Michael37

32

Laatste reacties

Dan weet jij niet wat hij moet verdienen, dat heeft niemand bij Feyenoord. Sevilla betaald er goed het 3 dubbele van ons. Iedereen vindt hem goed maar wanneer ze zijn salaris horen halen zecaf. Hij zal toch zeker de helft moeten laten varen want zo komt hij nooit aan een goeie ploeg. De RVB blokkeerde de deal dit jaar.
Ja Jan maar er lag de afspraak dat Feyenoord deze zomer die nu officieel voorbij is nog een keer 4 miljoen zou betalen. En dan hopelijk de speler helemaal of op 10% na hebben. Ik vroeg me af of Feyenoord zich aan die afspraak heeft gehouden!!
Niet met je eens voor een deel. Köckzü vervang je niet zomaar. Maar ik ben het zeker niets eens met je kwalificatie van het middenveld dat ik geweldig vond!!
Nee heeft nog niet volledig meegetraind had nog wat pijntjes. Komt over een week wel.
Antoine ik hecht wat meer waarde aan het oordeel van Slot dan aan die van jouw !!!
Jammer maar helaas het is wat het is zo doet een nog steeds toptrainer dat steeds dus ieder jaar doorselecteren jij niet goed dan door selecteren zo doen alle goeie coaches dat. Of is Arne Slor na twee fantastische jaren nu opeens de gevallen toptrainer van vorig jaar?? Open je ogen en praat niet zo dom als je het spelletje niet begrijpt!!!
Snappen dan werkelijk zo weinig mensen wat doorselecteren is…., Ja dat kan inderdaad zijn dat je na een jaar zegt voor dit geld kan ik een veel betere speler krijgen zoals in het geval van Broertje van …….
Mee eens telg zo werkt dat bij grote clubs. Als er 1 echt doorbreekt islet al veel waard.
Bullshit, gewoon nieuws brengen maar ophouden met zaken die hier niet horen. Met aardigheden bouw je huizen met zeiken breek je ze af. Anders moet er een soort arbiter komen die de echte shit eruit haalt en mensen een gele kaart geef en net als bij voetbal de tweede is rood. Dit is gewoon niet leuk.
Je vergeet dat beide wedstrijden al gespeeld hadden moeten zijn maar een maand uitgesteld zijn. Logisch dat ze ongeduldig worden. En het is nog maar de vraag of wij daarop moeten wachten. Zo direct is het ineens over! Alles kan in deze tijd. Vooral als een rijke ploeg hem ineens voor onze neus wegkaapt.
Je j snapt het echt niet , het was de meest waardevolle speler en de lijm van het hele elftal. Dat wij nog niet presteren heeft met hem alleen te maken, denk eens na!!
Uitstekende speler heeft het vorig jaar prima gedaan!! Goeie aanwinst.
Absoluut!!!
Ja dat zou best eens kunnen maar nu ook Geertruida zga zeker weg voor 25 miljoen en Hartman voor 20? Kunnen we idd de echte jongens die jij noemt gaan kopen. Goeie zaak. Jammer van Geertruida. Maar ja thats Life.
Ik heb Lopez graag als back up maar als basis komt hij echt nog tekort. Ik hoop dat ik ongelijk heb maar ik Vind Q echt 2 slagen hoger. En pas voor 25+ zullen we hem wel moeten verkopen als hij zelf wil,
Timber is volgens mij ook op naam gekocht broertje van. Beide kwamen ze bij ons vandaan alleen hebben wij de minste Timber bi Utrecht ok maar bij ons nog weinig klaargemaakt, wanneer was hij dan top??? Voor 10 a 15 gelijk verkopen. Als Slot hem in anderhalf jaar niet aan het voetbal kan krijgen aan wie ligt dat dan?
Dat denk ik ook masr dan is er echt geen geld meer voor nog meer spitsen dus z3 a 4 zeker niet misschien nog een reservesleutel zoals van Hooijdonk al willen ze daar teveel voor hebben.
Die is eigenlijk te duur voor ons maar zal ook wel een deze dagen bekend zijn want zFeyenoord wil AD weekend alles rond hebben ivm komende competitiestart. Masr voor JC schaal komt er niets bij wat gelijk speelgerechtigd is’
Nee maar Ueda is de enige die al in een afrondende fase is dit weekend valt de klap zelf wil hij naar F’noord maar ze willen nog meer dan wij willen bieden maar toch schijnt het zga rond te zwijnen dat is een goeie!!!
Iedere keer het probleem we zoeken een spits maar geen van alle goeie spitsen wil op het tweede plan komen ze willen allemaal in de basis behalve misschien van Hooijdonk maar ja dat is geen UEDA
Je naam geeft je mening weer, zo werkt het dus niet. Langetermijn een club gezonder en beter maken, dat werkt kijk naar Slot die in twee jaar twintig spelers koopt en we staan nu al in de plus en volgend jaar nog meer lat maar op. Niks korte termijn dat geeft teveel risico en Rome en Napels zijn ook niet in een jaar gebouwd. Kost gewoon tijd. Kijk naar de laatste 2 jaar wat Arne voor elkaar heeft gekregen, ieder jaar hoger en meer geld dat is heel erg goed!!!
Helemaal mee eens en vandaar mijn mening van liever twee in potentie hele goeie spelers halen en na een jaar voor het dubbele verkopen. Langzaam de club beter maken qua spelers en qua geld. Its the only wat. Of we moeten opeens een suikeroomphe van 100 of 200 miljoen vinden. 😂😂😂😂
Ja maar de banken staan meer achter PSv en Feyenoord wil terecht een gezondere en betere club worden en dat lukt de laatste jarennonder Slot die spelers van 4 tot 7 miljoen koopt en de meeste na 1 jaar voor het dubbele verkoopt, ergo wij worden er beter van , de speler ook, en wij worden er steeds beter door want kunnen nu ook tot 10 miljoen gaan. Ik vind niet dat wij maar een speler met alle risico’s van dienst moeten koprndaarna niks meer beter twee in pitentie goede voetballers noem ze maar op die w...