SuperMario

0

Laatste reacties

Zouden ze misschien een nieuwe rechtsbuiten voor ons willen kopen?
Ironie (uit het Grieks: εἰρωνεία (eirooneia) = geveinsde onwetendheid) is op een licht spottende manier het tegenovergestelde zeggen van wat men bedoelt, en dit op een manier die laat verstaan dat men het niet ernstig meent.
Doet me denken aan 98/99. Toen wonnen we 8 competitiewedstrijden in de laatste 5 minuten.
Wat heerlijk om nu een trainer te hebben die vanuit vertrouwen werkt. Eigenlijk het tegenovergestelde van Dick Advocaat. Die is zo angstig dat ie met een B team naar PSV gaat.
Ik vind niet dat je je inmengt in een wereldprobleem of een kant kiest in een conflict wanneer je als vriendelijk gebaar mensen toelaat die vanwege een oorlog hun land ontvlucht zijn. Mooi initiatief! Ben wel heel benieuwd of de UEFA ermee instemt.
Mooi initiatief! Het is echt krankzinnig hoe snel sommige liedjes gezongen worden vergeleken met 20 jaar geleden. Je breekt je tong erover..Niet te doen.
Tuurlijk kun je er wat aan doen. Feyenoord en **** zijn de enige clubs met een landelijke aanhang. Zet die op een vroeger tijdstip zodat de supporters nog thuis komen. Genoeg andere wedstrijden die je om 21.00 kan programmeren.
29 euro voor vak J is nog net te doen vind ik. Maar ik snap niet waarom hetzelfde kaartje ná 30 januari ineens 40 euro moet kosten. Dat is voor een bekerpotje tegen NEC veel te veel.