FR1982

138

Laatste reacties

Uitvak was kaart 55 euro dus dat valt nog mee ;) Ook gezien de passe-partout prijzen die Feyenoord hanteert is het een stuk goedkoper. Maar goed het is wat het is. Feyenoord weet dat de meeste toch wel blijven gaan net als ik :)
Ging gelijk door in de wachtrij. Twee tickets kunnen kopen. Scheelt enorm dat je per e-mail adres een unieke activatielink krijgt en het geen nut meer heeft om op meerdere apparaten tegelijk in te loggen. Nou hopen bij Celtic-uit op hetzelfde resultaat :)
Vliegtickets zijn bij mij wat duurder, en hotels gemiddeld 2 a 3 nachten plus eten. Dat lukt nooit voor 1000 euro. Mij in ieder geval niet :)
Wat ik daarmee wil zeggen is, ik heb het er zelf graag voor over en weet dat het ieder jaar duurder wordt. Sowieso het hele leven tegenwoordig wordt duurder en duurder.
Ik heb jarenlang een seizoenkaart voor vak NN. Dit is de eerste keer dat ik mij kan herinneren dat een passe partout zo snel uitverkocht was en zoveel interesse. In 2017 was het niet zo snel uitverkocht. Altijd na een kampioensjaar is er meer interesse in kaarten, dat zal nooit veranderen en alleen maar gaan toenemen. Het is duur maar met buitenlandse reizen erbij voor uitwedstrijden ben ik gemiddeld zo'n 2500 euro per seizoen kwijt.
Ik kan nu beter relativeren op 41e leeftijd dan toen ik 21 jaar was.. voorlopig niet verloren en zondag een mooie overwinning op Almere City in de Kuip waar we verder op kunnen borduren. Persoonlijk kijk ik uit naar wat mooie away days in de Champions League. Vorig seizoen als Silvercardhouder kwam ik er niet tussen. En we mochten niet naar Rome 2x (Lazio Roma en AS Roma) dat was als Silvercarhouder makkelijk gelukt.
Lijkt mij een goede aanwinst. Het komt echt nog wel goed dit seizoen. Opnieuw kampioen worden is echt, zeker voor Feyenoord, een enorme opgave. De tweede plek zou al fantastisch zijn. Sommige lijken te vergeten waar we jarenlang naar keken, onder Slot is het voetbal zoveel beter geworden. Ik kijk nu steeds weer uit om naar de Kuip te gaan, dat is jarenlang wel anders geweest. Je ging omdat je Feyenoorder ben tot je dood maar lang niet altijd met plezier.
In 2021 heb ik 3 Europese uitwedstrijden kunnen bezoeken, alle andere wedstrijden waar je als silvercarhouder kaarten kan kopen heb ik ernaast gegrepen. Union Berlin en Slavia Praag in de groepsfase van de Conference League en Olympique Marseille halve finale Conference League was ik bij. Hopelijk dit seizoen in de Champions League dat ik weer wat wedstrijden kan meepakken in het uitvak.
Klopt minder punten voor de kilometers. Als silvercardhouder maar hopen op verre Europese bestemmingen :)
Waarschijnlijk alleen uitkaarthouders die daar een kaart kunnen kopen. Zou beetje krom zijn dat dit normaal gesproken niet kan bij reguliere verkoop maar wel via ticket exchange.
Het is wel extreem moeilijk om een Goldcard te krijgen als Silvercarhouder nu. Wat mij betreft mogen ze in het aantal Silvercarhouders gaan snijden die al jarenlang geen uitwedstrijd hebben bezocht. Dat scheelt nog iets.
Je bent niet zo van de doordeweeks avondwedstrijden in de Eredivisie en combi regelingen dan denk ik? ;)
Niet minder punten maar bijna net zoveel in het nieuwe systeem. De kans dat er een buscomi komt is uitgesloten omdat we geen Belgische club loten denk ik :)
