FRDordrecht

56

Laatste reacties

Helaas is Unnerstall inmiddels een grotere rivaal van ons dan heel Ajax. Met een heel makkelijk gegeven strafschop en een gigantische blunder van Vlap was 1 puntje het hoogst haalbare. Slot mag terug naar de tekentafel, Nieuwkoop op rechtsbuiten was leuk tegen de lampjes maar slaat verder nergens op.
Volgens mij heeft Slot toch een paar wedstrijden van Mourinho gekeken. Leuke wedstrijd, opstootjes een beetje onnodig, ik schrok nog wel ff bij die tackle van Wieffer. Zou leuk zijn als PSV toch ff een dipje pakt maar lijkt me onwaarschijnlijk.
Ik vind Ivanusec nog wel meevallen, betrokken bij de 0-1, voorassist bij de 0-2 en zijn pass op Gimenez had eigenlijk een assist moeten zijn. Gimenez vind ik daarentegen wel tegenvallen, zijn assist bij de 0-1 lijkt me niet zo bedoeld en is volgens mij gewoon geen goede aanname. Voor de rest ben ik het met je eens, corners zijn niet om aan te zien. Ff gas er op nu en er nog een paar in leggen.
Balen. Laten we hopen dat de vloek van Bosz aanhoudt en hij met z'n team minder voetbal gaat spelen na de winterstop. Aan de andere kant moeten wij gewoon meer leveren. Ik hoop dat de andere teams in de competitie na de winterstop wat meer tegenstand kunnen geven naar PSV, want we hebben het vandaag uit handen gegeven en het hangt helaas af van de misstappen die PSV gaat maken.
Verdedigend best oke, afgezien van de kans waar de Jong volledig over de bal maait. Aanvallend vind ik Ivanusec en Gimenez wat tegenvallen, Ivanusec mist natuurlijk wat speelminuten maar vraag me af of wij zijn lat niet te hoog gelegd hebben op basis van z'n eerste paar wedstrijden. Ik zou het geweldig vinden als Gimenez nog een seizoen in de Kuip blijft maar hij laat het toch nog niet echt zien in de belangrijke wedstrijden dus weet niet of ze hem nog komen ophalen voor 40+ milj.
Ja natuurlijk, maar echte concurrentie voor Wieffer zou miss wel positief zijn. In de Eredivisie lijken me 2 verdedigende middenvelders niet nodig, hoogst mogelijk tegen PSV.
Ik heb genoten van dit Feyenoord vanavond, afgezien van de details, Mats mag zich misschien wel een klein beetje zorgen gaan maken met Zerrouki in z´n nek als 6. Wat vinden jullie?
Oke het klinkt misschien raar maar dit is in mijn ogen het beste scenario voor Feyenoord, vooral met oog op de toekomst. We worden 2e in de Eredivisie maar winnen wel beide wedstrijden van PSV, we halen de halve finale CL maar gaan na 2 goede wedstrijden met verloren strafschoppen van het veld. Gimenez is echt geblesseerd maar is daardoor nog 1 seizoen houdbaar omdat hij het nog steeds niet heeft kunnen laten zien in de CL. Slot z´n contract wordt nog maar eens verdubbeld en blijft ook nog 1 seizoen w...
Bedoelde de aanvallers in het algemeen en niet echt specifiek Ueda, maar heb ff snel gecheckt en denk inderdaad dat het iets later is.
Opvallendste van vanmiddag was nog wel dat Slot zo lang wachtte met de eerste wissels, alsof hij er qua vertrouwen nog niet echt geloof in had dat het goed zou komen. Normaal wisselt hij er 2 of 3 rond de 60e minuut maar nu toch langer gewacht. Was voor Ayese wel fijn geweest denk ik als hij wat meer minuten had kunnen maken. Ik volg de La Liga niet maar met een beetje geluk hoop ik dat een gelijkspel te doen moet zijn tegen Atletico.
Als je ook hoort hoe positief Gimenez over Slot praat lijkt me zijn contract opwaarderen de grootste prioriteit. Gewoon verdubbelen voor komend seizoen en dan mag Van Persie het vanaf 25/26 overnemen.
Met 0-3 voorstaan in de ArenA terwijl je matig speelt. Het is wel eens erger geweest.
1e helft: zenuwachtig, 2e helft: beter maar nog niet overtuigend. We misten Santi wel, die schiet er 100% minstens 1 in van die voorzetten van Hartman de eerste 10 minuten van de 2e helft.
Minteh idd onbesuisd en niks te brengen maar met zijn snelheid en 200% energie is het beste voor hem om nu gewoon minuten te maken, kan zich echt nog sterk ontwikkelen onder Slot denk ik. Dus ja als je dan 1-3 voor staat moet dat kunnen toch?
In een woord: tevreden. Verdedigend staat het goed, dat dingetje tussen Trauner en Wellenreuther gebeurt helaas eens in de zoveel tijd wel bij elk team. Aanvallend nog wat slordigheidjes hier en daar, met name bij Stengs. Quinter doet het goed, gezien het commentaar wat hij de laatste tijd krijgt. Invanusec maakt een prima debuut, die combinatie samen met Hartman had zeker een goal verdiend.
Jawel dat zeg ik toch, waar we vorig seizoen in de slotfase nog een wedstrijd konden beslissen was dit deze dit keer zeker niet het geval
Niet de seizoensopening waar we op gehoopt hadden, gewoon *** van die rode kaart natuurlijk maar nog steeds prima gevoetbald (tegen Fortuna) met een man minder. Veel slordigheden met name op het middenveld bij Wieffer. Hoop dat hij zijn draai snel weer gaat vinden maar verdedigend staat het best oke. Zoals al vaker gezegd hier is de middenlinie nog een aandachtspunt. Vind Stengs best leuk meespelen en Nieuwkoop ook afgezien van de rode kaart. Het echte vechten in de laatste 15 min waar we vorig seizoen a...