Primeur Bevestigd
Prijsvrij Concept

Edit 1908.nl ter beeldvorming

Nieuws

Rugsponsor Prijsvrij: It's happening!

FeyenoordTM

Feyenoord en Prijsvrij.nl gaan defintief met elkaar in zee. De reisorganisatie wordt per ingaande van het seizoen 2023/2024 de eerste officiële rugsponsor van de Rotterdammers.

Prijsvrij Vakanties is een Nederlandse reisorganisatie die voornamelijk pakketreizen verkoopt. Het bedrijft telt 75 werknemers en het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een winstgevende omzet van ruim 480.000.000 euro is 2022 een recordjaar gebleken voor het reisconcern.

Eerder verlengde Feyenoord het EuroParcs-hoofdsponsorschap met één seizoen. Enkele supporters spraken van een mooie deal, maar is dat in werkelijkheid zo? De club nam tijdens de onderhandelingsprocedure genoegen met een fikse reducering van het huidige sponsortarief. Door rugsponsoring ziet men commerciële heil om het genomen verlies enigszins te compenseren.

Feyenoord is na het vertrek van commercieel-directeur Joris van Dijk nog altijd niet voorzien van vervanging. Tot die tijd bestaat de directie van Feyenoord uit algemeen directeur Dennis te Kloese en financieel directeur Pieter Smorenburg, die samen (eind)verantwoordelijk zijn voor de commerciële onderhandelingen.

Om het maximale uit de rugsponsor-deal te slepen is door de club geopperd de rugsponsoring bovenaan het wedstrijdtenue te plaatsen. Hiervoor moet de spelersnaam vanaf komend seizoen wijken naar de onderkant van het shirt. De deal tussen Feyenoord en Prijsvrij wordt deze werkweek ondertekend.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zoeken ze nog mensen voor de PR-afdeling?
Bij Feyenoord blijkbaar geen marketingdiploma benodigd.
@1908, Enig idee voor hoe lang dit is...?
Zijn we hier na 1 seizoen weer vanaf of zitten we hier langer mee opgescheept?
Ik vind de plaats verkeerd zet de sponsor onderaan en de spelersnaam boven het rugnummer komt het verkoop alleen maar ten goede ik vind het anders het lelijkste shirt ooit ik vind dan zelfs het blauwe shirt met oranje opdruk nog mooier.
Hoop dat de club toch nog even nadenkt voor er een krabbel gezet woord.
Dit is echt geen smoel.
Sponsor onderaan wil ik nog in mee.
Maar boven op de rug zet je de naam van je speler en niets anders.
Een absolute no go voor mij en op zeker dat het shirt er dan ook niet gekocht word
Wat veel zorgelijker is dat DtK teveel macht krijgt. Zolang het allemaal goed gaat prima maar bij de eerste tegenslag is het gelijk hommeles.
Bovenaan is echt lelijk, onder is nog oke
Nog ff en we gaan FC sponsorbord elfsborg achterna
Is toch helemaal nergens voor nodig met het Champions League geld dat we nu krijgen?
En dan de naam onderaan shirt, wat een verschrikking is dit.
Ja, op aandringen van de club zelf hè. Om zodoende het onderste uit de kan te halen. #Compensatiedeal
Wat ik ook nooit begrijp is dat wij met Rotterdam een gigantische haven hebben maar er nooit geen leuke sponsordeal uit voorkomt. Daar ligt toch gigantisch veel potentie lijkt mij.
Prima sponsor … voor op het uitshirt 😎
@FTM staat de keeper Kevin Mier op de scoutingslijst van Feyenoord? Zou toch wel een leuke vervanger zijn voor Bijlow.
Opzoek naar een Pokemon jullie? 🤣
Echt om te janken, ziet er zo goedkoop uit 🥲
Wat is er waar van de geruchten over van den Boomen?
Precies niets.

