Ignjatovic

Ignjatovic

63

Laatste reacties

Geweldige speler die vast naar ons zal willen, maar verwacht niet dat Stoke hem makkelijk laat gaan.
Mensen snappen niet dat hij in ons nieuwe systeem gaat excelleren. Onder Slot moesten de backs de opbouw verzorgen, dat kon hij niet goed. Onder Priske moet hij de hele wedstrijd over de rechterflank rennen, energiek zijn en offensief belangrijk, terwijl de opbouw in de as wordt verzorgd. Daar is Nieuwkoop voor gemaakt.
Nieuwkoop behoorlijk dominant, lijkt me een basisspeler komend seizoen. Mooi ook om te zien dat Milambo, Zechiël en Read het zo goed doen. Slory mooie actie, hoop dat hij dit jaar eredivisie kan spelen, net als Shiloh. Wat hebben we toch veel talent!
Je bent zo oud en zo volwassen en het boeit je zó weinig... Heel overtuigend. Je noemt een speler een 'derderangs Noord-Afrikaan' die met zijn land een 'bananencup' speelt, maar nee, heeft niks met racisme te maken hoor. FR12 heeft je graag terug.
Is niets kleinzerig aan, je gebruikt gewoon een dom (en racistisch) woord voor een heel serieus toernooi. Alsof alle EK-wedstrijden van hoog niveau zijn.
Ja heb je gelijk in hoor, in potentie kan het wel. Maar heeft nog wel 2 jaar nodig denk ik, ik vraag me af of hij zin heeft in nog een uitleenbeurt na Heracles. Zal ook fysiek nog echt flinke stappen moeten zetten. Is een echte atleet, maar mist nog body en de longen. Allebei goed trainbaar.
Hopen dat hij zijn ontwikkeling kan doorzet onder Van de Looi. Lijkt mij dat het idee vooral is om op termijn een aanzienlijke transfersom aan Benita over te houden. Denk niet dat hij snel het voor ons gewenste niveau gaat halen.
Dat zegt 1908 inderdaad. Vind dat echt heel erg jammer
Idealiter verlengt Timber om nog een seizoen te blijven als aanvoerder...
Hopen dat dit waar is. Zou echt geweldige deal zijn
Goeie zaak, zal een flinke salarisverhoging krijgen. Erg benieuwd naar waar zijn plafond ligt. Heeft vooral in fysiek opzicht nog grote stappen te zetten, en mag komend seizoen nog dwingender worden in de opbouw.
Waarom krijgt deze man een column? Kan niet schrijven, ontbeert interessante inzichten, somt slechts de grote clichés die al tig keer hebben gecirculeerd op. Echt alles wat hij schrijft is een gedrocht.
Ook zijn handelingssnelheid kan stukken beter, zet spelers niet met splijtende pass voor de goal en ook van Wieffer hoef je weinig creatieve oplossingen te verwachten. Dat bedoel ik een beetje.
Wij gaan drie houthakkers neerzetten op ons middenveld, wordt genieten met de keuze tussen Zerrouki, Wieffer, Timber en Lingr!
Zeven miljoen voor Pedersen lijkt me prima. Ben benieuwd of je dat er nog voor pakt, nu je een vervanger al in huis hebt en Torino weet dat je dus eigenlijk moet verkopen.
Ja helemaal eens. Snap dat je niet de Champions League in kan gaan met louter boys van 21, maar een 26-jarige als beoogde vervanger van Geertruida (terwijl je Trauner op die positie nog hebt) vind ik onbegrijpelijk. En staat inderdaad lijnrecht tegenover eerder door DtK gecommuniceerde lijn. Hoe zouden ze dat verantwoorden?
'Bod Feyenoord ontstelt Midtjylland'
Hahahaha Jezus, ik probeer echt positief te blijven maar fucking Stengs??? Vind dit ook zo zwak van Slot, die durft niet voorbij zijn succesvolle periode bij AZ te kijken. Alsof die ploeg van hem destijds CL-niveau was? Iedereen van dat team is na transfer mislukt. Lijkt er toch echt op dat Arne te veel macht heeft, want kan me niet voorstellen dat onze scouting Stengs heeft voorgedragen.
Nu nog wel, maar er kan nog van alles gebeuren.
AC Milan nadert akkoord over transfer Chukwueze en Okafor. Dan valt Isaksen dus af.
Reken er maar op dat de transfersom voor Luts niet in de buurt komt bij die van Timber. Heeft onlangs nog verlengd, kan me niet voorstellen dat er toen geen afspraken zijn gemaakt over hoogte transfersom. Feyenoord zal niet té hoog in de boom gaan zitten, ik verwacht bedrag tussen 20 en 25 miljoen. Je moet hem nu ook gewoon verkopen. Anders krijg je er volgend jaar nog maar 15 miljoen voor.
MARCO KANA?!
Heeft Feyenoord interesse in Marco Kana?