Bevestigd
yv202384yv202384a1a02256-1

VK Sportphoto

Transfers

Deze acht spelers mogen uitkijken naar nieuwe clubs

FeyenoordTM

De laatste week van de zomerse transferwindow is aangebroken. Feyenoord verwelkomde, Luka Ivanušec meegerekend, al elf nieuwe namen — maar de kampioensformatie van het afgelopen seizoen verloor slechts zeven namen.

De selectie is momenteel wat vol. Er komt nog een spannende week aan voor verschillende contractspelers. 1908.nl zocht binnen Feyenoord uit welke spelers er op de nominatie staan voor een eventueel of tijdelijk vertrek. In onderstaand overzicht wordt per speler wat toelichting gegeven.

Neraysho Meritchio Kasanwirjo

De 21-jarige Amsterdammer kwam afgelopen januari voor zo'n anderhalf miljoen euro voor Groningen als backup-optie voor de verdediging, maar wist nog geen potten te breken. AEK Athene toonde vroeg in de zomer belangstelling, maar pakte nooit door met een formele aanbieding. Kasanwirjo geniet ook belangstelling uit de Eredivisie en wacht rustig af of er nog wat op zijn pad komt. De speler is actief in de markt gezet via Transferroom.

Thomas van den Belt

Misschien wel de meest verrassende naam uit het artikel. De 22-jarige Zwollenaar kwam deze zomer over van PEC, maar draaide een ongelukkige voorbereiding. Feyenoord hoopt dat Van den Belt, die niet de allerjongste meer is, zich spoedig door gaat door ontwikkelen: Hetzij bij Feyenoord, hetzij op huurbasis bij een club die hem op het gewenste niveau een basisplaats aanbiedt.

Gjivai Zechiël

Een middenvelder die meer wist te imponeren tijdens de seizoensvoorbereiding is jeugdexponent Zechiël. De in 2004 geboren Nederlander hikt tegen het eerste elftal aan, traint nog altijd mee bij Feyenoord 1 en was afgelopen dinsdag in het besloten oefenduel tegen Willem II doeltreffend. Feyenoord staat open voor een verhuurperiode op Eredivisieniveau.

Quinten Ryan Crispito Timber

De miljoenenaanwinst uit de zomer van 2022 kwam vooralsnog niet helemaal uit de verf. In het kampioensseizoen struggelde hij met verschillende blessures en hij zag mede daardoor Mats Wieffer doorbreken op het middenveld van Feyenoord. Timber wil niet op rechtsback uit te voeten, waardoor hij mede steeds minder uitzicht houdt op basisplekken. De club heeft hem zachtjes ingefluisterd dat er ook andere mogelijkheden zijn, maar dan liggen die mogelijkheden niet op Rotterdam-Zuid. Zowel een huurtransfer als een permanente transfer zijn bespreekbaar, maar er is nog geen club concreet gekomen. Dat wordt dan ook nagenoeg uitgesloten, waardoor Timber zich kan blijven focussen op Feyenoord 1.

Antoni-Djibu Milambo

Met de laatste kennis van zaken lijkt het er op dat Milambo ook na deze zomer bij Feyenoord blijft, maar het is wel zo dat Feyenoord hem eerder na het trainingskamp in Oostenrijk heeft verteld dat hij eventueel in aanmerking komt voor verhuur. Mocht dat niet lukken, behoudt Feyenoord Milambo voornamelijk voor het onder-21 elftal. Er is veel belangstelling voor het talent, wat bij concrete toenadering alleen uitgeleend wordt op het juiste niveau.

Javairô Joreno Faustino Dilrosun

De buitenspeler kwam afgelopen zomer over van Hertha BSC, maar wist vooralsnog niet echt door te breken in De Kuip. Hij startte flitsend aan het kampioensseizoen, maar verloor daarna snel zijn basisplaats. Als aanvallende middenvelder wist hij zijn plek in het elftal van Arne Slot niet te behouden en momenteel staat hij lager in de pickorde dan vleugelspelers Igor Paixão en Alireza Jahanbakhsh. Dilrosun, die bij Feyenoord een riant salaris opstrijkt, mag van de club verder kijken dan Rotterdam-Zuid — maar bronnen rond de speler melden dat hij prima op zijn plek zit bij Feyenoord.

