Lee

41

Laatste reacties

Beter kun je het niet verwoorden 👍🏽
Omdat als jij zo over iemand kan praten ik vind dat deze persoon een pisvlek is. Dat is niet schelden. En dat ik hem zo noem betekent niet dat ik niet beter ben dan hem. Mensen die dit soort shit uitkramen krijgen zulke reacties. Niks mis mee
Ik denk eerder dat jij een bezoekje moet brengen met zo een reactie. Wie denk jij wel niet om dit te zeggen over hem. Zijn keuze en zijn leven. Heb jij geen ene moer over te zeggen dus beter hou je je domme reactie voor je pisvlek!
@FTM Toppper hier wordt ik weer blij van! Hopelijk kom je nog met een paar andere mooie transfers aan! Wacht beetje ongeduldig af ;)
😂😂
Tis gewoon een succes supporter. Lopen janken na 1 verloren wedstrijd
Je zegt praat teveel en zeg eigenlijk precies niks! Dit noem ik nou een succes supporters die loopt te janken na 1 wedstrijd. We horen jou enkel als het goed gaat en als het slecht gaat loop je alleen maar te janken. Dan ben je geen echte Feyenoord supporter man man man speknek
Snap ik, maar om nou gelijk te zeggen slot dit slot dat, DtK out, dan ben je in mijn ogen niet realistisch en loop je te zeiken om het zeiken
Als je niks zinnigs te melden hebt, reageer dan gewoon niet joh azijnzeiker man man man
Dit is precies wat ik dacht, al die mensen die alles beter denken te weten en zelfs zeiden DtK out, zijn alleen maar succes supporters. Window gaat pas einde maand dicht. Nog lang te gaan. Best wel triest allemaal!
Hahahaah 😂😂😂
Hahahahahahaha ik ga stuk! In your face, laat ze lekker lullen man! Doe je ding! Komt er binnenkort weer een uitzending? Je zou het na het seizoen doen toch?
Wat doe je dan hier nog, alleen maar zuurpruimen man man man, hopeloos jij!
@FTM weet je al wanneer er weer een nieuwe 1908 uitzending wordt gemaakt? Ben erg benieuwd.
Hahahaahah lekkker vriend! Laat die gasten maar lullen. Ga zo door en kijk uit naar de nieuwe 1908 uitzending 🫡
@FTM, hoe vaak jij vorig jaar gelijk had qua transfers en dat mensen nu gaan haten, hopeloos die gasten. Daarnaast werd slot eerst de hemel ingeprezen, daarna door sommige uitgekotst en nu blijkt dat hij blijft is hij weer de held, man man man wat een succes supporters. Het is zijn werk, iedereen switched van baan, is niet raar. Hilarisch hoe sommige supporters zijn!
Ja ik ook :)
Als seizoen is afgelopen komt er weer één aan!
We gaaan weer voor goud 🥇