Jopievan

287

Laatste reacties

Om hoeveel gulden per obligatie ging het eigenlijk? In het andere stuk op 1908.nl lees ik dat het maar 13 miljoen gulden heeft opgeleverd. Best weinig 6miljoen. Dat zou nu wel anders zijn geweest
Ja zo steun je je clun niet ergens anders iets drinken maar dat mag. Enne de financiers, lers banken, staan al klaar abnamro heeft 200 aandelen ing ook aandelen stadion. Zo zijn er zat partijen met belangen.
Kijk naar jaarcijfers. Feit al weer paar jaar winstgevend!!
40 vd 42 stemmen zeggen dat Kuip geted moet worden en niet in andere handen mag komen Deal met gemeente is rond. Wss toch 5 concerten pj mogelijk. Stadion kan nu geld tegen lager tarief lenen en toch weer aanpassingen doen. Eind goed al goed. Storm in glas water
Suppoosten probleem is best groot. Ik zie het op vak O ook en zeker de vakken die stuk duurder zijn dan de parterrevakken. Bij regen is t helemaal erg. Maar stewards krijgen ook maar 35 euro. Dus bijverdienen ligt voor de hand was vroeger al.
Helaad is de grond achter vak S allemaal in handen van Van Herk. Jarenlang riep hij mee te zullen betalen aan renovatie maar helaas meneer laat het ook afweten net als voorgeen die man van Trust die nu in Dubai woont. Perridon of zo.
Zoek maar terug exact 11 j geleden. Gemeenteraadsleden waren zelfs bang, werden bedreigd. Later ook Koevermans Gudde De Jong allemaal bedreigd en daarom vertrokmen.
Feyenootd heeft zelf onder druk van supporters 3x stekker uit nieuwbouw vetrokken. Varkenoord Bam en nu Fey City. Elke keer ander bestuur dan weer wel nieuwbouw dan weer niet bij vlg bestuur. Dat is geen beleid maken voor toekomst. Club wil stadion in handen geven van investeerders. Zijn we dan beter af? Zie Ajax en Vitesse. Due betalen huur aan derden maar hebben niks te vertellen
Helemaal mee eens. Club bedelt te vaak
Grond is al jaren geleden verkocht! Ook nog in tijd dat prijzen flink lager waren dan nu Fey heeft daarvoor in ruil prachtig mooi Varkenoord gekregen En er staat begin juni dus gesprek was al eerder dan afg week zo zie ik t tenminste.
En woens schuld is dat? Bvo wilde nieuw stadion op Varkenoord dus zei ook zonde vh geld om Kuip nog te moderniseren.
Stel je hebt een koophuis en je partner wil samenwonen maar je weet al vantevoren dat hij, lees bvo, het huis dan snel gaat verkopen aan een investeerder. Ga je dan toch samenwonen?
Grappig. Directie vd bvo zat in sollicitstiecommissie en zij is op verzoek van bvo gekomen....
Kun je dat onderbouwen van oplichter? Anders krijg je vast en zeker Joris v Benthem achter je aan wegens laster en smaad en hebbie flinke boete aan je broek. Clubleiding leest hier mee
U blijft maar stoken. Kuip gaat niet failliet en zoals eerder uitgelegd een behoorlijk aantal aandeelhouders betaalt flink, meer dan 1500 euro bij, en zetten hun kaarten op ticket exchange. Zo krijft de club 105 euro per kaart en de aandeelhouder 30. Dus die bedrijven en mensen helpen al mee. Fsv De Feijenoorder en de bvo zelf hebben ook aandelen net als div (oud) bestuursleden.
Wie wilde nieuw stadion op varkenoord? Wie later de bamvariant? Gudde en zijn vrienden of bent u dat vergeten?
Als je goed leest staat dat zij dat ook wil....eenwording wordt gewoon aan doorgewerkt
Club wilde Kuip aan investeerders doorverkopen en dan ben je zeggendchap kwijt. Gemeente wilde stadion in Rdamse handen houden heeft ze pas uitgelegd in podcast
Allemaal op verzoek vd club die geen geld hadden. Stadion heeft alles voorveschoten en zit nu met gebakken peren dankzij Van Well, Gudde, De Jong etc.
Zeggenschap dan krijg je Gelredome en Arenatoestanden Evenementen terwijl je bv oefenwedstrijden wil spelen
Terecht dat club en stadion samen voor deze oplossing kozen. Nu maar bidden en hopen dat het goed gaat maar vrees het ergste. Goed dat je dit nog n keer onder de aandacht brengt. Een collega moest 1500 schadevergoeding betalen maar ging in beroep en het werd 4500. Die laat het voortaan wel uit zijn hoofd om iets te gooien. Gek genoeg werd er op het werk hard om hem gelachen en die malloot voelde zich wekenlang zeer populair. Dat is helaas waarom de meeste het doen. Aanzien kweken terwijl ze vergeten dat ...
Hancko karaktervoetballer die symbool staat voor Feyenoord cultuur Geen woorden maar daden. Wordt verrot geschopt maar bijt door. Een van de beste Feyenoorders van deze eeuw!
Voor toegang tot v zandvlietzaal. Staat al hier ergens boven. Zonder consumpties