https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1653092408236597251?s=20
Om te janken... staat voor geen meter.
Dit ziet er echt heel erg armoedig uit
Jammer dat het bovenaan staat, echt lelijk!
Walgelijk. Hoe diep moet je zinken om zoiets toe te staan op het Feyenoordshirt?
Topclub onwaardig... Hoeveel levert dit eigenlijk op?
Voor prijsvrij heeft het dus ook weinig meerwaarde als ze zo ongeveer het hele legioen tegen zich krijgen hiermee
Ik vind het ook verschikkelijk, wilde dit jaar weer een shirt kopen maar denk dat ik dit toch maar laat schieten. Hopelijk komen ze straks niet met nog eens sponsers op de broekjes
Brrrrr krijg hier toch de rillingen van. Maar geen shirt volgend jaar dan maar
Een commercieel wonder hier op de site is iedereen dat, volgens mij is verkoop zo wie zo heel lastig.
Maar jullie kunnen solliciteren!
De directie is heus competent en Feyenoord harkt ook meer geld naar binnen, beste stuurlui en nog iets.
Branco van den Boomen zou geweldig zijn, Bernard Tekpetey en Kiril Despodov en Jaden Slory stappen maken. Dit is waar het echt om gaat en niet commercieel is trouwens van 65 naar ruim 80 gegaan, oh wat doen ze het slecht!!
Gast. Volgens mij lees je veel commentaren verkeerd hier. Het gaat voornamelijk over het feit dat het lelijk is Prijsvrij op de schouders. Veel mensen willen hun naam of van de kids daar hebben. En commercieel levert het 3 miljoen op (schat ik). Maar denk echt dat de verkopen tegen gaan vallen en dan kan je gezeik krijgen met Castore die 8 miljoen per jaar betalen en de merchandising gaan doen.
Who gives a f**k of het lelijk is, allemaal fashion designers hier. Als je het lelijk vind koop je het niet...en next...
@FTM volgens telegraaf is er gesproken met van den boomen is dit waar?
Natuurlijk. Vorig jaar zat de Telegraaf er ook goed bij
@FTM: Is Chavez ( Mexico) wel een optie?
Ik hoop voor 1 keer dat de vervelende Telegraaf gelijk heeft en niet FeyenoordTM. Met zijn traptechniek kan Van den Boomen wel wat toevoegen aan Feyenoord. Zeker als kopsterke spelers als Trauner, Hancko, Gimenez en Geertruida blijven.
Geen goede voetballer, zal heel raar zijn als hij komt
Of hij bij de speelwijze van Feyenoord past laat ik graag aan de scouts over. Maar uiteraard heeft hij zich wel ontwikkeld tot een uitstekende voetballer. Sam Planting heeft hem laatst voor VI-pro uitgebreid geanalyseerd. Wat betreft dode spel situaties (corners, vrije trappen, penalty's), maar ook in zijn progressieve passing is Van den Boomen van de buitencategorie in de Ligue 1. Zijn gebrek aan snelheid compenseert hij volgens Planting door een uitstekend spelinzicht: "Bij Van den Boomen is het veelgehoorde kritiekpunt dat hij niet snel genoeg rent voor een middenvelder op topniveau. Maar qua denk- en kijksnelheid heeft de Nederlander bij Toulouse extreme sprongen gemaakt in zijn ontwikkeling. Vooral in het scannen van het veld blinkt Van den Boomen uit."
Wat een enorme wanvertoning is dit.
Een topseizoen draaien en dan een deel van je shirt moeten opgeven om alleen al een VERLIES op gelden van je hoofdsponsor op te vangen. Echt WANbeleid op commercieel vlak.
Ik koop altijd beide shirts maar ga dat hierdoor zeker niet doen en volgens mij met mij vele kameraden
Ik zou me meer druk maken om de naam.
Prijsvrij, dat kan toch niet.
En ja hoor, ze laten het wéér lukken. Wederom moet ik me generen voor een actie genomen door ons prachtige Feyenoord...
Spelersnaam bovenaan. Moest dit nou?
@FTM Wat verwacht jij dat we nou gaan vangen voor onze sterspelers? Mijn verwachting=
Kokcu: +/- 40 miljoen
Hancko: 25 miljoen
Geertruida: 25 miljoen
Bijlow (indien verkoop): 15 miljoen
Gimenez (indien verkoop): 30 miljoen
Dit lijken mij realistische bedragen, maar ik kan er natuurlijk ook flink langs zitten.
Staan jongens als pedersen, dilrosun en danilo ook op de lijst van spelers die verkocht mogen worden?
30 miljoen voor gimenez gaat niet lukken. Niks laten zien tegen Roma.

