thedutchwindmill

77

Laatste reacties

HELEMAAL NIETS HELEMAAL NIETS HELEMAAL NIETS IN AMSTERDAM
Yes en SBS9 hoor ik net
Waar check ik voorbeschouwing nu 020 gaat verlengen?
Petje af Thomas. Je eerste Europese basisplaats, meteen een internationale topspits voor je kiezen en dan met zoveel volwassenheid en rust verdedigen. Dat belooft veel voor de toekomst.
Met een zwaar gehavende ploeg waren we de betere partij tegen een grotendeels compleet Roma Beelen en Wellenreuther fantastisch Scheidsrechter dramatisch Mooi debuut voor Read Ik heb genoten. Volgende week de volle buit.
Mooi interview met Timber. Echte Feyenoorder! TROTS!!
En zo'n Halilovic dan?
Eerlijk heb genoten vnv mooie pot voetbal en lekker eindelijk geen grote belangen Genoeg te klagen maar ben trots op Feyenoord we stonden er toch maar weer dit jaar jatoch letsgo
Die hele winterse transferperiode is ook gewoon competitievervalsing. Wmb alles binnenboord houden, kampioen worden en CL overwinteren en dan in de zomer los. Vol vertrouwen in DtK en Slot
Ja precies, waar halen ze het lef vandaan. 1/10 dit
Echt belachelijk dit, Castore blijft teleurstellen. Kom eerst eens met een fatsoenlijk uit- of 3e tenue (Dat groene shirt ziet eruit alsof het 10 maanden in bleek gelegen heeft) voordat je met duurdere 'pro' shirts aankomt zetten. Ik vind het ook best wel brutaal dat je je reguliere shirts met een Wibra kwaliteit voor €90,- durft te verkopen, daar vervolgens een regen van kritiek op krijgt en ipv daar iets aan te doen, je een extra thuisshirt voor €125,-!!!!! euro op de markt brengt. En dat n...
Geldwolven
amen
HOU DE MOED ERIN BESTE MENSEN
@timpeters hierin ben ik 't met je eens
Gebaseerd waarop? Er zijn kwaliteitsimpulsen gedaan, team is op bijna alle fronten sterker dan vorig jaar en misschien wel het belangrijkste: het team is voor een groot deel intact gebleven waardoor Slot verder kan bouwen met waar 'ie mee bezig was ipv opnieuw te beginnen. Kijk dan naar de NL concurrentie, 020 is een grote teringbende en PSV staat er kwalitatief ongeveer hetzelfde voor als vorig jaar. En dan zeggen mensen dat we geen kampioenskandidaat zijn, was de azijn in de uitverkoop ofzo.
Echt niet mee eens. Ik begrijp ook niet alle gemaakte keuzes deze transferwindow, maar ik zie een ploeg die (zeker als ik kijk naar hoe het elftal zich vorig jaar ontwikkelde) titelfavoriet is en 100% kans maakt om 2e in de CL groepsfase te worden. Met een sterke coach als Slot gaat dat gewoon lukken. Heb een beetje vertrouwen svp.
Ach nee joh, hebben 100% een kampioenswaardig elftal
Complimenten voor de verslaggeving Rutger! Zeker een paar leerpunten voor 1908 gezien, maar dat hoort bij een opstart. Enige waar ik me echt aan heb gestoord waren de aangevallen reacties vanuit FTM als mensen kritiek uitten. Verder alleen maar lof: top toevoeging aan het medialandschap!
Ja oprecht - is voor de gemiddelde voetballiefhebber toch super interessant om wat meer perspectief te krijgen van de zakelijke achterkant van je club? Ik zou 't lezen. Of die livestream dus, echt goed idee van mezelf.
Ik zou wel eens wat meer willen weten over hoe zo'n proces er aan de achterkant aan toegaat en wat er allemaal komt kijken bij het maken van een miljoenentransfer. Kan DTK niet een keer een livestream q&a doen ofzo? Of jij Rutger? :-)
Hoppa - welkom aan boord!
KAMPIOENEN OLE OLE!!!!