Bit_ter_Bal

67

Laatste reacties

Dit, heel erg dit. Slot kan zijn spelers er helemaal van overtuigen dat ze de 1 tegen 1 niet kunnen domineren en dat ze zich moeten over geven aan het tactische plan om vervolgens in de media te roepen dat zijn buitenspelers niet het verschil maken.
Het meest komische is nog wel dat er staat 'in het belang van de Eredivisie' Volgens mij wist iedereen in Nederland dat de f-side dit van plan was, in het belang van de eredivisie hebben ze daar ook van stappen afgezien zeker. Het is toch triester dan triest dat het totale gebrek aan verantwoordelijkheid bij die stinkclub voor deze acties er voor heeft gezorgd dat zelfs Femke Halsema zinnige dingen gaat zeggen. Wat de fuck!
Als we ons voor Til gaan merken ga ik de verhuisdozen alvast vouwen hoor
De zandloper is de opvolger van bullaude die nog niet rond is
Als Feyenoord net zo concreet voor Idrissi is als voor Van Hooijdonk Nakamura, Isaksen, Araujo, Castelleto, Summerville en Boadu vind ik het helemaal prima.
Grappig dat je dan precies op mij reageert want dit is de eerste keer dat ik hier wat over zeg omdat de hypocrisie er van me aan het lachen maakte. Bovendien heeft een zeker iemand die hetze helemaal zelf gecreëerd, zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. En dat zie je terug in de reacties op de artikelen
Ach en een beetje voeren hoort er ook bij toch, kom op. Actie reactie. Uiteindelijk zijn we allemaal Feyenoorders en moet je jezelf vooral niet te serieus nemen.
Je kan toch lezen? Ik moest gewoon lachen omdat er iemand altijd als de kippen bij is om anderen de maat te nemen en nu in eerste instantie op dezelfde manier handelde. En als je ook maar een fractie wist van wat ik weet zou je wel anders piepen. Leuke site dit hoor maar ik zit niet te wachten op fr12, ik schrijf zelf voor een andere site
Ah het artikel is aangepast, das wel netjes. Eerlijk is eerlijk.
Haha zelf altijd janken om bronvermelding en nu is VI eerder en wordt het gebracht als primeur. Over lachwekkend gesproken.
Dit is een statement van 2 uur geleden. Het bericht over het uitstellen van de wedstrijd is daarna gekomen toch?
Vertraging? Als ze worden uitgesloten lijkt me een stroomversnelling aannemelijker?
Santi heeft al sinds Cruz Azul nummer 29. Heeft het nummer op zn been getatoeëerd. Waarom zou die 9 pakken?
Ja nee idd laten we een actiegroep opzetten om DtK, die mede heeft gezorgd voor een selectie die kampioen is geworden, eruit te krijgen omdat hij niet emotioneel genoeg handelt en met onnodig veel miljoenen smijt zoals in Eindhoven.
Ivanusec, Nakamura, Szymanski zijn echt wel namen waar ik blij van word hoor
Engelse competitie tax he
Vertel mij eens hoe je met krap 2600 minuten, met 10 goals 7 assists 65 gecreëerde kansen en meer dan 50 onderscheppingen als aanvallende middenvelder 'nooit het verschil maakt'
Misschien een zwak punt zou kunnen zijn dat ie 15 miljoen moet kosten
De club die het op één na vaakst scoorde is zich aan het versterken met aanvallers. Zolang ze daar nog steeds een verdediging hebben van niveau go ahead zou ik me niet al te veel zorgen maken, zeker niet met die kamikazepiloot van een Bosz aan het roer.
Jij bent echt de eerste die over een vraagprijs van 20m begint. Ik dacht dat het rond de 13m zou liggen wat ik heb vernomen in de media.
Je bent gewoon ingehaald door de realiteit. Die optelsom kun je wel maken toch. Het opheffen van het embargo is voor szymanski het teken geweest dat hij definitief kan vertrekken bij Dinamo, waar ook zijn voorkeur ligt. Daarom zijn de onderhandelingen getraineerd, toen definitief dat embargo werd opgeheven wilde Seba ineens water bij de wijn doen voor z'n salaris. Dit is natuurlijk niet allemaal toeval.
voor 10m haal je idd onmogelijk meerdere basisspelers. Al helemaal niet als je mikt op champions league en kampioenskandidaat niveau.
Nee dat is niet duidelijk, want het klopt niet. We doen net of er geen stuiver in kas is, volgens mij hebben we net een speler voor 30M verkocht, afgelopen seizoen een prima positief operationeel resultaat, ruim voldoende werkkapitaal. Niet alle transfersommen van vorige zomer zijn geherinvesteerd. Als je echt bij de grote jongens wil aansluiten moet je gewoon die 10M+ op tafel rammen voor Szymanski. Dit is een jongen die vrijwel onmogelijk zijn waarde verliest ofwel een investering met beperkt risic...
Nou nou toch al 7 dagen de transferwindow open. En als je gelooft dat Fenerbahce 10M heeft geboden als openingsbod en daarmee 50% van die Guler transfersom investeert, dan heeft verdere uitleg weinig zin. Fenerbahce heeft slechts 4 keer een bedrag van 10m of meer betaald voor een speler in de geschiedenis. Voor het laatst in 2013. Die 10M jis echt totale onzin, daar kun je met een heel klein beetje logisch nadenken zelf ook wel achter komen toch. Zo moeilijk is het niet. En hoezo wordt er nooit doorg...