halloHALLO

30

Laatste reacties

Atletico wedstrijd die zonder problemen verliep? Liep aardig uit de klauwen voor een oefenwedstrijdje.
Blijf het toch vreemd vinden dat men nooit om rectificatie vragen bij Woerts en waarom VI hem blijft uitnodigen met zijn vele onjuistheden.
Is van de baan.
@ftm is het dan zo dat deze spelers inderdaad op transferroom zijn aangeboden? Jij gaf zelf aan in een vorig bericht van wel. De waarheid zal dus te vinden zijn binnen dat transferroom. Staan ze er wel of niet.
Laten we het hopen dat het zo is, maar tot nu toe is zowat elke speler die Feyenoord heeft aangetrokken " precies wat feyenoord mist " volgens VI
En dan ook nog roepen " dat kan alleen hier " haha. Vooral de druk lekker opvoeren voor deze jongen, nadat de meeste mensen hem afgelopen maanden al als jezus beschouwden.
Leggen allemaal veel te veel druk op deze speler. Feyenoord betaald 8.5miljoen voor hem. Tuurlijk heeft hij kwaliteiten, maar niet doen alsof we messi binnenhalen. Zo kan het alleen maar tegenvallen.
Volgensmij was jij degene, die begin window, meerdere malen aangaf dat wij ons geen zorgen hoefden te maken en dat we uiteindelijk een meer dan prima selectie op de been zouden hebben. Dat spreekt een beetje tegen met wat je nu zegt.
Scheurt zaterdag gewoon ze kruisbanden af.
Een wijnaldum voegt helemaal niks meer toe aan dit feyenoord.