DikkeAap

226

Laatste reacties

Wij spelen volgend jaar weer in de Champions League en Roma of Lazio speelt volgend jaar als het meezit in de Conference League, waar ze thuis horen. Dan kunnen we ze in ieder geval 1 seizoen niet loten.
Ik ben altijd voor zoveel mogelijk Feyenoorders in het Nederlands Elftal, maar dit heeft vandaag eigenlijk alleen maar nadelen.
Op zijn minderwaardigheidscomplex.
Dat is wel heel makkelijk praten achteraf. Het is nou ook weer niet zo dat het talent er altijd vanaf gespat heeft.
Ik denk niet dat iemand die, zonder dat veel mensen het in hem zagen zitten, zichzelf heeft ontwikkeld van een amateur tot basisspeler van een van de beste teams ter wereld en een van de belangrijkste spelers van het Nederlands Elftal, een mentaal lichtgewicht is. Niet iedereen haalt motivatie uit geld. Dat hij deze woorden nodig heeft gehad om zover te komen is toch prima. Bij mij staat hij in ieder geval stevig in de top 5 van voetballers waar ik het meeste respect voor heb.
Trauner een 6,7 vind ik wel aan de hoge kant. Bij 2 tegengoals reageert hij te laat. Voor de rest speelde hij niet slecht, maar dat zijn wel cruciale momenten in zo'n wedstrijd.
Deze jongen lijkt iedere wedstrijd beter te worden, jammer dat hij gehuurd is. Ik denk dat Paixão onderhand wel moet gaan vrezen voor zijn basisplaats als Ivanušec weer fit is binnenkort.
Gestemd op optie 3, maar voor Feyenoord is dit nog een van de minst slechte oplossingen.
De kern niet nee, maar het lost wel hopelijk een groot deel van het probleem op. De kern van het probleem is iets lastiger op te lossen. Misschien wel onmogelijk.
Of om het nog makkelijker te maken: overal netten verplicht.
Ik ga voor optie 4: na 2 keer iets op het veld (bekertjes tellen niet mee) het vak leeg. Bij een derde keer uit een ander vak de rest van het stadion leeg en doorvoetballen.
Ik zou die wedstrijd gewoon door laten gaan op woensdag. Niet het probleem van Volendam en al helemaal niet van ons dat Ajax dan weinig rust heeft.
Dit is toch niet serieus neem ik aan?
Wat mij betreft spelen ze die wedstrijd woensdag gewoon. Dat Ajax dan minder rust heeft is hun eigen probleem.
Wat mij betreft gewoon morgen verder zonder publiek, moeten ze maar kijken wat ze met die wedstrijd tegen Volendam doen.
Ik was ook kritisch in het begin, maar speelt nu al een aantal wedstrijden echt goed inderdaad. Maar vandaag was iedereen eigenlijk goed. Timber en Giménez ietsje minder dan de rest, maar alsnog een ruime voldoende voor beiden.
"Geertruida liep afgelopen week op de training van het Nederlands Elftal in Dublin een blessure op aan het lichaam" Jammer dat hij geen blessure op liep aan zijn auto!
Nee daar hoeven we ook niet over te discussiëren. Maar ik denk dat er genoeg hersenlozen deze prijzen ook gewoon betalen, dus je lost het probleem niet per se op door de prijzen te verhogen.
Je hebt voor een groot deel gelijk, maar de vergelijking met de groepsfase van de Conference League is natuurlijk wel wat krom.
Feyenoord moet inderdaad geld verdienen en ik kan het ook wel begrijpen dat ze dit soort prijzen vragen, want het raakt toch wel uitverkocht. Als ze er nog 100 euro bovenop gooien raakt het nog uitverkocht. Maar ik zou het wel eerlijk hebben gevonden als de trouwste supporters iets tegemoet waren gekomen met een korting van 20 procent o.i.d. En ik had het sowieso logischer gevonden als ze nog wat kaarten hadden achtergehouden voor de losse verkoop. Wat je nu gaat krijgen bij mensen die 1 of 2 wedstri...
Ik ben zelf slechts Legioenkaarthouder, maar ik begrijp niet waarom de seizoenkaarthouders niet een flinke korting krijgen op de passe-partouts. De prijzen zijn volgens mij ongeveer de helft van een seizoenkaart, en dat voor drie wedstrijdjes.
Ik ook, welk vak heb je gekocht?
Thuisspelende ploeg bepaalt de prijzen toch?