Alireza Jahanbakhsh

De Iraans-international werd in de zomer van 2021 herenigd met hoofdtrainer Arne Slot en werd bij Feyenoord als opvolger van Steven Berghuis binnen gehengeld. Jahabkahsh, die zich altijd voor de volledige 100% inzet voor zijn club, strijkt een behoorlijk salaris op en de club heeft hem al vroeg in de zomer te kennen gegeven dat hij uit mag kijken naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging kwam vooralsnog niet concreet op het pad van de rechtsbuiten af. Hij blijft zich focussen op Feyenoord, waar hij de laatste weken basisspeler is.

Jens Patrik Wålemark

De van een operatie herstellende Wålemark komt in aanmerking voor een verhuur aan een club die op- of net onder het niveau van Feyenoord zit. Letterlijk de halve Eredivisie heeft belangstelling om de jonge Zweed te huren van Feyenoord, maar de geïnteresseerde clubs pakten vooralsnog niet door. De verwachting is dat dit nog wel gaat gebeuren. Feyenoord en de investeerders rond Wålemark willen dat de rechtsbuiten zich blijft ontwikkelen. Ook een verkoop is bespreekbaar, mits er weinig tot geen verlies geleden wordt.

Concrete toenadering

Op het moment van publicatie bleef concrete toenadering voor bovenstaande acht spelers uit, maar in de laatste week van augustus blijven alle opties open. Feyenoord wil en gaat luisteren naar kloppende verhalen van belangstellende, concrete clubs.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waar rook is, is vuur. FTM zal ongetwijfeld een kern van waarheid hebben gedeeld. Is ook niet geheel logisch dat bepaalde spelers mogen uitkijken naar een nieuwe club. Maar zijn alle 8 namen gedeeld vanuit objectieve feiten of op basis van subjectiviteit? Je geeft vaker aan dat je in belang van club niet alles kan delen waarom is dit dan wel gedeeld? Duidelijk niet in belang van de club? Heeft iemand hier baat bij? Dit is geen aanval maar puur nieuwsgierigheid en advies om wellicht bepaalde bronnen te vermijden. Ben nog steeds blij met jouw transfernieuwtjes!
Hou je de balans tussen het belang voor jezelf en Feyenoord in de gaten @FTM?

Nieuws is leuk, maar niet ten koste van onrust.
Hoe kan dit het label ‘bevestigd’ krijgen als dit vandaag wordt ontkracht door Slot himself? @FTM
Dit gaat Slot natuurlijk NOOIT bevestigen... Ik vind de acht namen best logisch. Ik denk dat Te Kloese stiekem hoopt dat ie er nog drie of vier weet te slijten voor 1 september... En dan kan ie Bitello misschien toch nog halen.
En ja, dat het onrust veroorzaakt snap ik. Ook niet sjiek van de bron binnen Feyenoord om hier mee te komen. Maar als er geen embargo gold kan je er misschien ook stiekem van uit gaan dat Feyenoord dit toch graag wereldkundig heeft willen maken. Want ik neem aan dat deze namen niet verzonnen zijn... En dan nu verontwaardigd zijn. Tja...
Je neemt aan.. maar je kan het niet hard maken.

Anyway ik geloof Slot eerder dan een journalist, correctie een stel fans die een nieuwssite hebben ontwikkeld.
En dat is mijn mening geen aantijging richting 1908.nl
Als deze site dit "nieuws" via "Een keer inloggen op Transferroom en je weet genoeg :-)" transferroom krijgt, in hoeverre is dat dan legaal verkregen (voordoen als iemand anders)? Of is er op die site ruimte voor pers om mee te kijken met deals?

Boeiend om het nieuws zo van binnen het gebouw te krijgen, maar dat zou voor mij wel te ver gaan?
Hoop onrust creëren bij ons mooie Feyenoord. Eigenlijk is heel die (sociale) media diep en diep triest.
Een rectificatie zou zeer zeker op zijn plaats zijn 1908.nl!
Wat we ook met zijn allen kunnen is normaal. En wat bedoel ik hiermee? Iedereen in zijn waarde laten.

