MeneerAart

1695

Laatste reacties

Zou jammer zijn. Feyenoord heeft vleugelspelers nodig die opportunistisch een tegenstander kunnen uitspelen. In de huidige vorm is Minteh de enige die dat kan, al is zijn voortzetting niet altijd denderend.
Geen idee wat ik zou kiezen. Slot ziet de jongens de hele dag. Bovendien heeft Feyenoord niet van Athletico verloren omdat Zerroucki niet speelde, maar door twee lullige eigen doelpunten en een geluksschot. Pech gehad dus.
Een heerlijke speler, die Noa Lang. Hij brengt kleur in het veld (als hij niet geblesseerd is) en kleurt graag buiten de lijntjes. Zulke spelers maken de eredivisie een stuk leuker. Met alleen maar grijze muizen zou er maar weinig vertier zijn. En als Feyenoorder grinnik ik om zijn uitspraken. Zo van: “prima Noa, we zullen het morgen zien!”
Balen ja. PSV speelt dit seizoen veel Potjes Verhipte Goed Voetbal en overwintert bovendien in de CL. Daarom zou ik me kunnen voorstellen dat zo’n jongen voor PSV kiest in plaats van voor Feyenoord. Balen....
Dat zeg ik ja: Slot heeft gegokt en het had gekund als alles mee zat. Maar Atletico was erg goed en had het geluk mee van twee eigen doelpunten van Feyenoord.
Daar geloof ik niks van. Atletico was gewoon in een blakende vorm en dan is zo’n ploeg een paar maatjes te groot. Slot gokte door het offensief neer te zetten en dat had zomaar kunnen lukken als er in de eerste pakweg 15 minuten een bal van Feyenoord inging. Maar ja, toen viel die tegentreffer en dan weet je dat Atletico terugtrekt, de boel kundig vastzet en werkelijk levensgevaarlijk is met uitbraken.
Dat vind ik niet hoor. Hij heeft gegokt en verloren. Wat geen wonder is met dit kwaliteitsverschil, want wat een geweldig voetbal liet Atletico bij vlagen zien.
Mee eens, maar dat kwam vooral omdat Atletico geweldig speelde. Zoveel tegenstand hebben we in twee seizoenen niet gehad.
Vaak wel ja. Maar dit keer viel hij positief op, vond ik.
Ik vond Nieuwkoop in de eerste helft opvallend goed, hij was overal en trok gaten en gaf veel dreiging.
En halverwege de sprint kijkt hij ook nog eens erg goed waar de bal heen moet!
Pusic is geen schoonmaakmiddel toch? Maar als het niet over de Feyenoordkledij gaat: ze spelen uitstekend vandaag!!
Ik zou Geertruida nog even op de bank houden en nog even sparen. Dan met Trauner beginnen en in de rust Wieffer op de plek van Trauner zetten.
Als we juni gewoon de Champion League gewonnen hebben gaat er heus niemand weg hoor. En dan willen MBappé en zo ook bij ons komen spelen, al moet hij dan nog wel Ivanusec of Paixao uit de basis zien te spelen.
Kan ook brddddl krwkie!
Heerlijk dat Twente punten liet liggen. Naar PSV kijk ik nog niet, maar zorgen dat Az en Twente worden gepasseerd. Dat is vandaag mogelijk. De tweede plaats is prima voor de miljoenen van vlg jaar.
Geweldig jongen, mooi om te lezen!
Wat een rare manier om te reageren als je het met een ander oneens bent. Is zo iemand dan meteen niet meer te redden? Raar, dan bestaat er dus ook geen vrijheid van meningsuiting meer. Je opmerking doet me denken aan een PVV’er die in ook zo’n discussie tegen me zei: “als wij aan de macht komen, hangen we jou als eerste op”. Volgens mij is dat toch niet de meest menselijke manier van praten over dingen waarover we het oneens zijn.
Een fatsoenlijke democratie financiert onafhankelijke journalistiek, zoals het ook onafhankelijke wetenschappers in staat stelt onderzoek te doen. Hulde dus dat we dat in ons land nog hebben en geen censuur kennen.
Wat een onzin. En wel commerciële nieuwszenders vertrouwen die puur moeten leven van kijkcijfers en dus liefst items brengen die de mensen willen horen?
Ik kan me voorstellen dat Lazio enorm opgelucht. Feyenoord was ook vandaag de baas en had veruit de meeste kansen. Maar zij counteren een keertje scherp. Zonde. Maar uitwedstrijden in CL leveren zelden punten op. Niets aan de hand, overwinteren is vrij zeker met nig twee wedstrijden te gaan en zelfs overwinteren in CL nog in eigen hand!
Daarmee versla je geen Italianen, dat zijn meesters in de omschakeling. Gezien het aantal kansen hadden we gewoon moeten winnen.
0 kansen? Feyenoord was erg goed, 3 pure kansen. Zij eentje en die ging er in. Verder had Lazio op de eerste minuten na thuis (!!) niets in te brengen. Maar ja, de bal is rond, pure pech.
Helemaal mee eens. Feyenoord was hoed. Drie kansen op een doelpunt dat niet viel. Lazio een schot op doel dst er in ging. Keestie van pech, de bal is rond.