Beter nog een jaartje feyenoord
Alsof het van die ene wedstrijd afhangt, Gimenez heeft al lang en breed zijn potentie bewezen.
Ja maar dat is slechts en half jaar. Hij moet nog één jaar blijven en schitteren in de Ch. League
Potentie klopt. Maar hij moet zich nog op veel fronten ontwikkelen om in aanmerking te komen voor zulke bedragen.
Heeft nog een te trage handelingssnelheid en mist nog teveel opgelegde kansen.
Willykment ik zal even uitleggen hoe het in de praktijk werkt. Je snapt natuurlijk wel dat scouts van grote clubs niet op de tribune zitten bij RKC waar hij dat weergaloze hakballetje op Paixao had. ze zitten op de tribune tegen bijvoorbeeld Roma. En als je het dan niet laat zien gaat een club nooit 30 miljoen op tafel leggen, omdat ze het risico dan te groot vinden om te gokken dat hij ze er op een hoger niveau ook zo makkelijk in legt.

Maar zie het als een voordeel, hopelijk blijft hij hierdoor nog een jaartje.
Hij hoeft ook niet weg. Gewoon 30 vragen en anders blijft die bij Feyenoord.
Kan ik via Prijsvrij ook een vakantie bij Europarcs boeken?
Verder is dit natuurlijk een bedenkelijk verhaal: Terwijl de sportieve resultaten een heel sterk stijgende lijn laat zien, is de komst van een 'rugsponsor' hooguit een compensatie voor TERUGLOPENDE (!) sponsorinkomsten.
Het schimmige vertrek van Joris van Dijk (verschil van inzicht met de RvC, was het verhaal), het geforceerde vertrek van Arnesen, de onzinnige keuze voor een technisch manager i.p.v. een zelfstandig Technisch Directeur, de nog steeds openstaande vacature voor die functie en het idioot grote verloop op directieniveau van de laatste jaren; uit alles komt de volstrekte incompetentie van de RvC o.l.v. ome Toon van Bodegom naar voren.
De Vrienden van Feyenoord hadden terecht grote bedenkingen tegen het verlengen van diens RvC-voorzitterschap maar hadden met hun minderheidsbelang het nakijken omdat de opportunisten van de Stichting Continuïteit Feyenoord (hoofdverantwoordelijk voor het Feyenoord City debacle - en ik ben géén tegenstander van eventuele nieuwbouw-.) zijn aanblijven er getalsmatig door konden drukken.
Het is dat Frank Arnesen na een slechte start, vanaf het vastleggen van Arne Slot louter goede keuzes heeft gemaakt, anders was het Feyenoordverhaal een heel ander geweest dan het nu in voorjaar 2023 is. Voor de toekomst moet nog steeds gevreesd worden, dat blijkt wel weer uit dit bericht.
Ik ben het helemaal eens met het verhaal van Kees Pijl hierboven. Er wordt inderdaad een schimmig spel gespeeld rond de benoeming van belangrijke bestuursfuncties. Als de RvC daar een rol in speelt dan dient het verhaal naar buiten te komen. Persoonlijk heb ik geen hoge dunk van de voorzitter en wat de oud-voetballer Sjaak Troost daarin doet is helemaal een raadsel. Feyenoord moet ook bestuurlijk gaan voor kwaliteit.
Toon is een grote voorstander van FC, DtK heeft het getorpedeerd zonder plan B
@Schuurspons
Er was wel een plan B, nl de Moderne Kuip. Of dat een goed of haalbaar plan was, was ook nog niet duidelijk, dat is ook waar. Maar het ging en gaat niet om plan B, het ging en gaat om plan A Feyenoord City. Daarvan was waarschijnlijk al in 2019 duidelijk dat het geen haalbaar plan was. In dat jaar nl formuleerde toenmalig directeur Jan de Jong al minimale voorwaarden over wat er onder de streep voor de BVO Feyenoord moest over blijven. Omdat toen al helder begon te worden dat deze mega-investering voor de voetbalclub wel eens bitter weinig op kon gaan leveren. Waarna hij korte tijd later vertrok vanwege een verschil van inzicht met de RvC. Achter de RvC gaat natuurlijk vooral de Stichting Continuïteit schuil waar Ivo Opstelten zitting in heeft vanwege de gratis wijn tijdens de vergaderingen en waarschijnlijk Dick van Well (afkomstig uit de bouwwereld) de lakens uit deelt. Kritische zin ontbreekt ook bij VvF-ers Blokland en Vervat. En de namens 'Het Legioen' daarin zittende Michiel Gilsing is als CFO van Vopak eerder onderdeel van het old-boysnetwerk dan vertegenwoordiger van de supporters.
