FRbtrs

52

Laatste reacties

En nog altijd komt er veel te weinig uit, veel te vaak slappe hap
Waarom moet SF onderdeel zijn voor een nieuw stadion, Feyenoord moet dit gewoon onder eigen beheer gaan doen. Laat SF maar failliet gaan, dan kan Feyenoord altijd nog kiezen om deze partij over te nemen met bijhorende schulden of helemaal zonder hen door te gaan. Samenwerken doen ze toch niet, werken elkaar enkel tegen.
Op naar een nieuw (wellicht iets realistischer) Feyenoord City stadion gebouwd en eigendom van Feyenoord, dan kan dat irritante stadion clubje ook buitenspel worden gezet.
Lingr neemt zijn positie over en is toch veel beter voor het doel, dat ook als middenvelder. Ueda heeft zijn draai gewoon totaal nog niet gevonden, hopelijk komt dat nog, maar het ligt ook zeker aan hem zelf.
Prima gestreden, enigszins kunnen meten met Roma, maar komt kwalitatief gewoonweg te kort, veel te weinig gecreëerd. Kop omhoog en 2e plek zekerstellen
Genoeg spelers met potentie die op de bank plaats kunnen nemen, ze moeten ooit aan de minuten gaan komen. Zie Read, wat een talent, zonder blessures en ziektes zou hij de komende 1,5jaar nog niet mee mogen. Gewoon meer jeugd aan laten sluiten, meer kwaliteit dan de spelers van rkc hebben zij wel.
Ach dat nieuwe stadion had er jaren geleden al moeten staan, dan was het het koopje van de eeuw geweest. Teveel mensen die zich er mee bemoeien en te veel machtsspelletjes hebben dit allemaal tegen gehouden, alles heeft ervoor gezorgd dat Feyenoord niet verder kon groeien.
Geef deze competitie maar op dit seizoen, alles voor een top2 klassering dit seizoen. Helaas te veel blessures en spelers uit vorm voor een stunt dit maal, dan belangrijker om in de eredivisie niets meer te verspelen.
Als dit je beste vleugelspeler is, dan moet je maar overwegen zonder vleugels en met 2 centrum spitsen te gaan spelen. Grootverdiener met weinig toegevoegde waarde voor miljoenen verkopen is gewoon prima, ongeacht het verlies dat je pakt.
Wieffer de zwakke schakel toch vandaag, trauner loopt op zijn laatste benen en de rest was zeer goed en gedisciplineerd. Hancko en Timber brengen echt wat extra. De aanvallers goed in hun taak de verdediging continu afgejaagd, dan kun je niet veel meer verwachten. Goed gestreden, goede overwinning, 1 goaltje extra was wel wat beter geweest voor mijn hart.
Dramatische wedstrijd, waar is toch op getraind op vakantie in Spanje? In ieder geval niet op kansen creëren en afronden, waarschijnlijk meer op eindeloos rondtikken en lijndribbel. Dat in combinatie met de laagste werklust van Nederland, dan is het knap dat je nog altijd 2e staat, maar dat gaat niet lang meer duren.
Dit brengt alles wel in perspectief. In Eindhoven zit momenteel alles mee, bij Feyenoord valt het in wedstrijd bepalende momenten nog vaak de verkeerde kant op dit seizoen. Maar aan de andere kant laat PSV het vaak niet van een momentje of doelpunt afhangen, die hebben wedstrijden binnen het uur al vaak beslist. Geen schande op daar achter te eindigen, maar plek 2 is wel noodzakelijk om de huidige groei door te zetten. Vergeet nog altijd niet waar Feyenoord vandaan komt een aantal jaar terug.
Waar moet je je meer om schamen, het vertoonde spel of deze uitspraken van Slot na het vertoonde spel?
Dat Slot nog durft te melden dat er goed wordt gevoetbald. Nutteloos rondspelen op eigen helft is niet goed voetballen, grote kansen creëren is nodig. Celtic was vele malen feller en gevaarlijker voor het doel, terechte overwinning voor een zeer matig Celtic.