DeerHunter

481

Laatste reacties

Een Theo Janssen naprater. Voetballend is Atletico zeker niet een maatje te groot denk aan Atletico uit.. Psychisch is Atletico wel verder, voor de jongens van Feyenoord is dat allemaal nieuw, teveel druk omdat ze het hebben laten liggen daar.. anders was t het een heel ander verhaal geworden. Ook geen eigen doelpunten niks. Wie weet dat ze met deze ervaring in d UEFA iets verder zien te komen Tsja klote zwaar klote.
Richten op de eerste plaats anders heb je een losersinstelling. Knokken tot het doek gevallen is, klaar. En UEFA wie weet wat er beurt. Ze hebben weer iets meer ervaring nu. Want dat ze nerveus waren gisteren pfff dat was wel duidelijk. Zonde was totaal niet nodig met wat ze in Madrid hebben laten zien.
Ow snel vergeten dat Feyenoord hùn finaal weg speelde in Madrid? Nog niet zo lang geleden hoor. Ze gaven ze gewoon voetballes.
Ja was zeker angstig stil in de Kuip. We worden teveel en te vaak verwend misschien?
Ik weet niet welke wedstrijd jij gezien hebt maar degene die ik zag scoorde Feyenoord twee eigen goals. Dus alle kansen die ze afmaakteb?? Een rare lob die ging er met veel mazzel in. Feyenoord heeft van zichzelf verloren al stind Atletico defensief goed maar dat trekt Feyenoord wel vaker uit elkaar. Taylor decref maakte het Feyenoord het dan ook echt onmogelijk om ook maar even te spelen. Alles floot ie af.
Dat zei ik al toen ze over zijn weggaan begonnen. Een goede furmule mag je nooit onderbreken dan klopt het niet meer. Al is het maar 2% dat is dan nu net dat stukje wat ons nekt, al een paar wedstrijden trouwens.
Atletico verdedigde zeker zeer goed das een feit. Maar de doelpunten die voelen ach... Begrijp t nu nog niet.
Pijn doen? Drie waardeloze doelpunten?? Het might gewoon niet zo zijn.. Onze beste twee die een eigen doel scoren..ja hoor Helemaal gepland. En die Taylor liet Feyenoord absoluut niet in hun spel komen Fluitje fluitje fluitje.. Simeonej is nog gekker dan dat ie laat zien.
Alle Spanjolen blowen bijna Ik denk deze iets teveel?
Dat niet, wel krampen
Dacht ik ook, laat lekker veel doorgaan. Dus erop knallen mannen Alleen Nieuwkoop: Jij niet!! Haha
Vond t anders aardig haan op dat koekebakkersveldje met plastiek sprietjes
Of topic.. Twente krijgt rood op verzoek vd VAR dus de scheids is eigenlijk een niets van betekenis zijnde figurant die niet zelf kan inschatten welke kaart hij moet geven. Waarom loopt hij er dan nog?
Reële blik op Celtic uit en Atletico thuis. Moet kunnen dus ja het onderling verschil met 1 en 2 is nihil dus netjes gedaan tot nu toe.
Laat praten die kerel..weet niet wat ie wil. Paar wedstrijdenterug mocht Santiago nauwelijks 15 minuten spelen en nu moet ie ineens naar Madrid? Tijd voor een Siësta
Kijken kijken niet kopen. Dat zeggen Spanjolen over Nederlandse touristen maar nu is t dus andersom 🤔
Je hebt het over Barcelona hè? 45 minstens
Zeldzaam, dat valt jou op omdat ie erg kritisch op zichzelf en dat vertelt. Natuurlijk zijn er mensen zoals u die dat veel te zwaar aantikken
Das zeker een giller.
Ok maar absoluut niet nu!
Maar dat is dan ook een omhoog gevallen fadje ook zeg, met heel soms een leuke actie. Leuk samenspel van 020, pers en omroep om die prijs qua zijn sterallure op te drijven om daarna samen de vruchten te persen. Frenkie Frenkie Frenkie Frenkie Frenkie tja dan komen ze wel. Maar das toch 10x niks man. In Oranje ook. Gewoon een laf spelend ventje Alles terug
Als Feyenoord dat doet worden we 4e
Welke spits Proppie? Ja die ziet er sterk uit. Jammer dat hij her IQ ve betonvisje heeft en daarom echt bijna nooit een goal maakt. Schiet alles mis. Alles.