@KeesPijl, pure onzin. Renovatie is nooit een plan B geweest, omdat het altijd als suboptimaal en niet gewenst is verklaard. Wb 2019 en JdJ (de slechtste Algemeen Directeur ever) eens dat hij de beeldvorming heeft getorpedeerd. Je hebt nl. geen garantie op inkomsten, kijk maar naar het covid jaar. Maar de halfjes in het legioen begrijpen dat niet. Verder ga ik niet in op je aluminiumhoedje gebrul, maar dat het stadion niet doorgaat is voornamelijk een kenmerk van ambitie/visie-loze beleidsmakers en halfjes onder het pleps die liever vasthouden aan ruine DeKuip dan dat ze willen dat de club significant meer gaat verdienen en daardoor beter sportief gaat presteren.
Ach gut, Niet één inhoudelijk argument geven en dan roepen roepen dat je niet op aluminiumhoedje gebrul ingaat. En kretologie spuien over 'halfjes in het legioen' die eist niet zouden begrijpen. Zóóó zielig. Je bent een pathetische aansteller die met louter kretologie de mensen verbaal te lijf gaat die niet in sprookjes geloven zoals jij wel doet.
Tussen het moment in 2015 dat toenmalig RvC-voorzitter Hoetmer het Feyenoord City-plan (in aanleg) introduceerde en het moment waarop de huidige RvC Te Kloese op een persconferentie liet melden dat er een streep door de plannen kon. (Zodat ze zelf geen kritische vragen over hun keuzes hoefden te beantwoorden!) is er niet één moment geweest dat FC haalbaar is gebleken, om de simpele reden dat het te hoge kosten waren met te weinig revenuen voor de enige vaste gebruiker de BVO Feyenoord.
En natuurlijk is er wel een goede businesscase te maken waarbij die vaste gebruiker profiteert van het bespelen van het stadion met bepaalde minimale inkomsten, dus ook een minimale inkomstenstijging. En ja, dat is altijd gerekend buiten onvoorziene overmacht als een pandemie.
Je noemt Jan de Jong de slechtste Algemeen Directeur ooit, maar hij was wel degene die 'de kat de bel aanbond' over het belang van de BVO Feyenoord bij een nieuw stadion. 3 jaar na zijn verschil van inzicht met de RvC mag zijn 2e opvolger komen melden dat het plan niet haalbaar is. Nadat diezelfde RvC in de tussenliggende jaar de opvolger van De Jong en de voorganger van Te Kloese (i.c. Koevermans) in de publiciteit aan zijn lot hebben overgelaten met alle (glas-)schade van dien.
Zoals er ook een verschil van inzicht was met de onlangs opgestapte Commercieel Directeur Joris van Dijk en we volgend seizoen, na 2 jaar van succes en positieve publiciteit, met een shirt- en een rugsponsor samen minder geld genereren dan in de afgelopen jaren met die zelfde shirtsponsor alleen. En dan dringt het nog niet tot je door dat de RvC wordt gedomineerd door incompetente mensen?
Voor de goede orde, en dat heb ik al eerder in een discussie op deze site gemeld, ik ben niet tegen nieuwbouw. Feyenoord had allang in de Superkuip van Volker Wessels kunnen spelen als de tweede troika o.l.v. van dhr Bontes niet zo opzichtig over de rug van zijn voorgangers de gebraden haan had willen uithangen en voor een onuitvoerbare nieuwbouw van BAM te kiezen. En dat stadion had ik een machtig mooie nieuwe thuishaven voor/van Feyenoord gevonden. N.B. Als dank voor bewezen diensten mocht Bontes plaats nemen in de RvC. Het enige grappige daaraan was dat hij die functie neer legde toen hij in dienst trad bij....Volker Wessels. Het zou een comedy of errors zijn als onze club er niet zo de dupe van was geworden.
Niet één inhoudelijk argument? Als je dit al concludeerd op basis van mijn reactie snap ik idd je mening over FC en de verkrachting van de Kuip: DMK.
Er zijn meerdere vergelijkingsrapporten geweest, iedere keer als nieuwbouw onderdeel was van de vergelijking kwam die naar boven als.
Je stelt dat er geen enkel moment was dat het haalbaar was geweest, dat is een subjectieve discussie. Later noem je de kosten vs de baten als argument, maar de businessCase is notabene door de club goedgekeurd! Als jij werkelijk denkt dat 'onvoorziene overmacht' de enige reden is waarom er geen minimaal inkomsten kunnen worden geschat dan heb je ook de jaren 80 gemist. Laten we erover eens zijn dat minimale inkomsten niet bestaan, dat er verwachte inkomsten bestaan dat is wel degelijk. Als je naar de BuCa kijkt waren die verwachte inkomsten zeer conservatief. 3 europese potjes met 50% bezetting bijv.