Nee je krijgt al sowieso 5 punten voor een Europese uitwedstrijd. En hoe verder hoe meer punten. Je zit bijna altijd boven de 150 kilometer dus dan krijg je standaard 8 punten. Bij een Eredivisie uitwedstijd zit je op zo'n 3/4 punten gemiddeld, inclusief combiregeling. Enige minpunt vind ik die drie punten op een doordeweeks avond, of je nou naar Marseille-uit gaat of Heerenveen-uit is nogal wat meer moeite en geld om naar Zuid-Frankrijk te gaan dan Friesland...
Mooi shirt en ook gaaf 1908 in het klein onder de kraag achterop het shirt. Misschien ga ik hem kopen, wacht nog even op Europese uitshirt. Want twee shirts van 90 euro per stuk gaat mij wat te ver... :)
We gaan het zien. Deze maand hopelijk nog een buitenspeler die we aantrekken. Geertruida zal toch wel vertrekken als Leipzig hem echt wel komen ze met een nog hoger bod.
Onder andere om dat soort posts heb ik geen Twitter account ;)
Ik heb geen Twitter. Wat hadden ze gepost maandagavond? Mooi die reacties met paniekzaaierij. Terwijl je inderdaad alleen aangeeft wat er speelde :)
Zaakwaarnemer probeert het maar die heeft zeker met Szymański overlegt of hij niet meer salaris wilde, VEEL meer in dit geval. Dit moet je nooit doen. Dan gooi je miljoenen euro's weg en neem je een enorm risico dat bij mislopen Champions League volgend seizoen je weer helemaal opnieuw kan beginnen. Wil hij niet blijven voor minder salaris? Dan zoekt hij het lekker ergens anders uit. Hij is niet constant genoeg. Leuk als huurspeler maar geen enkele Feyenoorder krijgt dit salaris. Misschien in de t...
Het gaat nu toch wel harder dan ik had verwacht. Kokcu geheel volgens verwachting weg. Nu interesse in Bijlow, Pedersen en Geertruida. Dan kan ik mij niet voorstellen dat Slot weer zo'n topseizoen heeft als afgelopen seizoen. Maar het hoort nou eenmaal bij het lot van een Nederlandse club. Maak ik mij verder ook niet druk om, zonde van je energie en genieten van de mooie momenten. Want we weten allemaal hoeveel mindere momenten er zijn geweest...
Typootje in de titel van het bericht > Manchcester Maar goed weer back on topic. Begrijpelijk dat Justin heel graag de kant op wil. Alleen denk ik dat als ze Onana kunnen kopen, Justin gewoon in Rotterdam blijft. Ik denk als Ten Hag geen trainer was bij Manchester United, en er geen Nederlandse trainer zat er dan geen interesse was voor Bijlow. Als club nu je voordeel doen en verkopen vanaf 20 miljoen euro. Vergeet niet dat er heel wat maanden salaris betaald zijn toen Justin geblesseerd was.
Maar ieder seizoen Champions League spelen is al heel wat. Hopelijk gaan we als Feyenoord zijnde volgende seizoen weer de Champions League in want ik heb maar 3x meegemaakt dat we Champions League speelde. Daar komt nu een 4e keer bij (1993, 2000, 2017 en 2023).
Dat is wel even pijnlijk, lijkt wel sterk op kwaliteitsverlies. Afwachten zoals altijd hoe dat gaat. Qua arbeid en mentaliteit komt Quinten Timber niet in de buurt van Kokcü. Van Thomas van Belt heb ik niks gezien dus daar kan ik niet over oordelen.
Benfica is een stap hoger voor Kokcü. De club speelt ieder seizoen Champions League en dat al seizoenen lang. De Portugese competitie is groter en sterker dan de Nederlandse competitie. Scheelt minder dan vroeger, maar is nog steeds zo. Mensen vergeten snel dat Feyenoord jarenlang onderaan de lijst stond wat betreft winst halen uit transfers. Jarenlang is er verlies gemaakt. Sinds vorig seizoen wordt er winst gemaakt en dit seizoen ziet het er ook goed uit als Kokcü inderdaad voor minimaal 30 miljo...