eribie

60

Laatste reacties

2 clubs in de CL....hulde. respect voor psv. Dus Neds voetbal.
Was net te jong om alleen naar het stadion te mogen gaan...pas in 1978. Maar deze periode doet mij wel wat. Stadion indrukwekkend. Gem. 18.000 toeschouwers. Maar voor mijn gevoel veel meer. Cafés om het stadion hadden de eredivisie stand met bordjes opgehangen in hun cafe/bijartruimte. Iedere club hun eigen bordje. Feyenoord was in het buitenland een hele grote club van naam en faam.
OU 450 vlucht vanuit Zagreb Vluchtinformatie Datum: 25 aug. Aankomsttijd: Oorspronkelijke aankomsttijd: 10.30 uur Schiphol
Kan hierin wel met je in meegaan....hahahahha
Vrijdag om 08.30 uur vliegt Luka Ivanušec , vergezeld van zijn vader en manager Marko Naletilić, naar Rotterdam voor een medische keuring, waarna hij een contract voor vier jaar tekent bij Feyenoord
Geduld bewaren....een ei moet je rustig uit laten broeien!.
1908...heb je al meer info omtrent Ivanusec?. Een ieder doet hier maar een plasje over....
Huhhh....deze info komt uit de koker van ESPN. Een ieder heeft dit live kunnen zien/horen.
Geen kunstgras daar!
Inderdaad ....afwachten. maar wil hier geen onzin uitkraaien of onrust. Maar de voorzitter heeft na de wedstrijd direct gezegd dat er geen leegloop zal plaats vinden. Want men wil euro league halen.
Betrouwbare sportkranten daar melden dat zelf. Men laat geen 4 spelers gelijktijdig vertrekken. Deal met 020 is al afgerond. Ook die met Turken. Overigens echt een hele goede keeper. Voor maar 8 miljoen gaat hij weg.
Bijzonder...lees net dat de ajax target morgen wordt gekeurd. Transfer in orde hetzelfde de keeper deze zal naar fenerbacer gaan. Niet meer transfers.
Dit is geen groot talent maar men moet hem wel een contract aan bieden ivm. toekomstige jeugd vergoeding als hij naar een andere bvo verhuisd. Een ieder bvo doet dit eenmaal.
Jeetje leuk voor zijn familie en netwerk rondom hem heen. Maar hier zit ik niet op te wachten
Mooi bedrag!. Nu met dat geld door pakken
Mooi bedrag voor zo'n road runner....!. Matig verdediger.
Is het waar dat Zagreb zijn speler tot eind van deze Window wilt behouden?
Zo moet je handelen als een voetbal club in Nederland. Spelers beter maken en voor een goede prijs verkopen. Een opvolger moet als het goed is al klaar staan. Dat doet een psv en 020 ook
Ftm zeg niet dat dit te maken heeft met een transfer. Alleen een feit dat hij ontbreekt in de basis elf.
Laten wij nou 'gewoon' afwachten wat er zoal gaat gebeuren op de transfer markt. Zowel ingaand als uitgaand. Een ieder kan er iets over zeggen. Maar de verantwoordelijke mensen die daar zich mee bezig houden bij feyenoord zijn de enige die hier iets van weten. Dus de media en ook FTM weten het 'fijne' niet. Want ook FTM heeft door structuur verandering bij feyenoord haast geen ingang meer daar.
Klopt....! Info komt van de Telegraaf
Sarr is van nature een recht poot. Dus geen links buiten
Is normaal dat je deze categorie spelers niet zomaar binnen kan hengelen...kapitale clubs uit de top 5 competitie kunnen zijn hierin slagvaardige. Dit door hun status en geld/ salaris. Deze speler staat bij feyenoord in een rijtje die men interessant vind!. Wat FTM al heeft gemeld er is een andere kandidaat die deze kan invullen. Deze is ook betaalbaar en doet meer aan carrière planning.