MitchLau

MitchLau

79

Laatste reacties

Zeer waarschijnlijk niet de knvb kennende, maar zou wel moeten om dit soort situaties te voorkomen.
0-3 de uitslag maken en niet meer uitspelen zou binnen de mogelijkheden het meest eerlijk zijn. Anders heeft dit echt nog 'nut' en gebeurd het volgende keer eerder bij een stand die je nog goed kunt maken. Ze hadden zelf best kunnen bedenken dat dit ging gebeuren (of het kwam ze niet slecht uit...) ook daarna buiten het stadion (of beter gezegd binnen bij de hoofdingang) was er geen ME te bekennen.
Grapje hoop ik 🤣
Hoewel we er als 'favoriet' heen gaan... Heb ik toch bijna net zoveel zenuwen als alle andere jaren. Als we ons eigen spel spelen, wat we gaan doen, dan komt het goed 💪🏻 1-3
Dat is zeker waar. Goede momenten had hij wel! Op naar zondag 💪🏻
Ik snap nooit zo goed waar mensen dat op baseren. Dat hij tekort komt... Is pas 21, kwam van Groningen en heeft nog niet al teveel hele wedstrijden gespeeld. Hij is snel, redelijk sterk, goed met twee benen. Kan over 1 of 2 jaar zomaar een zeer bruikbare speler zijn.
Als hij het niet kan dan houdt het op 🤣
Dinsdag in de Kuip had ik zelf helemaal niet het gevoel dat Stengs zo goed speelde... Zeker tot de goal niet. Maar blijkbaar zat ik er toch aardig naast haha.
Laten we ieder jaar nou maar koesteren ;) hiervoor al teveel 'tussenjaren' gehad. Maar het gaat nu goed idd en het wordt nog beter.
Wat is dit toch een fijne man!
Nooit bij het juichen perongelijk een biertje laten vliegen? Vind dat wel een heel ander verhaal als gericht iets gooien.
Gewoon gecontroleerd toestaan op bepaalde vakken / tribunes, kunnen de mensen die er niet van houden ergens anders gaan zitten. Zoals het nu eigenlijk ook al gebeurd... De sfeeracties hebben ook vaak genoeg positief bijgedragen aan de sfeer (incl. vuurwerk). Puntaftrek... grapje hoop ik...
Dat heb ik dus ook, stoor me er zelden aan haha
Op Fr12 gaat het toch alleen maar om likes scoren...
Zal wel moeten, zeker thuis, alleen als we ons eigen systeem spelen maken we een kans. Hopelijk is de groep ook slim genoeg om tegen vooral Lazio en Atletico niet mee te gaan in wat hun willen.
Dat is toch ieder jaar hetzelfde ;) en zal ook nooit veranderen, online en op de tribune.
Even voor de zekerheid. Probeer je via een Chromecast te kijken? Want dat werkt niet. Die krijgt een eigen IP.
Hij werkte op Rotterdam en Kroatië bij mij.
Twee weken terug Expressvpn gebruikt buiten Europa, werkte prima.
Laten we maar naar onszelf kijken, dan zien we vanzelf hoe het er op het eind voor staat. Voorlopig nog alles in eigen hand ;)
Vind hem juist steeds beter worden en toch al bij aardig wat goals betrokken.
Dat was genieten vandaag! Een behoorlijk deel van de wedstrijd goed voetbal gezien. Tempo blijft ook redelijk hoog na de wissels. En het kan allemaal nog beter heb je het idee ;) op naar dinsdag. Die 1,5 uur terug in de auto zijn zo weer prima te doen.