GantiagoSimenez

GantiagoSimenez

57

Laatste reacties

@DeTeil hij heeft 2 jaar bij Genk en 2 jaar bij Brugge gespeeld. Vandaar dat hij Nederlands spreekt.
@Konterman hij heeft teveel kwaliteiten om niks meer te laten zien. Maar of hij weer zo gaat vlammen als in de eerste seizoenshelft? Dat lijkt me sterk. Het ging toen wel heel makkelijk.
@eeuwigelegioen ”vroeger” wist je niet met wie ze allemaal bezig waren en dus ook niet wie je zgn “misliep”. Nu word je dagelijks doodgegooid met namen en de meest nutteloze feitjes dus dat verandert je perceptie wel een beetje.
@Vincie je bent lekker selectief. Timber was ook een topaankoop. Vorig seizoen vaak gelezen dat hij niks toevoegde en men zich afvroeg waarom er een recordbedrag voor hem betaald was. Wie weet gaat het volgend jaar met Zerrouki hetzelfde.
@MrStax black don’t crack! 😉
@TJ we hebben de op één na natste winter ooit achter de rug (sinds het wordt bijgehouden). 50% meer neerslag gehad dan gemiddeld. Lijkt me moeilijk te vergelijken met de afgelopen jaren.
@eeuwigelegioen ben ik niet met je eens. John moet dat soort dingen gewoon niet zeggen. Zelfs als het waar is moet hij de boel niet laten escaleren. Als lid van de technische staf moet je erboven staan.
@ PatrickDH z’n club gaat nu niet meer onderhandelen. Die wacht af wat andere clubs komende zomer gaan bieden. Komende zomer is hij dan voor ons hoogstwaarschijnlijk onbetaalbaar.
@Robert010 Slot liet in de voorbereiding al weten dat hij Hartman niet wilde verhuren maar erbij wilde houden. Eigen jeugd moet gewoon goed zijn en anders pech gehad. Denk je dat Slot spelers die goed zijn niet opstelt of zo? Inpassen van jeugd is leuk, maar niet ten koste van de resultaten van het team.
Sowieso is 6 miljoen voor een spits in de huidige markt helemaal niks.
@TimPeters ik denk dat hij gewoon bedoelt dat hij dit seizoen bij Feyenoord wil blijven en volgend jaar kijkt hoe de zaken er dan voorstaan. Belangrijkste is dat hij weet wat hij nu wil. Maar ja, dat is uiteraard op basis van wat er op dit moment speelt. Als een mooie club zich meldt dan kan dat hem op andere gedachten brengen.
Als de KNVB het echt een groot probleem vond, dan waren de boetes hoger geweest. €10.000 op een begroting van zo’n €100.000.000, daar ligt niemand bij Feyenoord wakker van. Dat weet men in Zeist ook wel.
@neliz: ik ook, alleen rende die speler op volle snelheid toen ik hem neer haalde. Kwam er nog goed mee weg (geel) omdat die gozer als een dolle achter me aan kwam en me bij de keel wilde grijpen. Sprongen heel wat mensen tussen en ik liep rustig weg. 😂
@Basto bij Amerikaanse sporten heb je met slechts één sportbond en de wetgeving van één land te maken. Bij voetbal heb je bv met de knvb te maken en onze Nederlandse wetgeving maar ook met de UEFA en FIFA alsmede de EU wetgeving. En alsof dat niet lastig genoeg is moet je als Eredivisie ook nog eens concurreren met het buitenland.
Je kunt buiten de transferwindows spelers vastleggen, maar ze zijn dan nog niet speelgerechtigd omdat je ze niet kunt overschrijven.
@Obiku22 voor 12 miljoen koop je geen “super buitenspeler” en Timber wegdoen na één seizoen is natuurlijk waanzin. Mensen die dit soort dingen roepen waren twee seizoenen terug van mening dat Orrie een middelmatige speler was en schreven Sini af na z’n dramatische eerste seizoen onder Gio.
@ Maus010: een club als de Spurs is zo’n beetje het hoogst haalbare voor Slot op dit moment. Ik snap wel dat hij deze kans wil grijpen. Anderzijds had ik stiekem toch wel een beetje gehoopt dat hij geen zin zou hebben in gedoe en af zou zien van een overstap als Feyenoord z’n poot stijf hield. Erg naïef gedacht uiteraard, want Feyenoord kan hem niet tegenhouden, hooguit een redelijke vergoeding eisen voor het verbreken van het contract. Maar ja, als supporter wil je gewoon dat hij minimaal nog één...
@ Beertruidrager: Bij AZ liep z’n contract aan het einde van het seizoen af en wist men dat Slot niet ging bijtekenen. Hij was dus van plan om z’n contract gewoon uit te dienen. Leg mij uit hoe dat vergelijkbaar is met de huidige situatie.
@Konterman tja soms ligt een bepaalde tegenstander je gewoon niet. Het is ook niet zo dat hij veel bruikbare ballen heeft gekregen van de vleugelspelers. Tegen Lazio heeft hij er in twee wedstrijden 3 gemaakt.
Als het waar is wat er in de disclaimer staat dan vind ik het raar dat Feyenoord nog niet echt in actie komt in de zoektocht naar een opvolger. Slot gaat gewoon weg. Feyenoord kan het “hard spelen”, maar een afkoopsom van circa €10.000.000 zal die Engelsen niet afschrikken.
@FR_0183 dit is dan ook geen hip hop. 😂
@FR_0183 “De opbrengst van ‘Kameraden voor het leven’ komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation”. Financieel schieten ze er dus weinig mee op.
@Robas1501 zelf wel blèren dat we *minimaal* 35-40 miljoen Euro voor Orrie moeten vangen, maar gaan lopen janken als we 7 à 8 miljoen voor Zerrouki betalen.
@FeyenoordTM ze zoeken dus iemand om het vuile werk te doen en de klappen op te vangen als het misgaat, maar als het erop aankomt feitelijk niks te bepalen heeft?