thejwh

69

Laatste reacties

Zie persoonlijk de noodzaak voor die extra verdediger niet zo.. ik vind Nieuwkoop ook niet goed genoeg, maar verder staat het prima toch? Wieffer kan prima achterin, Beelen maakt een goede indruk en Geertruida is niet erg blessuregevoelig dus ik zou het alleen doen als je van Nieuwkoop af kunt komen..
Heel tof om te zien dit.. jammer dat we verloren hebben, maar heb in tijden niet zo genoten van een wedstrijd als gisteren...
Hij oogt klein idd, maar hij is het niet..
Deze jongen laat meteen zien waarom hij gehaald is.. is zo rustig aan de bal, kapt gewoon een paar mannetjes uit en heeft overzicht.. was het wachten meer dan waard, daar ben ik van overtuigd..
Verdediging van PSV houdt echt niet over hoor.. niet voor niets dat ze Schouten laatst achterin hadden staan.. verder wel mooie aankopen gedaan natuurlijk, maar die hebben echt met geld zitten smijten. Daar zijn wij nog niet en dat is helemaal prima. We hebben nu een meer dan prima selectie waarmee we meedoen voor de bovenste plekken en nog steeds goede kans maken op het kampioenschap en met een beetje geluk ook leuk meedoen in de groepsfase CL..
Starting 11 beduidend minder? Ik blijf zeggen dat we Kokcu missen, maar Danilo was bankzitter en Szymanski wordt nu ineens wel erg belangrijk gemaakt. We hebben met Ivanusec een in potentie fantastische buitenspeler gehaald die echt een stuk beter is dan Idrissi en een paar jongens die op papier ervoor zorgen dat zowel de basis als de reservebank sterker is (Ueda, Lingr, Zerrouki).. En dan vergeten we voor het gemak even dat onze geliefde spits heeft verlengd.. dus wat mij betreft meer dan geslaagde wind...
Geen vervanger voor Kokcu, dat is het enige waar ik me echt in kan vinden.. volgens mij wilden we toch een bredere selectie aangezien vorig seizoen de wissels altijd een stuk zwakker waren. Daarnaast waren de vleugels ook niet sterk genoeg en dat is nu meer op orde gezien Paxao een jaar verder is en Ivanusec erbij is gekomen. Ik vind het dus tot nog toe een uitstekende window.
Net zoals het complete elftal na Fortuna vervangen moest worden bedoel je? We hebben een meer dan prima selectie. Laten we kijken waar het schip strandt..
Het valt echt mee.. de aankopen van Feyenoord zijn echt niet zo verkeerd hoor.. ik ben van de aankopen van de concurrenten ook nog niet kapot. Lang moet het eerst maar eens een heel seizoen laten zien, PSV moet eerst maar eens overleven tegen Rangers (ik hoop het persoonlijk voor NL in het algemeen wel) en de aankopen van Ajax lijken mij op voorhand vrij middelmatig.. Tot nu toe is het beleid voor de lange termijn zeer goed gebleken en als er een paar blessures zijn (want die komen er zonder meer), dan z...
Ik vind het ook geweldig hoor, maar had liever gehad dat ze er nog een paar jaar aan vast geknoopt hadden.. deze jongen is goud waard voor Feyenoord en kan in dat geval ook goed opleveren..
Wat heeft iedereen hier lange tenen zeg.. we komen toch gewoon voor de scoops en die zijn er genoeg. Als Slot niks had gezegd, had niemand er echt wakker van gelegen maar om de een of andere reden reageren de meesten hier standaard manisch en dat past Rotterdammers en Feyenoorders eigenlijk helemaal niet.
Ik heb het idee dat Timber compleet in paniek is als 'ie in de 16 iets moet bedenken.. daarom schiet hij ook zelden op doel. Ik heb zonder hem af te willen branden nog niet echt gezien wat zijn kracht is.
Het is volgens mij al eerder gezegd maar jongens als Timber speelden bij hun vorige club wel goed.. het is onmogelijk te voorspellen hoe zich dat ontwikkelt bij een stap(je) hoger.. Wieffer heeft zich geweldig ontwikkeld, maar hoe vaak komt dat voor..
Sowieso fijn als we een beetje objectief kunnen blijven en niet pertinent in paniek zijn..
Het heeft ons tot nu een kampioenschap gebracht toch?
Wat een paniek zeg... Ik dacht dat we als Feyenoorders ook wel een beetje gewend waren aan tegenslag, maar we zijn al net zo verwend als 020 blijkbaar.. er zijn toch nog heel veel spelers bij Feyenoord die ik liever heb dan wat er bij de concurrentie loopt.. enige probleem is dat de vleugels (nog) niet zijn opgelost en we Kokcu echt wel missen, maar de window is nog niet afgelopen.
Mensen hebben hier wel heel erg de neiging om iedere aankoop van PSV en Ajax te bestempelen als topaankoop en onze eigen aankopen als middelmaat. Ik vond Zerrouki vorig jaar bij momenten heel goed en ik geloof echt dat hij dat bij Feyenoord ook gaat laten zien. Stengs en Ueda vind ik op voorhand ook geen gekke keuzes.. Stel dat een van de Kroaten komt en er komt voor het verstrijken van de deadline nog een leuke creatieve voetballer bij, dan hebben we toch best een prima transfer window gehad?
Haha, wat een leuk slot zo..
Dit wordt zeker penalty..
Aek op 1-2
Helemaal prima.. hij maakt niet het verschil in de CL, maar heeft het niet slecht gedaan en is een prima optie voor de vleugel
Is toch prima, als onze kroaat een paar keer geel pakt, mag Idrissi er eentje inschieten.. vond hem vorige jaar niet goed, maar ook weer niet zo slecht.
Ik ook.. Idrissi is toch prima als stand-in.. Kokcu missen we gewoon.. dat is een feit.. maar zo goed was Szymanski nu ook weer niet en ik denk best dat Slot het weer voor elkaar krijgt om de boel op de rit te krijgen. Hoe we het in de CL gaan doen is sowieso van veel dingen afhankelijk, want als je drie AS Roma-achtige clubs krijgt, is het gewoon een uitdaging..
Shame on you;)