Verder snap ik je geklaag wel over de RvC, Sjaak de Troost is bijv. het grootste lek naar het criminele randje dat is evident. Maar Toon, was gewoon een voorstander (miss niet onder de voorwarden die waren gecreeerd door covid/oekraine oorlog, maar hij zag echt wel de potentie van het stadion). De directie voert het beleid uit en stelt het op, de RvC toetst de uivoering aan het opgestelde beleid. Het opzeggen van FC zonder plan B is al een schande. Maar je goedkoopste financier zo te kakken zetten: de gemeente, ja dat is al helemaal amateurbeleid. We hebben gewoon heel vele geluk met Slot en het huidige sportieve beleid en dat alles komt voornamelijk door Koevermans.
@schurrspons
Je doet je best deze keer maar erg overtuigend is het allemaal nog niet wat je beweert. Het soort verdachtmakingen aan het adres van Sjaak Troost ("crimineel randje") is nou net het soort kretologie waar ik me verre van houd. Hij heeft als TD ad interim geen indruk gemaakt en lijkt als bestuurder een lichtgewicht maar misdadigheid is een onzin verwijt.
Je schermt met een door de club goed gekeurd businessplan. Ja die goedkeuring van dat, angstvallig geheim gehouden (!), plan, is nou net een van de inschattingsfouten die je de RvC kunt verwijten. Je blijft terugkomen op Covid en voegt daar nog de oorlog in Oekraïne aan toe, maar de onhaalbaarheid van FC is niet in 2020 ontstaan. Dus dat is flauwe kul, want als het daarvoor wel haalbaar was geweest, dan was er 5 jaar tussen de aankondiging van FC en het stopzetten ervan.
Feyenoord heeft met nieuwbouw gewoon op het verkeerde paard gewed en i.p.v. ten halve te keren is met ten hele verdwaald. Daarmee is de club (en ook de Stadion NV overigens) ernstige schade berokkend en dar had de RvC van de club of iig de leden daarvan die tot het laatst dit plan hebben willen doorzetten consequenties aan moeten verbinden. En hetzelfde geldt voor de vermoedelijk achterliggende boosdoener de Stichting Continuïteit Feyenoord.
Prijsvrij? Ik hoop toch niet dat we de komende jaren prijs vrij blijven🤐
Schandalig slecht gehandeld.... Ik zou zeggen stel een Commmercieel Directeur aan. Maar daar is het nu te laat voor.
Waarom niet onder het rugnummer??

Walgelijk al die sponsoren boven een rugnummer op voetbalshirts!
Een sponsor wil wel zichtbaar zijn.
Dit gaat misschien een paar extra miljoen opleveren maar Feyenoord heeft hierdoor toch ook een paar miljoen minder aan merchandiseverkoop? Je wil toch niet rondlopen met prijsvrij op je rug? Ajax schoot gister in de bekerfinale niet 1x op doel maar wij hebben het weer voor elkaar gekregen om het lachtertje van de week te zijn..
Wtf reducering wat een fucking ****** amateurs. Het is weer het oude ****** feyenoord ****** losers. Je word *********** kampioen en je gaat champions league spelen en je gaat akkoort met een verlaging whahaha dit is toch niet normaal. Elke andere club zou er op vooruit gegaan zijn maar loser club feyenoord weer niet
Wat wil je met zo'n incompetente frauderende praatjesmaker als Van Bodegom als president commissaris!?
Ja inderdaad ik wou niks zeggen. Waarom zit deze flapdrol er nog? Also hij door de elite daar is neergezet om feyenoord klein te houden
Het is een grote samenzwering van soros, die haat Feyenoord en is gek op hagedissen...
Door de deal met Castore hebben we toch ook 2.5 miljoen erbij als wat we van Adidas kregen.

