Karbonkel

Karbonkel

0

Laatste reacties

Kijk, dat is lekker verdienen! Is de clausule nu ook een jaartje opgeschoven, of iig verhoogd?
Fijn voor Idrissi en ook goed voor Feyenoord uiteraard. Ik ben benieuwd of Feyenoord toch een poging gaat doen om hem over te nemen. Hij is later in het seizoen beter gaan spelen en pakt toch z'n goaltjes mee (al ziet het er voetballend vaak nog steeds niet heel denderend uit). Z'n marktwaarde (4mln) is ie iig niet waard. Eerder de helft.
Wat is er niet waar aan wat MarioFR zegt? Die spelers zouden in principe op al die plekken kunnen spelen. Het enige onderscheid dat werd gemaakt is dat de spelers die naar Dordrecht gaan niet per definitie o21 spelers zijn, maar juist spelers die meer tegen Feyenoord 1 aan zitten.
Szymanski 10 mil Bjorkan 3 mil Rasmussen 3 mil(?) Basset 1,5 mil Wellenreuther 1 - 1,5 mil Gimenez moet ook nog een bedrag voor betaald worden, maar dat zullen we maar op gespreide betaling houden en niet op lichten koopoptie.
Campos is nooit een optie geweest
Zolang hij maar niet rugnummer 98 pakt. Pak gewoon een nummer onder de 30 als je bij de algemene selectie zit. Opvallen doe je niet door je rugnummer, maar door je spel op het veld.
Gezien hoe druk het is bij Feyenoord 1 op het middenveld, en er meer dan genoeg backup opties zijn voor O21 zou ik Lennard inderdaad gewoon verhuren. Prima ervaring voor die jongen.
Zoals ik al eerder zei bij een topic over Zerrouki: Ik denk dat Twente niet snel van plan is om deze speler te laten gaan. Ze vroegen al ene onmogelijk hoog bedrag (6 miljoen) voor Hilgers toen we informeerden. Ook nu gaan ze erg hoog in de boom zitten. Sentiment losgelaten of je het wel of geen goede speler vindt, blijven de bedragen die Twente vraagt voor hun spelers ten opzichte van hun kwaliteit buiten proportie (naar mijn mening), en zou ik echt hopen dat Feyenoord naar andere, goedkopere opties...
Ja erg vervelend, net als de mensen die onder elk bericht maar Gnonto spammen. @FTM, mod nodig? Dan is dat gedrag heel snel afgelopen :)
Europees seizoen met dus twee wedstrijden per week, en er zullen ongetwijfeld nog blessures komen. Dubbele bezetting is dan niet zo'n gek idee.
Ik kan me niet voorstellen dat FC Twente akkoord gaat met dit bod gezien ze al meerdere malen hebben aangegeven niet te willen verkopen. Ze gingen met Hilgers tenslotte ook al zo hoog in de boom zitten en daar was al langer sprake van wederzijdse interesse.. Zonde om hier nu tijd, moeite en geld in te steken. Beter door naar een haalbare oplossing (haalbaar als in, wel voor een normaal bedrag op te pikken speler).
Een 22 jarige LB die samen met een wat oudere gehuurde speler (Viña?) kan afwisselen het komende jaar om te wennen, om vervolgens een of twee jaar te knallen met jeugd (Hartman) erachter, en dan weer voor miljoenen naar een topclub/competitie kan. Ik zie het helemaal zitten!