Boelie

21

Laatste reacties

Wat bedoelt U Trump of de netten.
Dit is Feyenoord geweldig hier krijg je tranen van in je ogen en kippenvel. Hier zijn geen woorden voor. Maar het Feyenoord lied is niet voor niets hand in hand kameraden.
Waar was Gimenez internationaal onzichtbaar. Gaat vlug liggen nee die miljoenen zullen snel verminderen.
Uit het midden oosten en dan meteen een geweldig nieuw stadion bouwen zoals in Qatar. We willen toch groeien? Dan ontkom je hier niet aan!!
Als je vooruit wil op Europees niveau kopen die Zakharyan en niet treuzelen anders speelt hij in Amsterdam of Eindhoven. Wil je verder in de cl zult je op kwaliteit moeten investeren.
Op de FR site staat dat ze niet reageren op een bod op Geertruida volgen te Kloese en een andere site staat dat de clubs al in een vergevorderd stadium zijn wat de transfer betreft. Wat moet een supporter nu geloven en denken van deze mediums. En ik denk dat Slot zijn conclusies al getrokken heeft als deze spelers verkocht worden!!!
Benfica zet alles op alles om hem binnen te halen dan moet Feyenoord vast houden aan 40 miljoen. Die happen graag toe.
Dan zal Marcel Brands wel aan het langste touwtje trekken!
Halen die Nakumura is goed straks gaat er een andere club mee strijken. Ik heb beelden bekeken geweldig passeert zeer gemakkelijk.
Ze strooien in Engeland met miljoenen dan zou 30 miljoen beter zijn voor Slot dan 6,9 miljoen. Feyenoord moet hem niet laten gaan of dit bedrag moet op tafel komen.
Ik denk dat er nog betere rond lopen.
Ik snap niet dat Feyenoord met een stad als Rotterdam met een wereldhaven de club van Nederland geen eigen stadion heeft. De stad Rotterdam moet zich schamen. Je zet je op de wereldkaart met een nieuw stadion, of toch de kuip verbouwen met een extra ring erop maar zo kunnen we niet verder.
Als hij Bullaude geen kans geeft zal hij zich niet kunnen ontwikkelen en wennen als basis speler. Tegen NEC liet hij zien goed te kunnen voetballen en het spel goed te overzien.
Pakt AZ Feyenoord terug omdat Slot van AZ naar Feyenoord is gegaan?
Nu nog via de vleugels spelen en niet door het midden dan komen ze ver. Door het midden stuiten ze op een hoop spelers via de vleugels wordt het gevaarlijker meer kansen voor Gimenez. En vooral Walemark op rechts. Anders zie ik het somber in.
Ik hoop dat je een stadion verbod voor het leven krijgt. Hoe kun je zoiets zeggen en je club naar naar de verdommenis helpen. Feyenoord is in stijgende lijn en jullie maken het kapot vreselijk.
Als hij goed is niet aarzelen en kopen!!
Technisch zeer begaafde speler en kan goed verdedigen dus halen zou ik zeggen.
Deze zakenlieden kunnen financieel toch tijdelijk een handje toesteken zodat Feyenoord kan kopen wie ze op het oog hebben.
Liever die Anouci als ik het goed schrijf dan Boetius.
kopen dit zou een groot talent zijn. En niet Boetius .