RetrogamerC64

RetrogamerC64

135

Laatste reacties

Genieten vandaag. Klasse druipt ervanaf.
Mijn complimenten! Je had de primeur. Alle credits naar jou 1908.
Dacht ik ook aan toen ik die naam las
In die koffietent inderdaad werd gezegd. Kan me dat ook nog herinneren
Zou goed kunnen. Bij Parma denk ik meteen aan Asprilla 😃
Klopt, grote speler bij Barcelona.
Haha, herkenbaar. komt wel goed. Al dacht ik dat vroeger ook met Tymoshchuk 😁
Ik word oud. Dacht al, naam van bekende oud voetballer, misschien zoon van? Was het achteraf Christo Stoitsjkov waar ik mee in de war was.
Bassie en Adriaan 👍👍👍
@ftm zijn er plannen voor een 1908 app? Dan kan ik eindelijk de fr12 ervanaf gooien 😜. Duidelijk stuk hierboven. Je opmerkingen over vervanger Bullaude wekt zeker mijn interesse. Thanks!
Fake account. Is ftm niet
Ja je was erg overtuigd idd. 😂
Het is wat je wil geloven. VI, AD, Telegraaf en 1908 met primeur melden dat Aeda zelf akkoord was en daarna tevens bevestigd door directeur Brugge. En dan gaan we een Portugese krant en Vlugge Japie geloven? Stengs duurde ook even. Er zal vast een reden voor zijn. Beetje vertrouwen in Te Kloese. Heeft prima transfers gedaan in zomer 2022.
Ach Vlugge ‘FR12’ Japie. Oftewel Japie in zn fantasiewereld genoemd. En nog trappen medefans erin.
Straalt zoveel plezier en oprechte trots uit. Wil vechten voor zijn plek en stelt zich professioneel op. Prima speler om erbij te hebben. Hoeft wat mij betreft echt niet weg.
Iemand nog een zak koffiebonen voor mij, ze zijn inmiddels op (sorry voor dit FR12 gehalte, maar moest smakelijk lachen om je opmerking)
Ging die niet richting Moskou?
Exact! Prima zet geweest.
I know en ook alweer 31.
Las ergens dat het eindbod richting 7M gaat. Prima bedrag voor 2de spits die gratis is binnen gekomen. Van Hooijdonk zou het kunnen worden. OK, volgende comment zal niet populair zijn, maar een Guidetti als 2de spits vastleggen voor weinig zal shirtverkoop ook ten goede komen.
We hebben 80 miljoen binnen. Denk niet dat we een lening nodig hebben. Ook niet als we in segment van Hooijdonk zoeken, om enigszins on topic te blijven.
‘Als ik het goed heb’ typo