedoelde er ook niks mee ik dacht al 🙈
Hoe zit het met loykovic? Wordt er snel een akkoord verwacht aangezien hij ongeveer 2 miljoen moet kosten en een voorkeur heeft voor feyenoord?
Zit prima. Wil naar Feyenoord, vandaag weer wat ontwikkelingen.
Nog iets in de pijpleiding voor vanavond?
Nee heb wel primeur klaar staan maar nu niet handig
Verwacht je die op korte termijn te kunnen brengen @FTM
Thanks haha. Zeker niet doen dan.
Inmiddels een derde kroaat dus ;-)
Heeft de uitslag(en) van Zagreb nog invloed op de deal trouwens?
Wanneer verwacht je die primeur te brengen @FTM?
AEK wint bij Dinamo Zagreb. Uitslag 1 - 2
Is nu toch geschorst of niet volgende pot die Kroaat
Hij viel niet mee onze verlosser volgens velen
Ach dilrosun valt al 2 jaar niet mee
Que si que no que luis sinisterra