Bites1908

116

Laatste reacties

Hier maak ik uit op dat Ueda niet het gewenste niveau heeft en gaat krijgen.
Nou hopen dat Gil en Rodriquez snel worden vastgesteld.
Hopelijk sijpelen de eerste namen van de categorie versterkingen voor bovenkant door! Na 21 april kan Feyenoord voortvarend aan de slag gaan.
Nieuwkoop is een goede speler om erbij te hebben, maar als je met hem continu in de basis start dan gaan tegenstanders zich daarop instellen en dan zie je zijn tekortkomingen.
Deze jongen zal eerst fysiek en qua inhoud enorme stappen moeten maken. En dan rond de winterstop gaat hij de beslissende acties maken als invaller in de 2e helft tegen de moe gestreden tegenstanders.
Ramazani Bamba Djieng. Paxiao en Gimenez verkopen. Heb je Ivanusec en Stengs als spelmakers erachter of op de vleugels. Ueda vecht het uit met Bamba. En dan heb je Milambo ook nog op 10. Sauer verhuren aan Excelsior. Genoeg kwaliteit voor de Cl.
Zeer benieuwd of hij ondanks al het transfergeweld wat gaat plaatsvinden aankomende zomer een basisplaats gaan bemachtigen seizoen 2024/2025. Hij heeft wel de kwaliteiten om die loopacties binnen de 16 te maken waar Stengs dit vaak na laat.
Als het mogelijk is zou ik voor Bamba en Dieng gaan. Laatstgenoemde kan ook in de spits en dan heb je de gewenste 3 spitsen.
Ik zou voor het Slavia duo gaan.
Slot wil kanonnen op de vleugels dus ik reikhalzend uit naar de aankomende artikelen!
Wie weet de verassing van aankomend seizoen.
Luca gaat vandaag scoren!
Laatst werd er nog gecommuniceerd dat Feyenoord een hele goede shortlist heeft staan voor aankomende window. Als Feyenoord met de cl miljoenen daadkrachtig optreedt dan maak ik mij geen zorgen. Anders wordt het als het net als afgelopen zomer verliep. Hoe meer scouts in dienst hoe langer het lijstje.
Szymanski was echt een monster. Al brengt Stengs wel wat meer creativiteit. Aankomend seizoen met Stengs, Ivanusec en Sauer genoeg creativiteit om anderen te lanceren. Type spelers zoals Rodriquez die snelheid hebben icm een passeeractie en tenslotte doelgericht zijn.
Eind 00’s werd er vooral Indie rock uit de Uk gedraaid zoals The Fratellies, Kaiser Chiefs, Artic Monkeys. Een stuk beter dan die tering herrie die nu wordt gedraaid.
Dat is nou iets wat je nooit moet doen! Scoutingslijst in orde hebben en daarnaast hebben jongens als Beelen, Milambo en Sauer ook de nodige minuten gemaakt (Zechiel en Read komen er ook aan). Die jongens kan je aankomend seizoen inpassen. Daarnaast heb je ook nog Ivanusec, Stengs, Zerrouki en Ueda.
Met CL inkomsten en goede verkopen moet zorgen voor genoeg vlees op de botten om op eigen kracht een nieuw stadion te realiseren.
Wat is de status van Bullaude? Komt die nog voor in de plannen van Slot? Die jongen heeft ene fantastische balbehandeling en een diepgaande nummer 10. Iets wat Slot graag ziet.
Stengs op rechts lijkt mij helemaal niks. Die kan ook geen mannetje passeren en dat geldt eveneens voor Ivanusec en in mindere mate Sauer aan de linkerkant. Feyenoord moet echt gaan investeren in vleugelspitsen die diepgang, snelheid en een passeractie bezitten. En dan kom je al snel uit in Zuid Amerika. Stengs speelde bij Antwerpen op 8. Zie hem daar ook wel functioneren als verbindingsspeler.
Wellicht dat de San Mames variant van de beruchte heren Pakasi en Buijssen weer in beeld komt? Maar dat komt pas ter sprake als Feyenoord behoorlijk wat vet op de botten heeft.
Timon die nadert het topniveau van Justin. Het kan alleen maar beter worden. Laten staan die jongen.
Alireza en Ueda gaan binnenkort van waarde zijn!
M.i. heeft Slot een prima selectie om mee te werken. Hopelijk gaan Paxiao en Ivanusec op korte termijn wel weer leveren, zodat de aanvallen wat soepeler gaan lopen.
Mijn verwachting is dat Slot snel gaat teruggrijpen op Alireza als rechtsbuiten. Schiet toch vaker op doel en is kopsterk.