Blackstar010

100

Laatste reacties

Jammer van zijn carrière, het pijnlijke is dat ik me nog het meest herriner dat hij in de wedstrijd tegen AZ waarin hij geblesseerd raakte volledig overlopen werd. Martins Indi viel toen echt super sterk in waardoor we de controle over de wedstrijd kregen.
Toch dubbel om nieuwe scouts aan te nemen als je er toch bijna geen gebruik meer van maakt...
De Cler is ook weg uit de scouting zie ik, bij VI zie ik dat hij tegenwoordig barman is. Toch best veel scouts die vertrokken zijn. Worden er nog meer nieuwe namen naast Elias verwacht voor de scouting, of blijft het hierbij?
Terwijl Krabbedam in zijn podcast nog zei dat Beelen op basis van data was aangetrokken
Zijn er geen oude dvd's met zo'n heel CL seizoen samengevat?
Op iedere transfersom die betaald wordt moet worden afgeschreven. Afgelopen zomer is er ook historisch veel geherinvesteerd. Dit zorgt dus voor meer kosten. Ook moet er uitgestelde belasting betaald worden over de corona periode. Dit zorgt allemaal voor kosten. Ik heb het jaarverslag nog niet gelezen, maar dit zou het wel kunnen verklaren.
Precies dit. Wanneer je zelf eigenaar bent kun je juist meer dan 2 dagen per week een opbrengst halen uit het stadion. Dan komen alle inkomsten van verhuur voor een congres, of een concert zoals in de zomerstop juist naar de club.
Er zou toch nog een nieuwtje komen van een mogelijk exeptionele transfer die uiteindelijk toch niet haalbaar was?
Toch jammer dat we nog geen KKD team hebben. Deze jongen had daar dan nog gewoon een jaar kunnen spelen. Had vorig jaar in de winter dan ook in de KKD kunnen rijpen en wennen aan de manier van spelen. Meetrainen met het eerste en dan toch bij nood en blessuregevallen in het 1ste kunnen spelen.
De datums zijn al een half jaar bekend. Maar wanneer wij uit of thuis spelen en hoe laat niet.
Start de kaartverkoop dan ook pas volgende week?
Wanneer worden de speeldata bekend?
Mocht het waar zijn. Weet ik niet wat beter is. Je kunt hem laten gaan, dan kun je Nino en een rechtsback als vervanger halen. Je houdt dan nog geld over voor Bitello. In breedte wordt je wel weer sterker. Maar de kwaliteiten van Geertruida kun je niet 1 op 1 vervangen.
En in de breedte ben je echt wel sterker geworden. Je mist alleen een vervanger voor Kokcu. Hopelijk wordt dat deze jongen.
3 scouts hebben een andere functie gekregen binnen de club. Ik geloof dat het een team van 8 mam was waarvan 1 data analist. Er zijn er 3 weg in de functie van scout en er is 1 extra data analist toegevoegd. Die is van RKC overgekomen. Ik hoop dat er wel weer 3 scouts worden toegevoegd.
Hopen dat Dilrosun vertrekt en we dan Bitello nog kunnen halen
Ik snap deze transfer niet. Pedersen is al weg. Kasanwirjo en Hendriks lijken ook te mogen vetrekken. Dan heb je Nieuwkoop en Geetruida voor rechtsback. Geertruida, Trauner en Beelen voor rechts centraal. Maar op links centraal heb je dan alleen Hancko. Alle 2 de spelers die linksbenig zijn (Hendriks en Kasanwirjo die 2 benig is). Mogen gaan. Je hebt dan 0 backup voor Hancko.
Inderdaad en met Bitello erbij kun je ook met de punt naar achter gaan spelen en met een dubbele 8 spelen. Dan kan Stengs juist in zijn kracht komen. Balen vanuit achteruit verdelen en ook aansluiten richting 10. Bitello kan dan de aanjager zijn en zorgen voor extra creativiteit. Ivanusec komt dan vanuit links naar binnen richting de 10 en Geertruida vanaf rechtsback het middenveld in. Zo creëer je steeds een overval en laat je mensen juist in hun kracht spelen.
Ajax haalt ervaren toppers? Een jeugdspeler van city, spelers uit het 2e niveau van Engeland en Duitsland en een back uit Scandinavië. Nou lekker veel ervaring.
Wat een onzin. Je speelt 1 wedstrijd met 10 man slecht. Er staat een hele degelijke selectie die altijd in de top 3 zou eindigen. Je speelt de eerste 3 wedstrijden tegen rechte rijtje teams die een begroting hebben die lager ligt dan het aankoop bedrag van Stengs of Ueda. Laat de spelers even aan elkaar wennen. Vorig jaar speeldr we tot de winterstop matig en werden we kampioen en dat jaar er voor verloor je in deze fase bijna van FC Drita en behaalde we de Conference League finale. Wat een stemmingm...
Haha inderdaad
Ik denk ook dat Idrissi komt ipv Sini
Zou inderdaad het missende stukje op het middenveld kunnen zijn. Maar als hij komt gok ik dat Sinisterra niet komt. Ze zullen Stengs die het meeste salaris van de hele selectie krijgt niet op de bank gaan zetten. Dan speelt Stengs op 10 en Paixao op rechts met Ivanusec op links. Mogelijk wel met de punt naar achter waarin Stengs en Bitello Wieffer achter zich hebben.