Duif

99

Laatste reacties

En zo is het mooie reactie
Ongelofelijk dat je Dennis ten Kloese hierbij niet noemt, naast Slot is hij echt de persoon geweest die mede hiervoor gezorgd heeft.
Niet alleen contractueel!
Wat een onzin man, ga nu niet door op dit soort berichten.
Mikos is ook prima ligt erg goed bij Feyenoord.
Dank Rutger altijd volgehouden ondanks andere berichten.
Lees hierboven pffffffffff
Kees zoek eff een andere club altijd negatief pfff
Deze tombola wordt veroorzaakt buiten Feyenoord om, deze sites willen graag iets nieuws brengen dat verhoogd het medium. Nogmaals Feyenoord brengt echt niet iets naar buiten als er interesse is voordat uitzicht is op succes. We willen iets geloven positief nieuws bind. Er worden vragen gesteld aan ftm of hij de trainer en algemeen directeur van Feyenoord is. Als ik sommige mag geloven zitten hier mensen dag in dag uit op dit medium. Kom op wacht rustig af.
Wees wijs dacht je nu werkelijk dat ftm iets daarvan weet.hahaha
Helemaal eens wordt ook vaak hier gestimuleerd.
Soms doe je je voor dat je lid bent van de technische staf, hier zet je de scouting verkeerd neer. Wat weer enorme kritiek oplevert en hier ellenlange discussies uitvloeit. We hebben gezien dat de technische staf en DtK enorm goed werkt geleverd hebben de afgelopen twee jaar. Feyenoord laat zich in de kaart kijken door diverse medium. Heb eens vertrouwen we maken steeds stappen vooruit de echte grote namen komen vanzelf maar nog niet dit jaar.
Wat een mening deze periode is een van beste uit de Feyenoord tijd, let nog maar op de komende twee weken. Elke aankoop zit een idee achter lees beleid.
Fantastisch nieuws wat een mogelijkheden hebben we. Maar wat eenazijnzeikers hier zeg. Pfffff
Geen Feyenoord supporter dus, je zit nog steeds in een depressie.
Wout Faes Van Leistercity?
Wat een vraag @ftm zit toch niet in de technische staf!
Niemand schrijft iets wat betrouwbaar is, het zijn alleen maar teksten van hoop en frees. Maar wat bijzonder is dat 100+ berichten wat voor waarheid aangenomen wordt en beleidsmakers hierop afgerekend wordt. Feyenoord verliest van PSV en niets deugt meer en juist een paar dagen ervoor hosanna. Dacht je werkelijk dat Feyenoord tijdens de onderhandelingen en ook daarna bedragen naar buiten laat komen. Wees wijs spaar je energie op berichten van Feyenoord zelf.
Feyenoord doet nooit mededelingen over salaris ect.
Helemaal eens een sneer, het is heel normaal dat dit gebeurt.
De beste TD en technische staf zitten hier bij 1908 en niet bij Feyenoord! 🙈