Artie

4

Laatste reacties

Wat ben ik hier blij mee. Die passie en beleving en ervaring die deze man meebrengt, is grandioos. Ja z’n rendement mag omhoog, maar dit is duidelijk niet voor de basis in eerste instantie. Sommige herinneren zich zeker zijn oneindige aantal acties niet meer… hij blijft het doen. Verder lijkt men zijn doelpunt in de kampioenswedstrijd te zijn vergeten. Stelletje dwarrels hier. Weer lekker je kamer inkruipen en de PS5 opstarten.
Wat een gejank om niks van een hele boel (maar dan echt een hele boel) mensen. Dit is duidelijk enorme pech, hier kan je niet op voorbereid zijn. Waarom zouden zij in godsnaam hun vakantie moeten opzeggen omdat er twee geblesseerden zijn? Zou jij ook terugkomen van je vakantie of je vakantie afblazen omdat een collega ziek is? Doe ff gauw normaal. Tel daarbij op dat de markt nog helemaal niet open is en een vakantie ook kortstondig kan zijn - kortom - ken jij de planning? We hebben al een tijdje geen...
Arnesen heeft te weinig credits gekregen voor zijn werk. Daarmee bedoel ik niet dat wij als fans of dat er intern niet genoeg over gesproken is hoeveel deze man heeft betekend in de positieve zin van het woord, uiteraard mogen de slechte dingen ook zeker niet onbenoemd blijven. Maar de credits in de vorm van geduldig blijven - intern gezien - en deze man de tijd gunnen om te herstellen om z’n werk weer een vervolg te kunnen geven. Ik hoop oprecht dat ze inzien dat dit de verkeerde keuze was.
Het gaat er niet om dat we niet willen dat Feyenoord fatsoenlijk voetbal op het matje legt, als het ff kan voetbal waarover we ons niet hoeven te ergeren. Maar diezelfde leek als waar jij het over hebt moet toch op z’n minst begrijpen dat je voor 90% met een nieuwe selectie te maken hebt. Standaarden en weten wat van elkaar te verwachten kost tijd en is een proces. We zijn pas 1,5 maand verder met gehele selectie.
Het lijkt wel of er alleen maar negativiteit in sommige mensen hun melk heeft gezeten tijdens hun opvoeding, de ****** zeg. Bekijk het eens vanaf een andere kant. Normaal gesproken spelen NL clubs goed en wordt er verloren of gelijkgespeeld. Nu is het andersom. Ik denk dat we blij mogen zijn met het puntje, geen man overboord. Twee thuiswedstrijden en makkelijkste uitwedstrijd uit de poule moet nog worden gespeeld. Volledig in eigen hand. Gister is ook gewoon een leermoment. Work in progress
Mee? Als dit al niet mee zou gaan, dan zou dat VAR een schande zijn.
Wat kan mij nou schelen - in deze fase van de competitie - dat Feyenoord nog niet op het niveau zit je waarop we met z’n allen op hopen dat ze zitten? Ik weet niet of jezelf weleens in je privé aan een proces bent begonnen, maar dat kan even duren hoor. Ik sta in ieder geval achter Slot en de mannen! Maar wat wordt hier ons de drie punten door de neus geboord, want wat die arbiters deden was niks anders dan grootse onzin. Dit zijn hele belangrijke drie punten die wij hier weer mislopen en datzelfd...
Grote verschil met vorig seizoen? We worden na de wissels niet perse slechter, misschien zelfs beter. Dit is erg hoopgevend! Val ik weer een beetje terug op eerdere woorden van mijzelf: als er iemand is die hier een geoliede machine van weet te maken, dan is dat Slot en co. Alles op zijn tijd.
Ik moet zeggen het niveau hier is weer om te snijden. Een beetje mens weet dat Slot op dit moment bouwt op de spelers die 100 procent zijn en als dat betekend spelen met Idrissi en Alireza, dan berekend dat spelen met Idrissi en Alireza. Man man man, wat ben ik blij dat Slot de keuzes mag maken en niet sommige van de azijnzeikers die zich supporter noemen.
Bjorkan afkraken gaat ons niet vooruit helpen, ja het was niet best, maar het is goed om te zien dat die jongen wel de drive heeft om het beter te gaan doen. Meer moet je hem na de wedstrijd van gister niet op beoordelen. Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat dit elftal er wel gaat komen, het is er nog niet! Het is duidelijk dat er voldoende individuele krachten zitten, hoe mooi is het dat wij als supporters al weten dat wij het aan Slot kunnen overlaten en dat hij er een hecht en voetballend tea...
Mooi om dit te lezen, en eerlijk is eerlijk, voor ons supporters is het fantastisch dat zo een jongen met zo een club hart deze info deelt.