Berend

12

Laatste reacties

Grappig om te zien hoe je door niks goed te doen maar wel een beetje rond rent en af en toe een sliding maakt toch een 5.3 kan halen.
Omdat de speler dat wil en omdat Slot de voorbereiding wilt starten met de juiste spelers. Je wilt niet opstarten met Kökcü die dan ook ons augustus weg gaat.
En Benfica laatste 2 jaar kwart finale CL. Schitterende stap voor de speler en veel grotere kans op een mooie transfer richting de absolute top.
Een doorverkooppercentage zit niet in het contract bij de speler maar is een overeenkomst tussen de clubs. Die haal je er niet uit bij een contractwijziging tussen club en speler
Ruim een jaar geleden was ons record 18 mio. Nu doen velen net alsof 35 mio + toekomstige transferrechter een fooi is.
Iedereen doet net alsof Kokcu niks te willen heeft. Die bepaald uiteindelijk waar die heen gaat en dan is het aan Feyenoord om er uit te komen met die club. Het is niet zo dat we een soort open bieding hebben en dat hij dan maar naar degene moet gaan die het meeste betaald.
Je kan ook borst, armen en rug trainen.
Bjorkan is toch allang afgeschreven.
Wij huren toch ook spelers (Rasmussen, Bjorkan) als backup. Heel normaal
Zijn wijziging beleid insecure heel goed geweest. Zijn aankopen en banden met zaakwaarnemers blijven dubieus. De vele mislukkelingen via Lemic (Pratto, Silva, Teixeira) en zijn zoon die vaak opduikt als wij een deal doen. De meeste aankopen zijn gewoon mislukt. Alleen Aursnes (4e keuze en heel kort contract) en Trauner zijn een schot in de roos gebleken en het aantrekken van Slot (die zichzelf heeft gemeld). Vorig jaar was geweldig maar dat was voor 90% dankzij eigen jeugd, spelers van voor zi...
Volgens mij speelt trainer op eigen wens met 18. Heeft speciaal bij zijn komst om dat nummer gevraagd.
en Meldingen bij reacties op de chat zou leuk zijn.
Wil die zelf niet en dat verzwakt je verdediging enorm. Luts is potentieel wereldtop als rechtsback.
Dat riep Slot om verwachtingen te temperen maar de opvolgers van Til zijn Szymanski en Bullaude.
En hoeveel denk je dan dat Kokcu en Geertruida willen hebben om bij te tekenen?
Ik ben fan van zoveel mogelijk feitelijkheden en zo min mogelijk informatie van wat al die idioten zeggen bij de vele nikszeggende "voetbalshows" waar ze 5 minuten alle spelers afzeiken en 90 minuten over onzin praten.
Aursnes is zoveel meer. Enkel een balafpakker hebben wij niks aan. Dit is de speler die samen met Kokcu om en om inzakt om het spel te maken. Dan moet je zoveel meer kunnen dan alleen een bal afpakken. Ik denk dat we de opvolger allang in huis hebben met Timber.
We hebben zijn vervanger allang in huis, Timber!
Schijnt nu al tegen de miljoen te verdienen in de Serie A.
Dank voor de heldere uitleg en analyse Rutger en collega’s. Complimenten voor dit prettig weglezende verhaal.
Jammer, had liever 98 gezien
Volgend jaar gratis 😬
Geweldig nieuws! Snelheid en diepgang en technisch. Zal wel even nodig hebben maar Igor kan een sensatie worden
Een keuze voor plezier ipv geld. Knappe keuze!