IkZeg

87

Laatste reacties

Als we dan toch zaken met Zagreb gaan doen kunnen we die RCV daar voor de neus van die Amsterdammers wegkapen. Dan heb je voor €15M iemand die er meteen staat.
Niets nieuws. Wel een heel mooie bevestiging. DtK heeft meermaals hints laten vallen: Feyenoord gaat proberen het stadion in eigen beheer te krijgen.
CL inkomsten gaan gedeeltelijk naar verplichte uitkoop van de VvF. Daarnaast hebben we een deel nodig voor het operationele resultaat. Vergeet niet dat we ruim een jaar terug bijna onder curatele kwamen en Dennis een extra financiering heeft moeten organiseren bij de ABN om de lopende kosten te financieren.
Als Dennis het lukt ze alledrie binnen te halen zonder ons bloot te stellen aan verdere financiele risico's dan verdient ie een standbeeld. Ik denk alleen dat dit erg moeilijk wordt. Hij zou dan meerdere miljoenen van elke vraagprijs moeten knabbelen.
We schijnen 8,3M geboden te hebben
Orkun is 25M + 5M gegarandeerde bonussen. Ivm financial fair play. Orkun is echt 30M no matter what
Precies dit dus. Met al die kleine transfers waarvan 40% herinvesteerd kan worden is het dus onmogelijk om Ivanusec, Isaksen en Ueda te halen
Het hele doel van een nieuw contract is een betere onderhandelingspositie. Dan gaan we geen clausules erin zetten die onze positie verslechteren.
Precies. Als een bedrag als 8,3 genoemd wordt is dit gelekt. Als het grote duim is zegt men ruim 8 of 8,5
Tenzij het als signaal naar de partijen in andere onderhandelingen dient. Don Dennis trekt de trukendoos open ;)
Ivanusec en Isaksen is meer dan 10 miljoen boven budget. En dan hebben we nog geen reservespits
Dennis is aan het pokeren. We hebben budget voor Ivanusec en een reservespits. Maar als Feyenoord 16M-19M te besteden had en Stengs heeft gehaald is er geen geld voor Ivanusec (€8M+), Ueda (€10M vraagprijs) en Isaksen (€10M+ maar blijkbaar iets goedkoper nu). We hebben een linksbuiten en reservespits nodig dus lijkt het me sterk dat we miljoenen uitgeven aan een speler die eigenlijk rechtsbuiten is. De kans is groter dat deze 'interesse' met toevoeging dat ie in prijs omlaag is gegaan wordt...
Het feit dat exact €8.3M genoemd wordt betekent dat óf Dinamo óf de zaakwaarnemers de interesse willen opvoeren. Dennis zou nooit dit exacte bedrag laten lekken want dan komen andere partijen zich bemoeien. Ook al wilde Ivanusec niet naar Italië, Spanje of Duitsland, dit is een stiekeme hint naar OM om te proberen de deal te kapen. Want als ze dat doen dan koat het ons meer salaris.
Die komt zodra hij de voorronde CL gespeeld heeft met Dinamo. Door het binnenhalen van Stengs voor op 10 hebben we nu voldoende budget om Ivanusec binnen te halen. We zijn al rond met hem en hij heeft alle andere geinteresseerde clubs afgezegd. Is een kwestie van tijd.
Stengs is tweebenig. Als je zijn (voor)assist ziet met recht...
Slot wil een buitenspeler die domineert in de 1 tegen 1. Waardoor ruimte ontstaat zodra een tweede tegenstander erheen gaat.
Vervelend voor ons maar goed voor de clu .
In Belgie vonden ze anders dat ie van waarde zou zijn bij het Nederlands elftal.
Ali waa iedereen laaiend enthousiast over maar die heeft het niet laten zien. Idrissi domineerde de 1 op 1 zo hard dat onze andere spelers maximale ruimte hadden om ons kampioen te maken.
Hoe kom je erbij dat de scouting om zeep is geholpen? Ivanusec is gescout. Die rus ook. Die spelers die we naar Dordt hebben gestuurd. Voor spelers uit Nederland hoef je geen scouts te sturen. Scouten doe je voor onbekende spelers.
Hij speelde bij Antwerp toch echt op 8. Af en toe op 10 als Ekkelenkamp er niet was.
Een belachelijk goede transfer ja.
Hij kan ook op 8. Daar speelde hij afgelopen half jaar. Voor als Zerrouki of Wieffer geblesseerd zijn.
Nee. Die heeft Duitse, Spaanse en Engelse clubs afgezegd kmdat ie naar Feyenoord wil. In frankrijk kan ie geen kampioen worden.