heiden6

18

Laatste reacties

Dan zouden we idd alsnog bovenaan eindigen
Bron: https://documents.uefa.com/r/Regulations-of-the-UEFA-Champions-League-2023/24/Article-17-Equality-of-points-group-stage-Online
"Spelen de Italianen echter gelijk tegen de Celtic, ontvouwt zich een bizar scenario. Hierbij komen Feyenoord, Atlético én Lazio alle drie op 9 punten te staan. Op basis van onderling resultaat zou Feyenoord dan eerste worden in de poule. De Rotterdammers hebben een beter onderling resultaat dan Lazio (3-2), Lazio en Atletico spelen dan twee keer gelijk tegen elkaar, terwijl Feyenoord, bij winst op Atlético, minimaal een gelijk onderling resultaat heeft ten opzichte van de Spanjaarden. Dit omdat er in...
Om een of andere rare reden krijg ik bovenstaand bericht niet verwijderd, maar wat ik eigenlijk bedoelde is "Het kan zijn dat ik ergens de fout in ben gegaan met rekenen, maar volgens mij komt het erop neer dat als Feyenoord dinsdag wint, het (om door te gaan naar de laatste 16) genoeg heeft aan één gelijkspel in de laatste twee wedstrijden."
Ik heb even zitten rekenen, en volgens mij (corrigeer me ajb als ik ernaast zit) komt het erop neer dat als Feyenoord dinsdag wint, we genoeg hebben aan een gelijkspel tegen Celtic om door te gaan (ongeacht het resultaat thuis tegen Atletico)
Het kan zijn dat ik ergens de fout in ben gegaan met rekenen, maar volgens mij komt het erop neer dat als Feyenoord dinsdag wint, het (om door te gaan naar de laatste 16) genoeg heeft aan één gelijkspel in de laatste twee wedstrijden.
je hebt op elke plek minimaal dubbele bezetting nodig, dus hoewel Geertruida op beide posities kan spelen kun je hem niet voor beide plekken meerekenen.
Dat klinkt geweldig, vind het wel gek dat hij dan nog niet opgepikt is door een andere club. Op de site van Man City staat hij trouwens nog vermeld als speler.
Weet iemand ongeveer hoeveel geld Feyenoord zou mislopen als PSV morgen doorgaat?
Precedentschepping is niet hetzelfde als jurisprudentie, jeweettoch