Castore 8 miljoen per jaar Adidas dus 5.5 miljoen per jaar. Kan je daarmee niet het gat opvullen wat Europarcs minder betaald en dan geen rug sponsor. En wat gaat prijsvrij dan betalen per jaar?
Europarcs 5 miljoen ipv 5.5 miljoen
Castore 8.33 miljoen ipv adidas 5.5
Prijsvrij tussen 2.5 en 3 miljoen
Dus een snelle rekensom is dit de uitslag
15.8 minimaal tegen over dit seizoen 11 miljoen
Dus feyenoord gaat er ruim 4.8 miljoen op vor uit vergeleken met dit seizoen
Mensen klagen en zeiken over deze sponsor maar mede door deze sponsor heeft feyenoord meer inkomsten.,snap dat gezeik niet van die nep supporters over het shirtje dan kopen ze het lekker niet en gaan ze net als hun vrouw lekker strijken en koken maar zelfs daar zijn ze te dom voor
Het is te hopen dat er snel een commerciële directeur wordt aangetrokken. Met een netwerk.
Hoe kan het als je als club eindelijk weer eens goed draait, volgend jaar champions league gaat spelen. Nu een extra sponser binnen sleept en er uiteindelijk minder uit haald als vorig jaar met 1 sponser.

We hebben een hele grote haven in Rotterdam, zijn daar nou echt geen sponsoren te vinden die echt willen investeren in de mooiste club van Nederland?
Sponsoring is geen liefdadigheid; de sponsor wil aan de sponsoring verdienen. Dat kan bijvoorbeeld door publiciteit en zichtbaarheid op het shirt, maar over het algemeen is dat niet heel belangrijk. Hoe vaak heb jij al iets bij Europarcs geboekt puur en alleen omdat zij op het shirt staan?

Veel belangrijker zijn associatie met een succesvol merk, het kunnen inzetten van de gesponsorde club in reclameacties (denk aan Oranje en de voetbalplaatjes van AH), het meenemen van klanten naar de club etc.

Daarbij komt dat het wel heel leuk is dat Feyenoord komend seizoen Champions League speelt, maar als sponsor kun je beter uitgaan van de jaren dat de club geen kampioen wordt; ook dan wil je aan de samenwerking verdienen.

En de mooiste club van Nederland (geheel mee eens uiteraard) is ook de club waar hekken rondom het veld staan, de tribune deels leeg bleef tegen Shakhtar, de halve finale gestaakt werd – en dat in het beste seizoen in jaren.
Neem je daar graag je klanten mee naartoe als sponsor?

Natuurlijk moet er een commercieel manager komen (Ajax heeft Ziggo geheel zelfstandig binnengehaald met eigen ideeën hoe het partnership uit te werken, omdat ze daar met Menno Geelen een heel goede in huis hebben - ik ken hem). Maar ik denk dat velen onderschatten wat de negatieve impact van al het gedoe rondom onze club is.
Dacht je van dat ze dat niet willen door die parasieten die zich misdragen
Omdat de club, lees supporters in europa bekend staan als relschoppers en slopers....geen enkele int sponsor wil daarmee worden geassocieerd...
Champions league, kampioen, maar minder geld? Wt de beuk?
Dat wordt dan geen shirtje scoren voor aankomend seizoen, met dat lelijke Prij$vrij pontificaal op de rug.
Zonde.
Dus europarcs gaat minder betalen
Ze betaalden 5.5
Ftm hoeveel gaan ze nu betalen en wat levert dit van prijsvrij op dan
Psv krijgt 3 miljoen per jr voor rugsponsoring neem aan dat dit bij feyenoord minimaal hetzelfde is
Laten we zeggen euroarcs betaald 5 miljoen en prijsvrij 3 miljoen gaan we er toch op voorruit of niet
Volgend seizoen CL prijsvrij ten onder
De successen op het veld verbloemen de ellende in het Maasgebouw.

Je gaat Champions League spelen en je hebt een hoofdsponsor die minder gaat betalen (!!!) en er komt een pappie en kokkie bedrijf op de achterkant van het shirt te staan.

Hoe kan het dat het niet lukt om de sportieve successen om te zetten in financieel succes?
Is Feyenoord echt zo oninteressant voor sponsors?
Zo peppie en kokkie is Prijsvrij niet. €480 mlrd [edit 09h29: miljoen] omzet in 2022, dan ben je een zwaar grote marktspeler. Verder eens met je.
480 miljoen staat in t artikel. Anyway lijkt het mij belangrijk dat er een nieuwe commercieel directeur komt, zodat het huidige sportieve succes ook commercieel zal worden uitgebuit.
miljoen* ja, haha het is nog vroeg
480 Miljoen. Waren het maar miljarden 😀

We hebben 2 'lokale' bedrijven zonder internationale exposure als sponsoren.

