Telg

476

Laatste reacties

Nou nog een shirt met: ik gooi vuurwerk dat verhoogt mijn sfeer, betaal jij, koop dit shirt. Of: Ík koop een suppoost om en ga op de trap zitten, dat verlaagd mijn kosten, betaal jij, koop dit shirt
Logisch dat je keihard traint? Net of ze ongetraind binnen komen. Beetje trainingsonderhoud is beter dan te denken dat je ze zo nodig hard moet trainen, dat doen ze wel op clubs, Maar al die blessures zijn natuurlijk toeval.....
Volgende keer een huis-aan-huiskrant? met: jij komt misschien niet naar uitwedstrijden, maar daar missen we je.
Achteraf had ik ook van tevoren kunnen zeggen Coolblue.
Lekker die Jip en Janneke taal. Nu snap ik er niks meer van, terwijl ik het hiervoor redelijk begreep hoe het in elkaar steekt. Een groot voetballer zei ooit: "als ik wilde dat je het begreep had ik het wel beter uitgelegd."
Ze komen ook niet meer in clubkleuren, maar in het zwart. Dat zegt die bolleboos, alsof je ze er zo uit kunt pikken. Als het zo simpel was dan was het probleem er niet. Het is niet zo naïef als: ze moeten elkaar corrigeren.. alsof ik even tegen de Rico Verhoeven look-a-like naast me zeg: hou op of ik geef je een dreun...
Verbiedt de mensen dan in het zwart te komen. Andere kleuren zat en die zwarte ******** weer je al buiten de stadions. Buiten de stadions, wie is daar verantwoordelijk voor? Uh,,, de driehoek toch? Zorgen dat die rampfiguren niet in een stadion komen, ligt die bij de mensen bij de poortjes, of in het stadion?
...als je een klein pikkie hebt ga je mierenwippen...
Als netten racistische spreekkoren zouden tegenhouden waren ze overal al verplicht. Want je kunt beter een vuurpijl naar je kop krijgen dan een scheldwoord. Is dat vrouwenlogica, of mag je dat tegenwoordig ook niet meer zeggen?
...omdat we zoveel doelpunten hebben ingeleverd met het vertrek van Kökcü en Szymanski...
Zet de eierdopjes maar af, calimero's. Bekijk het van de goede kant, zondag 0-3, morgen 0-2 en twee keer de arrogansjes verslagen. Zwaaiend wegrijden en ze het beste wensen met het bestuur, de trainer en de selectie en roepen: ach misschien pakken jullie volgend jaar een periode.
Schandalig zeg, die printjes, maar we moeten nier net doen, alsof dat alleen in die pisbak gebeurd. De voorwaarden om zo een wedstrijd te verneuken zijn geschapen door de KNVB en je ziet het veel te vaak. Dus KNVB: geef je fout toe, schrap deze bier en vuurwerkregels, maar stel direct OVERAL netten verplicht. Clubs hiervoor straffen klinkt logisch, zoals puntenaftrek, maar dat werkt alleen bij de echte supporters. Dat stelletje ******** die wedstrijden verzieken kun je daar niet toe rekenen, want...
Of... alle zogenaamde sfeerverhogers in een eigen vak? Klein mini vak in een verdomhoekje. Luchtdicht afsluiten en dan is het na de wedstrijd opgelost.
Dus eigenlijk moeten 49.975 voetbalsupporters benadeelt worden, omdat 25 josti acteurs denken dat ze het volk vermaken? Veel plezier ermee, ga zo door, dan kun je binnenkort in je eigen huistheater optreden tussen je eigen schuifdeuren. Niet aan de ramen likken hoor.
nee, sfeerverpesters film ik niet dat doen ze zelf om er stoer mee te doen bij die andere hersenlozen
zo is dat, het verhoogd jouw sfeer... het kost de club veel geld, je mede supporters hebben er last van, vakken blijven binnenkort leeg, en misschien volgt uitsluiting, maar... het verhoogd jouw sfeer //en nu weer terug onder je paard gaan hangen
Ik zal wel weer een moraalridder zijn, maar soms schaam je, plaatsvervangend!
Snap ik. de shirtjes zijn van Alie,niet voor mij, ik ga niet met die meuk lopen, sjaaltjes hangen ze nadien in hun slaapkamers en eten moet je toch. Over een paar jaar willen ze ws niet meer met opa naar de Kuip, maar met vrienden, tot die tijd geniet ik ervan. Duur blijft t, maar zoals mijn moeder altijd zegt: beter duur dan niet te koop.
Opa, vader en twee kleinzoons. 4* aftikken, allemaal een nieuw shirtje en hup Feyenoord. Bij de Kuip nog een sjaaltje, hapje en drankje en klaar ben je. Jammer, dat ik de tickets niet bij Alie kan bestellen...
Dan nog moet je niks, ik wil graag elk jaar een nieuw shirt, maar ik sla nu over. Voor de kleinkinderen maakt het niet, die willen ze en die lopen ermee, ik niet.
Moet? Omdat?
Volksclub? Je bedoelt zoals mijn zoon met twee jongens, die jongens zijn ook gek van Feyenoord, terecht. Maar passe partouts kan mijn zoon zich niet veroorloven voor hem en de kids. Gelukkig kan ik het wel betalen en dat doe ik ook, maar ik weet nu hoe Adam zich voelde, 't is een rib uit mijn lijf, dat dan weer wel. Dit is geen groot opa gedoe en borstklopperij, maar hoeveel kinderen willen ook, maar kunnen niet, omdat er ook eten op tafel moet komen?
Niet nodig, maar ik koop er 4 voor mij, zoon en kleinkids, voor de prijs van 1. Van het verschil koop ik passe partouts. Anders is het voor mij niet meer te betalen. Het moet uit de lengte of de breedte komen.