Sepp10

Sepp10

181

Laatste reacties

Dat mag natuurlijk zeker en het is echt lastig kiezen tussen die 2. Hoe Hancko binnen is gekomen tot nu, (zo goed als) geen wedstrijd gemist en constant gepresteerd, echt indrukwekkend.
Kiezen tussen Bijlow of Wellenreuther is gewoon lastig, maar op basis van prestaties gewoon Wellenreuther. Uiteindelijk kiezen in de verdediging ook zeer lastig, voor mij was het de keuze tussen Geertruida en Hancko, ondanks dat o.a. Hartman (blessure) en Beelen (ontwikkeling) ook een prima keuze geweest zou zijn. Uiteindelijk voor Geertruida gekozen, na een teleurstelling met RB zo een seizoen spelen is weergaloos, daarnaast ook persoonlijk enorme stappen gemaakt.
Niet meer dan normaal overigens, zouden de top 3 ook moeten doen. Vrouwen hun eigen ster(ren) laten verdienen.
''aangezien het wel een qua karakter en drive een Feyenoordspeler is.'' Dat is precies het stigma waar we vanaf moeten. Spelers die wel drive hebben, maar voetballend niet zo goed zijn, daar moeten we echt vanaf.
Het is maar net hoe je het ziet, het kan meehelpen dat dit online komt, zodat zijn belanghartiger Leegreg Fer eens niet met al die extra eisen komt en het puur om de verlenging van Geertruida gaat.
Kan aan mij liggen, maar dan zou je alleen aan salaris al 12 miljoen extra uit moeten geven, daar komen nog bonussen (voor derden) bij. Dit zou je met de insteek doen om hem nog een jaar te houden, maar dan belandt je volgend jaar in hetzelfde scenario. Als Feyenoord zijnde alleen toehappen als hij 2 jaar verlengd, zodat je volgend jaar ook nog een mooi bedrag voor hem ontvangt. Neemt daarin dan weer niet weg dat je 12 miljoen meer uitgeeft, wat volgend jaar ipv 30 dan bijvoorbeeld 18 wordt door zijn ...
Inmiddels tekstueel aangepast, leest een stuk beter weg en maakt het wat duidelijker.
Zou het misschien handig zijn om een goed verhaal te typen i.p.v. het door Google Translate te douwen?
Klopt ook, Kokcu versnelde het spel enorm, al vind ik dat Wieffer dat ook heeft/kan, dat zag je ook wel in de eerste helft. Wat ik overigens van Geertruida vind is dat het lijkt alsof niemand hem meer iets hoeft te leren. Zo ''arrogant'' loopt hij ook wel eens bij het Nederlands Elftal rond, waarbij hij regelmatig een foutje maakt door die ''arrogantie''. Begrijp me niet verkeerd, Geertruida is enorm belangrijk, maar als Inverted Back zoals vorig jaar, zie ik dit seizoen totaal niet meer bij hem en vi...
Prima verwoord op het stuk ''kritiek op spel''. Ik snap ook niet dat dat zo lang moet duren, de tegenstander is ook niet gek dat ''wij ze willen uitlokken''. Dat inderdaad een verdediger de doeltrap neemt, omdat deze dan naar de keeper gaat, begrijp ik ook niet. Geef als keeper de bal aan Hancko of Trauner, geef heb door naar de backs, speel het middneveld in en ga aanvallen. Toevallig zag ik dit weekend een heel klein plukje van Real Madrid, dat ging echt van de keeper naar Nacho, naar Carvajal, het mid...
Beardguy weer. Verschrikkelijk. 1 prijs in 3 jaar noemen, terwijl het 3e seizoen geeneens is afgerond. Verder, hij heeft met zo goed als nul budget een heel elftal opgebouwd die de finale van de conference heeft gehaald. Daarop doorgebouwd en het jaar erna kampioen geworden. Er zijn nu nog 18 wedstrijden te gaan, zitten nog in Europa en de beker, maar hey… hij pakt maar 1 prijs in 3 jaar 🤡
Dat begrijp ik, al had vanuit jullie Santi ook wel op 50 gezet kunnen worden. Heeft hij zich écht bewezen in de CL, nee. Heeft zich laten zien in de Eredivisie, ja zeker! Maar ik zie vooral dat zij én minder omlaag gaan dan jullie en sommige vooral hoger inschatten. Dit kan ook zijn omdat ze dus spelers niet na een half seizoen te veel omlaag willen laten gaan, terwijl we in de Eredivisie een vergelijkbaar eerste seizoenshelft hebben gedraaid qua cijfers.
Waarom niet zal er aan liggen dat er niet heel veel waardes zijn overgenomen van wat er vanuit 1908.nl is voorgesteld. Dat heeft er waarschijnlijk vooral mee te maken dat 1908.nl het uit goede bedoelingen doet voor Feyenoord en TM zonder gekleurde bril kijkt.
Als je goed genoeg bent, krijg je je kansen echt wel. Zie Zechiel, Sauer en Milambo. Slory is gewoon niet goed genoeg, anders valt hij écht wel eerder in dat Dilrosun of Jahanbahksh
Waarom wordt hem geen perspectief geboden, zoals dat toch wel echt met Zechiel, Milambo en Sauer gebeurd? Is dat onder andere zijn contractsituatie of vooral omdat Slot hem gewoon niet van het juiste niveau vind?
Lekker inhoudelijk, Tinus.
Dat is zeker zo, het is goed om voor bepaalde spelers in het ritme te blijven. Dat is het belangrijkste.
Met wat er kan staan, ja dat is dat matig inderdaad.
Wordt een matige opstelling dan voor de oefenwedstrijd met Wellenreuter, Nieuwkoop, Trauner, Beelen, ?, Timber, vd Belt, Stengs, Dilrosun, ?, ?.
Just in time ⌚️
Kans is 50%
En jij wilt van iemand die inzicht en handelingssnelheid tekort komt een inverted back maken? Een positie die in het hedendaagse voetbal bijna het belangrijkst aan het worden is in de opbouw?
De store geeft aan dat het Ueda is, toch een beetje op de centen letten na het aankoopbedrag