Nijlgans

Nijlgans

85

Laatste reacties

Letterlijk... Hoe vaak dat woord tegenwoordig verkeerd gebruikt wordt. Verder vooral benieuwd naar de foto's ja! Letterlijk benieuwd!
"Verlengstuk vd politiek", wat een gelul. Vind ik nog dommer dan de opmerkingen van Schreuder.
Spandoek*
Ben ik trouwens de enige die het irritant vind dat pas onderaan de hele geschiedenis de foto staat waar het om draait? Hulde voor deze site, maar het nieuws is het spanddoek. Zet die foto dus gewoon lekker bovenin
Geinig
Haha, laat je niet kennen man. Vind het heel tof wat je allemaal doet op deze site, maar ontkennen dat hier aan clickbait gedaan wordt... Kost weinig tijd om zo nog wat voorbeelden te vinden. Snap overigens niet waarom je dat ontkent. Ben blij dat dit geen nrc is ofzo
En vervolgens ging het eindeloos lang over de komst van Bellamy naar De Kuip.
Je voelt het ook aankomen. Dat ze de ****** krijgen in Zeist
Wat ben je toch een lachwekkend uilskuiken ook
********. Wat een *** transferwindow was het! 😁
Zo eens met 0183 hierboven. Prima om 'kritisch' te zijn, maar begint nu wel erg jankerig te worden. Dit is nu de selectie. Geef Slot een kans, geef die spelers een kans. En door!
Hahaha!
Dat lijkt me ook precies wat hij bedoelt. Het is een voetballer, geen wetenschapper. Eerlijke reactie van die gozert en gun 'm het beste.
En deze serie verkopen we straks via een nieuw samenwerkingsverband met de Wibra lijkt me?
Haha heel mooi dit. Ook blij dat al die zure types die hier en op FR Fans lopen te klagen dat Rutger ernaast zit bla bla bla ook ff de mond gesnoerd zijn. Zo, nu weer door! WE WORDEN GEKKKKKKKKKKKKK
Heeft ie anders keurig gedaan bij eerste bericht hoor. Je doet soms alsof RTL Nieuws vergeet om het AD credits te geven. Wat een gejank om niks zeg.
Sodeju! De wedstrijdspanning zit er al goed in Ferry. Had niet gedacht dat een geintje over een letter T je zo zou raken. Haal nog een keer adem. Mooie zondag!
Hoop zo dat je nu een grapje maakt. Maar T is okee. Ik zal T voortaan niet meer doen 🤐
Eens hoor. T was niet slecht, maar ook nog lang niet wat het moet zijn.