Wanneer jullie dit onoverkomelijk vinden, dan annuleer je jouw account, en komt hier nooit meer. Ik ben net zoals een hoop ook van mening dat dit bericht er beter niet had kunnen komen. Maar dat is een normalere meningsuiting dan ik hier lees.

Het zorgt idd. voor onrust in de ploeg en kunnen we beter kwijt dan rijk zijn. Ik heb nog nooit iemand zo snel van hero naar zero zien gaan zeg.

Willen de mensen die minder nuance in de posts gebruiken ook niet 534 keer vanavond vragen of er een space is?
Hier sluit ik mij helemaal bij aan, er vliegen hier af toe van zulke idiote opmerkingen en verwensingen rond. Laten we elkaar met respect behandelen, we supporten met zijn alle de zelfde club dus laten we dat hier dan ook gewoon laten zien.
Ga je weer mijn berichten verwijderen waarin ik zulke post onzin en onrust benoem. Slot heeft zojuist dit belachelijk bericht ontkracht en juist benoemt dat dit anti-Feyenoord actie is. Dit is toch een feyenoord fan website. Waarom plaats je zo veel valse geruchten?
KAN 1908.NL DIT BERICHT TERUGNEMEN EN EXCUSES MAKEN EN NOOIT MEER DIT SOORT FLAUWEKUL PUBLICEREN, IDIOTEN
Rutger, ik heb een betere naam voor jouw website: Fabeltjeskrant 1908
Dus je hoopt dat dit fabeltjes zijn? Ik mag toch hopen dat dit waar is ,elke onderbouwing is vrij logisch. Met het salaris van bv Dilrosun en Jahanbakhsh kan wel wat beters gedaan worden of zou jij graag met deze samenstelling door willen gaan ?Daarnaast geloof ik dat van Javairo ook wel... als hij zo graag wil spelen fixt zijn zaakwaarnemer dat toch. Hij weet dat die nauwelijks aan spelen toe zal komen en vindt het allemaal wel best !
De onderbouwing kan ik ook wel schrijven. Het gaat om het feit dat verondersteld wordt, dat zij door Feyenoord richting uitgang worden geduwd. Zelfs VI schrijft er niet over.
Is dit gecheckt met feyenoord dhr kloese
@ftm lijkt wel noodzakelijk dat de bron wordt vrijgegeven, als je zegt "1908 zocht binnen Feyenoord uit". Want als dit op basis van eigen conclusies is
kookt het water. Dat maakte Arne wel duidelijk. Ga er van dat jullie hier zelf integer in handelen, naar een verklaring van @ftm is wel wenselijk
Hierin heeft Rutger gewoon gelijk, tuurlijk gaat slot niet in de media ze spelers afvallen. Maar geloof me als de inkoop prijs van deze spelers of meer word betaald brengt Feyenoord ze nog op de fiets weg.
Rutger heeft gewoon helemaal geen een informatie over Feyenoord en verzint zijn fabeltjes aan de hand van wat hij en zijn volgers logisch vinden
Je hoeft hier niet te zijn maar als er meer nieuws is kom je toch wel weer terug dus tot later.🤣
Ik ben anti fake news. En ik kom hier om zijn onzin te ontkracht dat hij post over de club die ik lief heb. En dit doet hij allemaal om zijn tractie te verhogen en geld verdienen. Anti Feyenoord
Eindelijk iemand die het snapt plus nu wordt deze site gezien als een fake website. het grappig is dat sommige hier zo vaak kijken of er ivanušec nieuws is.
Zo veel fake news is hier afgelopen maand geplaatst! Met een minimale zoektocht kan je vinden dat bijna alles dat hij post onzin is of hij heeft uit een andere website gekopieerd
