Kwur

442

Laatste reacties

Zeer matige reactie waarin de schuld opnieuw wordt verschoven. Vind het heel erg jammer dat Rutger het zo moeilijk vindt om de schuld op zich te nemen. Ik ben wel klaar met deze site.
Alleen omdat zijn uitspraken niet negatief zijn, betekent dat niet dat ze geen negatieve gevolgen kunnen hebben voor de club. Het is duidelijk dat sinds deze site is begonnen de traffic belangrijker is geworden dan de waarheid. Hoewel Rutger het regelmatig goed heeft zijn er ook veel sensatie artikelen die voor onrust zorgen, zowel bij de fans, als blijkbaar binnen de club.
T is gewoon heel slecht verwoord, heeft niks met mijn Engels te maken. Voor de rest hoop ik niet dat je altijd zo aanvallend bent, kan me niet voorstellen dat je zo veel vrienden maakt.
Speedrun inschrijven any%
Ja klopt waarschijnlijk wel, maar denk alsnog dat deze transfer niet gaat gebeuren. Zat buitenspelers, zeker nu Ivanusec er is. Het geld wat nog besteed kan worden moet je aan Bitello uitgeven.
Lmao, geloof je nou een bron die zegt dat Fortuna direct 10 miljoen kan neerleggen
Heb er heel veel vertrouwen in, maar Danjuma naar Everton ging ook niet door terwijl de photoshoot al gedaan was. ;p
Lijkt me een mooi bedrag, ik hoop dat ze daar binnen een week nog uit kunnen komen. Kan me ook wel voorstellen dat Geertruida eerst weg moet voordat Feyenoord dit neer kan leggen.
@FTM Weet jij wat er waar is van dit Braziliaanse stukje over de onderhandelingen over Bitello? Hier wordt gezegd dat ze voor 12 miljoen gaan. Lijkt me niet realistisch dat Feyenoord dat gaat betalen toch? https://gauchazh.clicrbs.com.br/esportes/gremio/noticia/2023/08/gremio-faz-contraproposta-ao-feyenoord-para-vender-bitello-cllpi1lu100bi016ohxyw8nxc.html
Misschien heeft Feyenoord met Geertruida afgesproken om een clausule in het contract te doen, aangezien het toch een verlenging was om meer geld te krijgen voor Luts.
Een verhuur aan een club als heerenveen of NEC is denk ik top voor deze jongen. Teams die het leuk vinden om aan te vallen en op middenmoot/subtop niveau mee gaan draaien dit seizoen.
Was Slot naar de kuip voor de verlenging van Q?
Hahaha in Mexico proberen ze die gast al naar Feyenoord te praten sinds Giménez heeft getekend.
Nee die staat er voor de marketing, ik regel stiekem alles vanaf mijn zolderkamer.
Feyenoord - Almere City Sauer - Gimenez - Paixao Lingr Stengs Wieffer Hartman - Hancko - Trauner - Geertruida Wellenreuther Superaanvallend, 6-0 winnen om vertrouwen te tanken KOMOPDAN
Lekker zeg, een middenvelder erbij die doelpunten kan maken. Vraag me wel af of hij voor de basis is gehaald of meer als wissel voor Stengs, om laat in de wedstrijd nog een goal te forceren.
Oud, traag, blessuregevoelig, hoog salaris. Geen nostalgie aankopen meer a.u.b.
Ja dat hebben ze dus van deze pepernoot: https://twitter.com/francoisplateau. "Engelse media" is heel breed, kan ook een willekeurige Engelsman met een twitteraccount zijn.
Het verhaal van Wieffer naar Liverpool is op Twitter geplaatst door een "Journalist" die óf anderen napraat óf volledig mis zit. Ik denk dat we er vanuit kunnen gaan dat Liverpool geen interesse heeft in Wieffer, laat staan contact heeft gezocht.
Nepjournalist, heeft het zelden bij het rechte eind. Ga er maar niet van uit.
Klopt, maar een premier league club aan het einde van het transferwindow maakt rare sprongen. Als Liverpool Wieffer nu nog wil binnenhengelen kunnen ze zomaar 35 miljoen+ bieden. Geld zat over van caicedo.
Is heel gebruikelijk tegenwoordig.
Als we een aantal spelers zoals Walemark, Dilrosun, Jahanbasksh en Timber nog kunnen slijten zou dat heel positief zijn. Lijkt me ook wel handig in verband met het salarisbudget, kan me haast niet voorstellen dat we daar nog onder zitten.
Die mierenneukers van de UEFA wouden dat toch niet toelaten?