Het is toch wel tekenend dat je als club met je rug tegen de muur staat in de onderhandelingen dat je met minder genoegen moet nemen terwijl je sportief zo succesvol bent.
480 miljard? Dat loopt inderdaad lekker dat Prij$vrij hahaha
Ja hoe komt dat nu dat Feyenoord niet interessant is voor sponsors en investeerders...
Misschien omdat we constant negatief in het nieuws komen door "supporters" die zich altijd en overal misdragen?! En die voor je deur staan als ze het niet met je eens zijn?!
Dan krijg je nu dus zulk soort deals en kost het je miljoenen...
Drogreden. Elke andere club heeft hier ook last van.
Ligt eerder dieper geworteld in het Maasgebouw.
Sorry maar het is gewoon een feit dat "supporters" van onze club zich regelmatig ernstig misdragen...
Ja, dat gebeurt bij andere clubs niet
Dat zeg ik niet... Maar er zijn in het verleden gewoon potentiële investeerders geweest die na het stuklopen van de onderhandelingen aangegeven hebben dat het een van de redenen was om uiteindelijk niet in zee te gaan... Dat zijn dus wederom feiten en totaal geen drogreden...
Met het steeds weer wijzen naar andere(n) clubs blijven al dit soort problemen in stand.
Feit is dat zich supporters noemende losers zich regelmatig ernstig misdragen en dat dat negatief afstraalt op de club.
Dat heeft dan weer consequenties voor waar je je als bedrijf mee wil associëren.
Ongelofelijk wat een commerciële amateurs er bij ons rondlopen, met CL in het vooruitzicht had er veel meer uit de sponsoring gehaald moeten worden. Maar ik denk dat je in de huidige tijd niet ontkomt aan rug sponsoring, maar dan als extra bovenop een goede hoofdsponsor.
Wat een onzin. We hebben ook een groep zeer slechte supporters. Deze site lijkt het alleen maar goed te praten. Zeer jammer.
De schuld ligt in dezen in ons Maasgebouw, niet bij welke supporter dan ook.
@BoMiNoKa vrijwel helemaal mee eens.

Maar AEGON bijv. was jarenlang hoofdsponsor van ajax omdat ze met de Arena ideale hospitality konden bieden aan tussenpersonen. Dat missen we in de Kuip en zullen we voorlopig ook niet kunnen bieden.
..."De club nam tijdens de onderhandelingsprocedure genoegen met een fikse reducering van het huidige sponsortarief. "...

Hoe kun je dat in g*dsnaam doen?! Je speelt Champions League volgend jaar... Moet toch juist meer kunnen vragen?!

..."Om het maximale uit de rugsponsor-deal te slepen is door de club zelf geopperd de rugsponsoring bovenaan het wedstrijdtenue te plaatsen. Hiervoor moet de spelersnaam vanaf komend seizoen wijken naar de onderkant van het shirt."...

Ja misschien niet fraai, maar toch niet zo'n groot probleem lijkt me...
De spelers zijn het visitekaartje van onze club. Zijn moeten de miljoenen binnen gaan halen en dan wordt hun naam naar onder verplaatst voor 2-3 miljoen per jaar. Feyenoord, Feyenoord waar ben je mee bezig vandaag?
Die spelers worden niet minder waard als hun naam ergens anders op hun rug staat toch?!
Goed voor de club, maar persoonlijk ben ik er niet over te spreken...
Mag hopen dat de naam van de sponsor onderaan komt, niet bovenaan?
Nou, dat lees je dus in het bericht. De content is gratis aangeboden, speciaal voor jou, door deze site.
Persoonlijk niet blij mee, qua sponsor niet en qua indeling niet (als foto klopt).
Ziet er echt niet uit. Sowieso niet maar bovenaan het shirt helemaal niet. Gadverdamme.
Voer voor noordelijke concurrenten om er grappen over te maken "prijsvrij". Omdat zij dit seizoen "prijsvrij" zijn
Precies ook mijn gedachte zoveel sponsoren en dan komen ze precies met deze op de proppen... En de sponsoring bovenaan het shirt, echt afschuwelijk.
Inderdaad. Drama naam, nooit moeten doen. Raar dat je met Slot, kampioen en komende cl niet een betere sponsor kunt vinden. Goksites gaan als kool (ben ik het trouwens ook niet mee eens).