WIMPIE1963

23

Laatste reacties

Als je het artikel leest dan weet je dat hij voor het nationale onder 23 moest voetballen in Venezuela. Dan kan hij niet ff naar Rotterdam komen.
Medische keuring.
Die waren geen bagger. Feyenoord was gewoon. En dit seizoen heeft psv vaak de mazzel mee. Buiten dat spelen ze ook nog goed voetbal.
Kan het ook gewoon zijn dat het gebrek aan geld is voor veel beter spelers??? Dan moet je toch gaan denken van investeringen boven de 40 miljoen.
Zo vermoeiend. Als er maar één keer ergens een naam valt moet het gelijk de media in.
Ik vindt een reserve competitie veel beter Dan spelen ze elke week en zijn ook bij de selectie. Buiten dat. Kijk eens naar de andere ED clubs die in de kkd spelen. Gewoon een grote flater. En het is amateur niveau. Beter die clubs er uit en voor de rest een competitie samen met België.
Bij Ivanusec is het echt wel van na de blessure. Bij zijn oude club speelde hij ook goed. En bij Feijenoord voor zijn blessure ook. Maat hij komt wel weer terug op zijn oude niveau.
Ik vindt wel sterke concurrentie heel belangrijk. Dat maakt elke speler beter. En als je regelkamer een ander start houd je iedereen goed scherp. Bv Ueda Ipv Geminez basis. Al Santi ff wat minder is zoals de laatste weken.
Wij hoeven geen toppers te halen. Die hebben we al Is Heelaas alleen nog niet goed te zien.