Mittadino

485

Laatste reacties

@FeyenoordTM zijn er ondertussen mooie namen door de scouting aangedragen voor in de winter? Of kunnen we weer vooral wat verwachten uit de koker slot/dtk? Zou zonde zijn als we de geroemde scouting niet gebruiken. Hoe staat het er voor met Nino?
Wat vind je van vertrek Coolen?
@FeyenoordTM wat vind ej van vertrek rini Coolen?
@FeyenoordTM wat vind je van vertrek van Rini Coolen?
@FeyenoordTM dit lijkt me niet echt een goede ontwikkeling? Zeker niet als je ook in gedachte neemt dat de hele scouting op non actief staat. Wat zijn DtK en Slot aan het doen?
@FeyenoordTM verwacht jij dat Dilrosun nog een kans gaat krijgen of zit een winters vertrek in het verschiet?
Thanks voor je reactie! Gezien het bericht over Minteh. Zijn we aan het zoeken naar een buitenspeler die binnendoor en buitenom kan? (Liefst uit de scouting, chaibi nog steeds een gemiste kans imo.)
@FeyenoordTM hangen er nog meer verlengingen in de lucht? Hancko, Wieffer, Geertruida? Waar Geertruida mer zn korte contract me wel een belangrijke lijkt.
@FeyenoordTM thanks voor je reactie dus dat deze scouts weggepromoveerd zijn komt vanuit DtK. Hij ziet het niet in hun zitten? Is er ooit een voor Robert Eenhoorn bij ons weggelegd?
@FeyenoordTM Hoe groot is de kans dat Ruijl en Schuiterman weer terug de scouting in gaan als Slot vertrokken is? In mijn ogen namelijk echt top scouts.
Tnx voor je reactie. Blijf t bijzonder vinden gezien onze scouting onder hun toch mooi namen heeft binnen gehaald. Heb je nu nog interessante namen gehoord als winterversterking?
@FeyenoordTM enige idee waarom die zijn weggepromoveerd? Deze mannen presteerde toch juist goed? Want vind je van aanstellen van deze Elias?
@FeyenoordTM thanks voor de reactie, dus ook na een vertrek van Slot verwacht je niet dat de scouting weer terug geinstaleerd wordt? dat zou ontzettend pijnlijk zijn want de scouting had zijn waarde toch echt bewezen.
@FeyenoordTM wordt er ook aan Karim El Ahmadi gedacht? Zegt als analist vaak de juiste dingen.
@FeyenoordTM zodra Arne Slot vertrekt (ik verwacht aankomende zomer), hoe groot acht je de kans dan dat de structuur van Arnessen weer terug komt? Waar het aankoopbeleid in nou contact staat met scouting zodat we weer gescoute namen krijgen. Is er ook een scout die zich richt op coaches gezien we een nieuwe coach nodig gaan hebben en we een opvolger willen mer zelfde speelstijl.
@FeyenoordTM zodra Arne Slot vertrekt (ik verwacht aankomende zomer), hoe groot acht je de kans dan dat de structuur van Arnessen weer terug komt? Waar het aankoopbeleid in nou contact staat met scouting zodat we weer gescoute namen krijgen. Is er ook een scout die zich richt op coaches gezien we een nieuwe coach nodig gaan hebben en we een opvolger willen mer zelfde speelstijl.
@FeyenoordTM is er al meer bekend over een assistent? Wat zijn de overige posities waar we ons op richten aankomende winter?
@FeyenoordTM ia Nino bereid om salariseisen wat bij te stellen om bij ons te komen spelen? En wordt Igor ingezet om hem te overtuigen? Hoe denkt Feyenoord verder over manhoef? Best een interessante speler voor de breedte in my opinion.
@FeyenoordTM als Pusic daadwerkelijk vertrekt. Kunnen we er dan vanuit gaan dat Slot na dit seizoen ook weg is?
@FeyenoordTM is er al meer bekend over Port of Rotterdam? Zou echt gaaf zijn.
@FeyenoordTM heb je al dingrn gehoord voor van de winter? Laatst zei je een cm. Kan me daarnaast voorstellen dat we graag een goede rechts buiten aab de selectie toe willen voegen. En dan uiteraard afscheid nemen van dilrosun en Ali. Daarnaast minteh een huurling en erg blind.
@FeyenoordTM is de club ook al bezig met een CV of RB? Gezien de leeftijd van Trauner en Geert ook niet meer te houden is aankomende zomer lijkt me. Hoe zit her verder met contractverlengingen van basisspelers?
@FeyenoordTM thanks voor je reactie! Kan je iets van een profiel schetsen of is dit te vroeg? Met al 2 defensieve middenvelders in huis en ook twee aanvallende lijkt dit me dus meer een allround speler, die samen met timber de cm plek in moet vullen? Sport toch nog vervanger van Orrie dan?
@FeyenoordTM hoor jij al namen voor de winterwindow en posities waar we ons mogelijk willen versterken (met buitenkansjes bijv?)