Oke dan weetje welke site je moet volgen.
Slot trekt fel van leer. https://www.rijnmond.nl/nieuws/1708284/feyenoord-trainer-slot-trekt-fel-van-leer-het-is-pertinent-onwaar-dat-er-spelers-door-ons-zijn-aangeboden
Slot heeft helder aangegegeven wat de betrouwbaarheid van deze publicatie is en tegelijk de schrijver van het artikel gekwalificeerd.
Voor mij helder verhaal van onze Arne.
"Dan kan ik me alleen maar voorstellen dat degene die dit in de media heeft gebracht anti-Feyenoord is. Het is pertinent niet waar dat onze spelers op een website zijn aangeboden. Dat is honderd procent onwaar. Dan is het waarschijnlijk iemand geweest die probeert onrust te veroorzaken binnen Feyenoord.'' Aldus Arne. Dan ben ik toch wel benieuwd naar jouw reactie hierop.....
Arne Slot: "It's NOT happening"...
Dit is dus gelul. Weghalen dit artikel
Slot. Dit is onzin, pertinent onjuist. Afkomstig van mensen die hekel hebben aan Feyenoord en onrust willen veroorzaken . Dan dan staat ook nog het logo erbij van bevestigd . Gaarne stoppen met riool verhalen
Hij roept maar. Een keer inloggen op Transferroom en je weet genoeg :-)
Slot roept maar wat. Haha. Heb meer vertrouwen in slot dan in de artikelen hier inmiddels
Duidelijk dat ****** zich belangrijker vind dan Feyenoord. Dat ga een keer tegen je keren.
Dus Slot liegt volgens jou keihard tijdens de persconferentie?
Dus we moeten Slot niet geloven, maar jou wel? Beetje rare opmerking, tenzij je veel meer uitleg hebt wat je kan posten?
Door nu te schrijven “Slot roept maar wat” plaats je jezelf, je eigenbelang en je websiteje duidelijk boven het supporterschap en het belang van Feyenoord. Oftewel je bent een beetje teveel in jezelf gaan geloven, ik zou zeggen trek het boetekleed aan en maak jezelf nu even niet al groot anders leidt dat het einde in van je uit de hand gelopen hobby.
plaats een video dan of is dat te moeilijk?
Screenshotje dan maar. Dan is het maar duidelijk.
Gooi er dan een printscreen in. En zou het niet kunnen dat spelermakelaars ook via transferroom hun spelers aanbieden?
Want tm is ook niet een speculatief fanbase? Je doet alsof tm betrouwbaar bron is. Werkt voornamelijk met geruchten van spelersmakelaars en spelermanagers. Alsof een club zich zelf in de voet gaat schieten door belangrijk/gevoelig informatie te leveren aan een speculatief website.
je kan er een foto van maken en plaatsen hier op de site. zodat je je gelijk kan halen.
Vd Belt alweer verkopen, daarmee lijden we echt wel gezichtsverlies (of moet ik zeggen dat Slot gezichtsverlies lijdt?) Maar goed, niet elke transfer kan een schot in de roos zijn natuurlijk, dus daar moeten we ook overheen kunnen stappen.
Waar ik afgelopen week echter superblij van werd, is dat de RvC de Idrissi deal heeft afgekeurd. De reden dat dit de doorstroom van de jeugdspelers blokkeert is zoooo terecht! Als we de keuze moeten maken tussen vd Belt en Zechiel, dan 1000% de laatste. Ik heb het op dit medium al eens vaker geroepen, maar we moeten de focus houden op de ontwikkeling van de jeugdspelers.

