Walk_on

Walk_on

76

Laatste reacties

Simpel. Verkoop Bakayoko…
Donderdag nog spelen… onbegrijpelijk..
Ik doel ook op je andere berichten. Duurt te lang… lijstje wordt korter… zo gaat het altijd bij Feyenoord… nooit kan dit… nooit kan dat… Kortom… huilberichten terwijl het nu 7 Juli is. Komt enorm paniekerig over. En mbt FTM: Wat hij doet wordt absoluut gewaardeerd maar zijn bronnen zijn wel een pakkie minder geworden/de lijnen binnen Feyenoord zijn veel meer gesloten. Ik vind het geweldig dat hij via deze site de mogelijke transfers bekend maakt of vermeld maar zijn oordeel daarov...
Wat een ongelooflijke paniekzaaier ben jij joh… en wat een berg huilberichten komen er bij jou vandaan. Doe eens even rustig en heb wat meer vertrouwen in de mensen van onze club.
https://1908.nl/artikelen/dynamo-moskou-niet-langer-op-embargolijst
Dat was niet mogelijk ivm embargo. Inmiddels is er geen embargo meer maar is de afspraak in de huurovereenkomst verlopen. Zijn club kan dus vragen wat het wil. En dat doen ze ook.
FF opgezocht…: Castore mag komende 3 jaar geen deal sluiten met 020 en PSV…
Dat herinner ik me idd ook. Vaag verhaal 🤔
Klopt! Feyenoord laat alleen los wat het zelf besluit om los te laten. Helemaal dicht timmeren is vrijwel onmogelijk omdat je ook met een partij te maken hebt aan de andere kant van een mogelijke transfer. Soms is media aandacht nodig om iets te forceren of juist te blokken. Dus zeer veel geruchten waarvan er ook veel onzin zijn. Maar dat maakt het niet minder leuk en helpt ons door de zomer :)
Die jongen weegt gewoon z’n kansen op een basisplaats af en dan heeft ie bij PSV meer kans (op dit moment) Heeft Pepi ook gedaan… Niks mis mee en lekker verder zoeken.
Speelminuten..
In de zin van dat je de samenwerking als iets positiefs ziet? Ik zie het zeker als positief en ik hoop ook dat Excelsior doorpakt met Benita en Taabouni. Hopen op veel speelminuten voor die gasten en leuk om te volgen komend seizoen.
Maar Telg… waarom verwacht je dat Feyenoord vanaf seizoen 24/25 ‘ff’ in staat zal zijn om een veel hoger percentage van het transfergeld te herinvesteren; de kuip te kopen EN vvf uitkopen…. (De kuip kopen betekent ook opknappen hè…) Dan ben je toch niet helemaal lekker??
Ik denk dat men toch wel benieuwd is hoe deze jongen het op KKD niveau gaat doen.
Daar gaat Utrecht natuurlijk ook hoog in de boom zitten. Zit je ook al snel op 10 miljoen denk ik
Wij als supporters weten geen klote. Journalisten en ‘transfer experts’ weten iets meer maar zullen ook altijd moeten gissen naar ‘de werkelijkheid’ Zo simpel is het
@FTM had ff een ‘krijg allemaal de ***** ‘ momentje. Iedereen heeft dat wel eens een keer dus komaan… veel van dezelfde namen hier hebben ‘m gezegd dat ie zichzelf belachelijk maakte met die tweets en bij wat andere berichten (incl. Ikzelf) Maar dan moet het klaar zijn en gaan we over tot de orde van de dag toch?
Ik heb het gisteren ook al gezegd maar tenzij Kokcu binnen een paar jaar te horen krijgt dat ie moet stoppen met voetballen staat nu al wel vast dat hij binnen een paar jaar een verkocht gaat worden door Benfica. Gaat een club 150 miljoen betalen?? Het lijkt me eerlijk gezegd sterk maar zeker is wel dat zijn transferwaarde vanaf het moment dat hij tekende bij Benfica al meer dan verdubbeld is. Ik lees veel verschillende verhalen omtrent 25% doorverkoop (vd winst) of transferrechten. Geen idee wat da...
FED… je hebt inmiddels zo’n 180x je mening gegeven. Het is duidelijk hoor. En @FTM… neem deze ‘nederlaag’ ff op je kin en accepteer ‘m. Daarna weer borst vooruit en verder.
Ik denk alleen dat er van bonussen bij Sinisterra weinig terecht is gekomen. Weinig gespeeld en Leeds is gedegradeerd
Domme vergelijking…
Best wel kansloze reacties idd. Waarom @FTM? Tenzij Kokcu binnen 3 jaar te horen krijgt dat hij moet stoppen met voetballen staat eigenlijk nu al wel vast dat hij in de toekomst nog verkocht gaat worden. Misschien geen 150 miljoen maar laten we zeggen dat ie de helft daarvan gaat opleveren. Dan pakt Feyenoord alsnog dik 10 miljoen. Het trackrecord qua sales van Benfica is beter dan welke club ook.
Je neemt de bijnamen van te Kloese veel te serieus joh… en je interpretatie van die bijnaam is ook verkeerd. Is niets negatiefs aan maar is ontstaan vanuit het niet onder de indruk zijn van degene die tegenover hem zit. Doet ie tot nog toe geweldig dus zal bij een Kökçü transfer niet anders zijn.