Stoichkov

158

Laatste reacties

Vorig wk staan juichen toen bergneus die penal hahaha niet normaal. Hopelijk dit keer depay die z’n hamstring verrekt bij de beslissende penal en em dan a la jaap stam de tweede ring in pegelt. zin in.
Hup Polen, Hup Frankrijk en Hup Oostenrijk !!
Vind het oprecht mooi dat jullie hier aandacht aan besteden
'Naar jouw weten', dan zijn we klaar hahahaha.
Wat is er nou precies mis met van Hanegem dan grote vriend, is toch gewoon een oer feyenoorder? Cruyff zette zelf trouwens ook niet de pionnetjes neer bij 020, Brard had de officieel de leiding maar Jansen had zeker een belangrijke adviserende rol. Treurige vent, zelf als er niks te zeiken valt loop je nog moeilijk te doen.
Wieffer en van Hanegem, wat een plaatje zeg. geweldige foto.
Je moet je doodschamen. Feyenoord is niks meer dan sparta of heerenveen als je niet naar de geschiedenis kijkt. Deze man heeft als trainer kampioenschap en twee bekers gewonnen. Jij zet hem neer als een ouwe zeur die nooit wat voor betekent los van wat voetballende acties. Echt gewoon pertinent onwaar. Feyenoord is geen Ajax en Hanegem is en geen Cruijff. Los daarvan echt totale onzin dat feyenoord niet kan terugvallen op een voetbalvisie van een grootvoetballer... In de slechtste seizoenen van de af...
dat denk ik ook, alhoewel ik hartman als aanvoerder ook wel geweldig zou vinden.
nieuwkoop komt te kort op rechtsbuiten
zal mij een worst wezen, ook al spelen ze met 15 kkd spelers die 4e keus waren. als er gepresteerd wordt ben ik tevreden. Kan me moeilijk druk maken om de de transferbalans of financiele plaatjes bij transfers. die no knows in het maasgebouw doen maar..
Peter Houtman slaat een kruisje
uit respect voor peter houtman deze man NIET halen!
Ik denk dat Minteh, met hele goede begeleiding en persoonlijke training, een basisspeler voor (minimaal) een subtopper in de PL kan worden. Maar helaas hebben wij hem gehuurd, we krijgen nu wel de lasten maar niet de lusten van zo'n speler.
helemaal met je eens, ik denk dat ueda echt een jaartje nodig heeft om te wennen. Bovendien had hij er in dit team (en de zwakke eredivisie dit jaar) er echt wel 10 of 12 gemaakt als hij alles gespeeld had.
Mooi Chatgpt berichtje
1-3, Ueda gaat scoren !
Oh ja de UEFA organiseert het wk.
Dat bestaat niet.
Even off topic, Wellenreuther heeft hier na nog 1 jaar contract en heeft zich vorig seizoen in Europa en in Eredivisie laten zien. Daarnaast ook twee prima potjes gespeeld in de CL voor Feyenoord. Denken jullie dat er interesse voor hem komt in de zomer? En wat zou jij moeten kosten (op TM heeft ie een waarde van 2 miljoen) ?
Hancko, baby Gullit
Lijkt me gwn een buitenkansje. Talentvolle keeper gratis oppikken. Hoe kun je hier negatief over zijn? Anders gaat ie toch lekker joef liek spelen
Ik ben in mijn sas met van Sas. Als je in je sas bent, ben je vrolijk en gelukkig. Je bent dus in je nopjes.
Bijlow verkopen bij een goed bod