We moeten in mijn optiek af van een hele grote selectie met gekochte middelmatige spelers. Dus voor volgend seizoen:
- Alleen echt (CL) toppers kopen
- De selectie zoveel als mogelijk aanvullen met eigen jeugd

Wat vinden jullie?
Van den Belt word niet verkocht. Hij moet minuten maken en dat zal hij waarschijnlijk niet gaan doen bij Feyenoord. Hij is meer dan goed . Dat is wel gebleken bij PEC Zwolle. Maar het komt er (nog) niet uit .
Jahanbahksh lekker behouden. Heeft 1.000.000.000 x zoveel strijdlust als miskoop Timber...
Strijd lust wel , maar we hebben betere spelers + Jahanbakhsh verdiend het meeste geld ,dus zal voor feyenoord ook een hoop schelen.
Toch wel verrassend, Timber in het rijtje. Wel begrijpelijk, hij mist nu eenmaal de intensiteit die Slot van zijn spelers vraagt, zowel op het middenveld als voor de goal.
Ik vind het eigenlijk wel positief, Timber in dit rijtje. Beter verkopen en je verlies nemen dan aanmodderen, daar heeft niemand wat aan.
Van den Belt ja, niet Beelen. Ik was in de war. Van den Belt was wel een miskoop. Sja, en nu maar hopen dat we CL aankunnen. Het heeft namelijk lang geduurd met wat exotische namen, op Ueda na.
Al deze spelers waren een kleine 4 jaar geleden een directe versterking geweest 👏
Wat deed slot bij de club op zn vrije dag?
Als het 'gerucht' klopt, heeft Gremio een tegenbod gedaan voor Bitello.
Stojkovic en Ivanusec beiden in de ploeg nu. Wat hadden ze graag samen bij onze mooie club gespeeld.
LUUUUKAAAAAA!!!!

Assist en goaaaallllll💪
Ja nu wisselen graag zo is het wel genoeg 🤣
Afscheidsgoaltje van onze nieuwe ster.
De berichten dat Ivanusec morgen gekeurd word en eerdere berichten dat het rond was zijn alweer verwijderd 😡😡🤔
https://1908.nl/artikelen/totaalakkoord-bereikt-ivanusec-naar-feyenoord

Nee hoor
Er moet er weer een de boel gek maken he.
Alweer een reden tot onzeker worden, nee toch?
Komt goed, hij is heel gebleven en nam duidelijk afscheid en de verslaggever had het over Rotterdam, Sparta en Excelsior gaat hem niet worden dus geen stress!
Er is veel belangstelling voor de speler, maar vooralsnog niks concreets 😂
Mark Rutte uitspraak
Er zijn in voorgaande jaren met beperkte middelen spelers gekocht. Voor heel veel posities die moesten worden ingevuld.

En nu gaat men vervolgens klagen dat een aantal van die spelers alweer mogen vertrekken (wanbeleid!).

Terwijl we met en mede dankzij deze spelers kampioen zijn geworden.
Niet elke aankoop kan een suc6 zijn toch?
Dus omdat Dilrosun of Kansanwirjo ook een aandeel in het kampioenschap hebben gehad moeten we ze voor altijd houden?

Je wilt toch ook graag doorgroeien en echt elk jaar om het kampioenschap spelen?
Dan moet je doorselecteren en van alle middelmaat af.
Ik vind het prima dat ze doorselecteren. Ik juich het van harte toe.

Ik snap alleen niet dat mensen dit weer aangrijpen om ‘wanbeleid’ te roepen!
Sommige mensen roepen bij alles waar ze het niet mee eens zijn meteen wanbeleid.

Echt niet alles zal goed gaan of er kan altijd iets beter.Maar als je ziet waar we 2 jaar geleden vandaan zijn gekomen en waar we nu staan.Is er niemand met een beetje gezond verstand die wanbeleid kan roepen.
wanbeleid gaat te ver , maar je kan weldegelijk je afvragen of deze transfer zomer wel zo goed is , zerrouki is goede speler maar daar heb je wieffer al staan , stengs een niet te begrijpen aankoop voldoet op geen en positie , en dan v/d belt aantrekken om hem vervolgens weer te verhuren omdat hij het niveau niet aankan
iemand een link van dinamo zagreb wedstrijd?
Hancko volgt Liverpool op instagram. Here we go.
Deed die al toen hij bij ons kwam. Paniekzaaier.
hij volgde ze toen al... Hij volgt ze nu niet eens...
Elke jongen volgt wel een paar topclubs
Hij volgt de club wel. Dat is een feit. Lievelingsclub. Als zij komen, is hij weg. Punt.
Zuip jij elke dag 2 liter azijn als je wakker word? Jesus wat ben jij negatief zeg zure man..
Heb wel gelezen dat Liverpool in verband is gebracht met Hancko en Wieffer
Hoeveel contract spelers willen ze houden voor de eerste twee elftallen?
Kan iemand mij uitleggen waarom Ivanusec nog speelt? De clubs zijn akkoord toch
Ja het is echt te gek voor woorden, straks verrekt hij een spiertje ligt hij er een paar weken uit daaag transfer en daaaag die middenvelder die ze blijkbaar mochten oppikken omdat wij Ivanusec zouden krijgen? Heb deze manier van handelen nog nooit gezien echt belachelijk.
Wel waar joh. Gimenez vorig jaar ook. Tot op het laatst gespeeld.
Heb je de artikelen niet gelezen.... gebeurde vorig jaar met Gimenez precies zo.
De afsluitende zin is trouwens hilarisch: "Feyenoord wil en gaat luisteren naar kloppende verhalen van belangstellende, concrete clubs". Over vage verhalen en onduidelijk formuleren gesproken.
Als nieuwtjesjager is FTM erg goed, als nieuwsbrenger een stuk minder.....
Tja Kees jij schiet altijd raak he!
Kees zoek eff een andere club altijd negatief pfff
Wat is er dan zo negatief? Ik constateer dat het nogal overspannen verhaal eindigt met een zodanig betekenisloze zin dat het de geloofwaardigheid niet ten goede komt. Dat lijkt me in dit geval de constatering van een feit . Termen als positief of negatief zijn hier niet van toepassing.
Pfffff geweldig gezien hoor.Heel belangrijk ook altijd die wijsneuzen die mensen gaan verbeteren mbt. taalfouten

