Richard12

109

Laatste reacties

Heb net iemand uit de toekomst gesproken, het wordt een 1-2 winst voor Feyenoord jongens! Gefeliciteerd kameraden!
Beelen en nieuwkoop in een 4 mans verdediging tegen lukaku en dyabala pfff. Wordt billenknijpen jongens.
In het ergste geval met luiers spelen.
Slecht nieuws als Smalling er weer bij is. Dat is de hancko van as Roma. Met hem of zonder hem is een wereld van verschil voor dit as Roma.
Ik denk dat Slot, Gimenez buiten de selectie heb gelaten vanwege zijn vorm. De lichte blessure als reden gebruiken is meer voor de media.
Nou de KNVB Beker hebben we binnen, das dan in ieder geval een prijs. Nou hopelijk nog ver komen in europa en 2e worden in de Eredivisie, dan is het een meer dan geslaagd seizoen.
Verdiende overwinning tegen een zwak AZ. Hopelijk valt de schade mee voor Trauner en Timber. Alhoewel we met Beelen een waardige vervanger in huis hebben voor Trauner. Op naar de finale kameraden!
Juist wanneer die minteh moet laten starten doet ie het niet. Nu heb je geen diepgang als ie met stengs aan de zijkant speelt. En juist az geeft veel ruimte om te voetballen, want dat willen ze zelf ook graag.
Alles wat mis kon gaan deze window, is misgegaan! Elk nadeel heb ze voordeel, laten we daar maar hoop uit pitten.
Kutverschil! Wordt er moedeloos van!
Wat is het angstvallig stil op deze deadlineday. Geen enkel interesse in onze zogenaamde Toppers ( gimenez, hancko, wiefer) Terwijl ajax gewoon ff Akpom slijt aan Notingham F voor de hoofdprijs. Gaat nergens meer over man.
Primeur!! : Feyenoord dichtbij akkoord met RKC over mats Seuntjes!!! Feyenoord is lekker bezig jongens!!!
Tijdperk cisse is weer aangebroken zie ik. Hoe kom je in godsnaam van rodriguez bij driouech van excelsior terecht. Zijn ze helemaal gek geworden daar in het maasgebouw!!
Ik vind die wintertransfer uit zuid amerika maar niks. Voordat ze werkvergunning binnen is, is het al mei. Het was beter geweest als ie in de zomer instroomt dan heb je er tenminste op korte termijn nog wat aan.
Ja dat hebben we nou wel gemerkt dat je een mens bent.
Dit feyenoord gaat echt nergens meer over.
Dit psv begint steeds meer te lijken op het feyenoord van vorig seizoen. Alles valt de goede kant op, het zit ze steeds net mee. Het geluk van een kampioen. Jammergenoeg richten op plek 2 wat overigens ook niet slecht is, met direct champions league voetbal.
Slechtste eerste helft van het seizoen. Totaal geen dreiging helemaal niks. Paixao eruit ivanusec erin.
Dit is echt zo een wedstrijd, dat je aan het eind van de wedstrijd denkt, hoe is het mogelijk dat we deze verliezen?!
Ik zit gvd voor de buis met een zak burritos, als ik dit had geweten...
Wat is het angstvallig stil rond feyenoord jongens. Ajax psv kopen erop los en wij zitten maar te kijken wat er gebeurd. Mansverrk ook rond met ajax , uitgerekend hij waar feyenoord ook mee bezig was
Dit is het vermelden niet waard joh! Its happening klinkt alsof ik hier blij mee moet zijn. Maar dat ben ik dus absoluut niet.
Werd is tijd, maar dan nog moeten we het nog maar zien wanneer die in rotterdam is.
Ik ben ff klaar met al dat geouwehoer over al die zogenaamde interesses waar fey geinteresseerd in is. Als we alles moeten geloven dan zijn we zo goed als rond met Messi. Kappen nou en alleen nog melden als iets rond is.