WRoy

12

Laatste reacties

Vuurwerk enthousiast als "sfeeractie" bestempelen begrijp ik niet goed: er zijn mensen die er last van hebben en het heeft al bakken met geld aan boetes gekost.
Volstrekt onbegrijpelijk en onaanvaardbaar dat tijdens wedstrijden nog steeds vuurwerk en fakkels worden ontstoken. Een veiligheidscoördinator heeft aangegeven dat deze rommel dagen voor de wedstrijd naar binnen wordt gesmokkeld en veelal tussen de zitplaatsen wordt verborgen. Waarom wordt niet gecontroleerd wie zich op de tribunes begeeft en er eigenlijk niets te zoeken heeft? En hoe moeilijk is het om op de wedstrijddag de vakken te controleren en wat er verstopt is weg te halen? Iedereen weet dat ...
Een heel verhaal en eigenlijk zegt hij: we zouden wel willen renoveren, maar kunnen/doen het niet. Zeer teleurstellend, heb als certificaathouder al ca 50jr vaste plaatsen en stoor me al jaren aan de slechte faciliteiten (toegang, horeca, toiletten). Er zijn in ons land zelfs stadions van ploegen die géén Europese gelden binnenhalen die het beter voor elkaar hebben dan onze club.
Begrijp dat je voorzichtig begroot en uitgeeft om eindelijk wat vlees op de botten te krijgen. Maar nu je de wind in de rug hebt heb je een unieke kans om extern geld aan te trekken - doe dat dan i.p.v. koste-wat-kost volledige zeggenschap te willen behouden. Als we weer eens een paar mindere jaren hebben ben je te laat. Je moet je niet spiegelen aan Ajax en PSV, je moet structureel naar de Europese subtop streven!
Begrijp de riskante opbouw van achteruit niet: W'ruiter in het strafschopgebied breed naar Hanchko, voor het doel langs naar Trainers en dan naar de inkopende Wieffer die het verder uit mag zoeken. Als een van deze mannen een foutje maakt of een jagende spits de bal onderschept zijn de rapen gaar.