Zijn we hier om nieuws over onze club te lezen of is dit een proefwerk Nederlandse taal waar FTM een 10 voor moet halen?We weten toch allemaal wat er mee wordt bedoeld?
Wat een onzin verhaal, geloof best dat ze iets kwijt willen en iets willen verhuren . Maar niet op deze manier, je zal nog een aantal moeten houden gezien de aantal wedstrijden die komen gaan
De duurdere reservespelers willen ze wel van af denk ik....
Opmerkelijk veel spelers die een jaar geleden of korter zijn aangetrokken door Te Kloese en ongetwijfeld met instemming van Arne Slot. Eens kijken wie er volgend jaar naar een andere club mogen uitzien: Zerrouki? Stengs? Ivanušec? Lingr? 😉
Zeker en ik hoorde niet echt op van zijn verhaal, vandaar ook de knipoog aan het eind van mijn opmerking.
Ik heb net de heel persconferentie gezien (overdag werken) en vond de hele persconferentie van Slot erg sterk.
Ik ook, helemaal met je eens.
Hij staat voor zijn spelers en zo hoort het ook.

Ik ben blij dat we geen trainer meer hebben die voor de camera's vertelde dat zijn spelers niet beter konden,
Wat een vertoning zeg. Spelers die recent en vorig seizoen zijn gekocht mogen al weg. Wat een drama voor vd Belt, Kasanwirook, Timber en wat een visie qua beleid.
Praat niet zo dom joh. Grootste deel is toch verhuur om ergens anders meer ervaring op te doen.
Zo werkt dat als je een topclub wilt zijn.
Niet elke aankoop zal een suc6 zijn.
Als je uiteindelijk niet het stapje maakt waar ze op hopen en blijkt niet goed genoeg moet je doorselecteren.

Of omdat het een drama is voor die jongens let je ze nog jaar of 3 op de bank zitten?
Domme figuren als jij zijn zo enorm vermoeiend
Geloven jullie echt dit onzin post? 😂
Alsof Rutger iets van de spelers beleid af weet. Slot zelf zegt dat hij niemand kwijt wilt en Rutger gaat dan posten dat hij acht spelers niet meer wilt. 🤣
Kan hierin wel met je in meegaan....hahahahha
Vrijdag om 08.30 uur vliegt Luka Ivanušec , vergezeld van zijn vader en manager Marko Naletilić, naar Rotterdam voor een medische keuring, waarna hij een contract voor vier jaar tekent bij Feyenoord
Ja, zou ook logisch zijn ivm de jaarlijkse afschrijving.
Hoe zou hij spelen vanavond? Je kan je toch niks veroorloven nu. Spelen met een handrem erop lijkt me niet handig
@FTM maak je de vluchtgegevens van Ivanusec nog bekend?
OU 450 vlucht vanuit
Zagreb
Vluchtinformatie
Datum:
25 aug.
Aankomsttijd:
Oorspronkelijke aankomsttijd: 10.30 uur
Schiphol