Isaiah96

226

Laatste reacties

Meen je? Dat gaan over Feyenoord natuurlijk. Wie moet er hier nu scherp blijven?
In de winter Bitello erbij, let maar op.
Prima loting! Maar komen we ooit van dat Rome af! Pff.. en fin, haal nu maar gewoon Bitello, al denk ik dat ze daar in de winterstop een nieuwe poging voor gaan wagen. Eerst aanzien hoe Timber het nu daadwerkelijk gaat doen. Almere zegt natuurlijk niks. Ook kijken of we aantal keren hebben gewonnen in de CL en dus extra geld hebben. We gaan het meemaken allemaal!
Is het moeilijk voor je jongen, de waarheid onder ogen zien?
Belachelijk slechte window. Zeker na zo’n jaar, je belangrijke spelers verliest en je de CL in gaat. Had er zeker veel meer van verwacht! Alleen Bitello kan het in mijn ogen nog enigzins redden, maar dat gaat hem waarschijnlijk ook niet meer worden. Erg jammer en erg matig! De tijd zal het allemaal wel weer uitwijzen.
Noppert?
Ik ben helemaal niks vergeten.
Wat heeft dat nou weer met het medaillesysteem te maken😂😂 waar lees jij dat ik zeg dat het gaat gebeuren? Ik zeg alleen dan ik het hoop. Moeilijk he lezen?
Laat maar komen. Bitello, Nino + RB incoming. (Hopelijk)!
Gaan jullie nu serieus vragen hoe betrouwbaar dit is? Dan wijs ik voor de zoveelste keer nog maar eens op het medaillesysteem.
Er zijn veel domme beslissingen gemaakt deze window, maar dit zou toch wel echt de meeste domme zijn..
Haha precies. Hij is bang dat zijn vriendje Stengs daardoor moet gaan banken wat ook zeker gaat gebeuren in dat geval.
@FtM hoe groot acht jij de kans dat er alsnog een tweede bod op Bitello wordt uitgebracht of het tegenbod wordt geaccepteerd?
Het is toch ook allemaal kletspraat van de bovenste plank? Feyenoord geeft bijna niets weg. Wat een onzin. Tegen Fortuna kom je een paar keer goed weg en tegen Sparta krijg je toch ook gewoon 2 goals tegen en bijna de 3-1. Dat is toch ook de hele reden dat je punten verspeeld? Ook vorig seizoen erbij halen, terwijl je met Kokcu en Szymanski een vracht aan goals hebt ingeleverd. Er moeten zeker heel snel dingen gebeuren, anders is er alle reden tot paniek!
Zou goeie zijn👌🏻
@FtM hoe groot acht jij de kans dat dese topper daadwerkelijk wordt binnengehengelt?
Middenveld met Bitello - Lingr - Wieffer zou top zijn. In de CL wellicht wel een blok met Wieffer en Zerrouki samen. Als Wieffer volgende zomer vertrekt kan Zerrouki zijn plaats overnemen. Is echt zo’n slechte aankoop nog niet hoor. Prima voetballer! Stengs? Tja.. duur vriendje van Slot.
Hele andere positie allebei. Daarnaast is Lingr vervanger van Bullaude. Lezen, nadenken en stoppen met die onzin berichten.
Ik zeg: Geertruida verkopen en heel snel Bitello en Nino halen!! Kunnen ze samen aarden met behulp van Paixao.
In het artikel staat letterlijk: “Het is niet bekend of Feyenoord zich weer gaat melden met een verbeterde aanbieding.” ??
Dat is huur met koopoptie volgend jaar pas.
@FtM klopt het artikel zoals deze op de aso site fr12 staat? Resoluut van tafel geveegd en geen ruimte om te onderhandelen etc.?
@FtM al meer nieuws omtrent Bitello???